Gävle & Halloween

Det blev dåligt med uppdatering i går eftersom vi åkte till Gävle klockan 08.00. Pierre och Robin skulle till tandläkaren så då passade jag och Veronika. Pierres syster på att gå på H&M i nian. Hittade dom där blommiga legginsen som jag kollade på för några veckor sen.

Jag har ju inte kunnat släppa tanken om dom. Och när man hittar det sista paret i rätt storlek. Ja då är det meningen att man ska ha dom ;D köpte dom. Ett par ljusa jeansleggins och en " fashion against aids " body.

Efter det åkte vi till Valbo och kikade på IKEA. När vi kom till sängarna fick Pierre nå ryck och övertalade mig att köpa en sängstomme. Köpte lika som jag hade innan jag flyttade fast till en dubbelsäng.

Vi skyndade oss att köpa den för Pierres syster hade bråttom hem och det var hon som skulle ta den till Bollnäs. När vi hade fått den till transporten kunde vi skapligt lugnt gå på IKEA och fixa de andra sakerna vi skulle ha.

Kom också hem med en dubbelmadrass till sängen, en badrumsmatta och stearinljus. Det var helt underbart att slippa när madrasserna annars glider isär och är dåliga. Det kändes hur lyxigt som hellst att sova i natt. Man tillbringar 1/3 av sitt liv sovandes och då är det viktigt att man sover bra och har bra förutsättningar för det.

Städade i hop innan vi skulle bygga ihop sängen. Det tog typ hela kvällen. Vi kom inte i säng fören 01.30 eller så. Efter att ha städat klart, vikt tvätt och dammat lite. En halvtimme senare vaknade Adrian och vela ha mat. Då var jag trött.

Idag har vi fixat och donat inför Halloween festen ikväll. Har fortfarande saker att göra innan vi ska iväg. Typ städa sista rummet, duscha sminka iför ikväll. Känns både roligt och jobbigt att gå ut ikväll. Det är första gången sen jag blev gravid.

Men Pierre har sagt att vi inte behöver vara ute hela kvällen.Och det känns bättre då.(:
Pierre har lovat att lägga upp en massa bilder här på bloggen åt mig eftersom jag har lite mindre tid. Snart kommer Johanna och Mickan och ska göra sig klara. Så nu ska jag fixa det sista innan dom kommer.

PUSS


sjuk

ush när jag är sjuk. Då blir jag så himla vek, jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag tror jag har feber, jag har ont i huvudet och frossa/svettningar.Det var inte så jag planerade slutet på lovet. Har verkligen inte tid heller, skaskriva läxa, städa och fixa annat smått roligt som kommer upp.

Inatt sov Adrian skapligt bra igen. Men jag somnade utan att mata honom i går. Så vid 02.45 ung. när jag skulle mata honom värkte det i bröstet. Det känns som att jag har fått en smocka på båda tuttarna. :(

Imorse spydde han också ner hela min mage och hela sängen på min sida. Jag som bytte lakan i går. Han spydde också ner mitt täcke ;p. Det enda possitiva med det var att han somnade om så att jag fick sova till typ 11.00.

Då fick jag sms av Emelie, det var ju meningen att vi skulle göra läxa och äta frukost innan jag och Pierre skulle till soc för att skriva på faderskapspappren.

Efter det kom mamma och hämtade upp oss. Vi skjutsade hem Pierre och sen drog vi och fika i Rengsjö. Därefter åkte jag hem. Matate killen och sen la jag mig för att sova bort frossan och huvudvärken. När jag vaknade vela Adrian ha mat igen och jag var lök.

Ikväll ska jag plugga,sova och städa lite. Nu ska jag käka.

PUSS

DÅÅÅÅLIG UPPDATERING!

Imorse klev jag upp i lagom tid, typ 9:00. Det var meningen att jag och mamma skulle fika idag men hon var bara ledig på förmidagen och fiket öppnade på eftermidagen så det vart inget med det. Kom iaf hit med mina handdukar som jag hade glömt, kläderna Nicole hade lånat och lite duschkräm som hon kände att hon inte behövde.

Innan hon åkte skjudsade hon mig att hämta barnbidraget och fixade lite med läxan. Mickan kikade också förbi en stund och snackade lite inför Helloween åså. :) Sen vid halvtre ringde Pierre sin syster Rebecka och hörde om hon hade lust att åkte till söderhamn och kolla på lite grejer på Barnenshus.



Var där igår med och kikade med, men vart så stressigt då och eftersom vi inte hade så mycket att göra idag så blev det en sväng till. Köpte en grej till Adrian, det är ju Helloween för honom med.. :) Uscha vilken liten fuling han blev. Men det får man ju vara när det är Helloween. :)


Blir även lite party på lördag, känns lite sådär inte för att Adrian kommer ha det dåligt men vi har ju bokstavligen talat suttit ihop med varandra i snart ett år. Har inte varit ifrån honom mer än 1½ timme så det blir nog lite jobbigt. 

Kom hem för en stund sen och ska käka lite innan vi drar till Emelie och hälsa på. 
Ska städa ihop lite snabbt nu, är lite rörigt.. :)  


6 veckor & höstlov

Nu är det Söndag igen, och Adrian blir i dag 6 veckor gammal. Vid den här tiden för 6 veckor sen var jag höggravid. För 6 veckor sen var jag helt ovetandes om att min son Adrian skulle titta ut typ 6 timmar senare. Känns fortfarande overkligt. 6 veckor är inte lång tid, men det känns endå som att han alltid har varit med oss.

Ett liv utan honom är otänkbart. Min älskade ängel<3.

Inatt fick vi sova HELA natten helt utan att klva upp någontng. Jag vaknade i morse ungefär 05.30 med fulla tuttar och blev jätte förvånad. Trodde ju att han skulle vara vaken hela natten eftersom vi var ute på hela dagen.

Idag har vi plockat i vårat hem. Fixat och donat. Adrian sover. Mamma och Göran var nyss här med 3 paket blöjor och en parfymfri tvål. Verkligen uppskattat från våran sida då blöjor alltid går åt när dom är små. 

Idag ska jag måla lite hade jag tänkt. Iaf omjag hinner för nu ska jag och Pierre sätta igång med läxa. Ska bli skönt att få lite gjort. Håller tummarna för filmmys och kramar ikväll.

BTW så ä det lov det betyder att:
-Jag inte får några rester.
-Pierre är hemma med mig, då kan jag väcka honom för sällskap på natten  :D.
-Och alla andra är också hemma så man kan umgås

Nu blir det blåbärste och läxa.

PUSS


Fulla muggar

Dålig uppdatering jag vet. Har varit och gjort mycket saker igår och idag. Pierre har bytt ut tangentbordet eftersom år av användning och en extra touch av damp på det så har det pajjat. Och hans gamla databord som är mycket nyare och snyggare är helt jävla världelöst.

Det går typ inte att skriva på det för att mellanslag är slappt, och för att den inte reagerar när man trycker på tangenterna.

Iaf så tänkte jag försöka skriva något här om vad jag har haft för mig.

IGÅR: Jag och Pierre fick nå ryck i torsdagskväll att vi skulle bjuda hem folk på taccos och filmmys så vi började ringa runt och kolla så att alla kunde trots den korta varslen.(?) alla kunde så dagen bestod att flängande mellan affärer för att inhandla saker till maten.

Först drog vi och köpte sladd så vi kunde koppla ihop datan med tv.n. Det visade sig att det var fel så Pierre fick åka och byta den. Men först var vi och handlade grönsaker och köttfärs. När vi kom hem matade jag plutten och sen började vi fixa här.

Pierre tog ner Robins platt tv och kopplade i det. Jag bytte kläder på Adrian för att han spydde. Sen kom Wezlan, Emelie och Jossan. Pierre fixade filmen och skärmen medans jag la ut kuddar och sånt så att man skulle kunna sitta på golvet och kolla.

När Mickan och Linnea kom åt vi och sedan blev det film. Det blev I love you man igen. Så jävla bra film. Vid 00.00 åkte alla hem typ. Jag och Pierre somnade vid tv:n ;p

IDAG: Klev vi upp och typ vid 10.00 så drog vi till kupolen i Falun. Åkte dit med Patrik, Rebecka och Mikael. Hittade en tunika, ett par Uggs och ett glasögonfodral. Och en Julklapp till hemlig (: har inte bestämt mig vem som ska få den än.

Fick inte med mig allt jag hade tänkt. Typ jeansleggins,blommiga leggins eller strumpboxor, lakan till sängen, en tröja jag har spanat på på JC och kanske något mer. Ska fixa det sen när jag ska till Gävle i veckan.

Har haft en jättemysig dag med trevligt umgänge (:(: BTW så kom det fram två st random personer i dag och frågade vart jag hade köpt min spetsbolero. Jätteroligt, då vet jag att det var ett bra köp iaf ;D

Nu kommer Mickan så jag ska umgås med henne och min bebis som för övrigt har sovit HELA dagen. Förutom en paus för mat. Ska se till att han är vaken ikväll så att jag får sova inatt.

Senare blir det filmmys med Pierre. Tror det blir nya Wallander.

Jag älskar mitt liv <3

PUSS


In schoool

Sitter på skolan nu. Skit tråkigt, jag har verkligen ingenting att göra. Får ju inte gå på lektion heller eftersom att jag har Adrian med mig. Jag kan heller inte gå speciellt långt då jag har Adrian i bilbarnstolen. Den är skit tung och otymlig som bara den.

Väntar på att Pierre ska sluta. Och det gör han klockan 15.00. Funderar på att dissa det och ringa och fråga om skjuts. Hem och göra lite läxa kanske. Ta en dusch och en kopp blåbärs te.

Ush jag har tråkigt och jag saknar Pierre.

Ja föresten, det jag åkte till skolan för att göra från början var att beställa STUDENTMÖSSA. Nu hopps jag verkligen att jag klarar det här annars kommer min studentmössa ständigt påminna mig om hur jag faila. Den kommer också påminna mig om hur mycket pengar jag la ner på den i onödan. Om jag inte lyckas med skolan det här året. 

Men jag har iaf kommit i gång med alla restuppgifter. Och antagligen måste jag hit i morgon för genomgång av ett stort prov som vi ska ha på Fredag. På 4 timmar.

Nu får jag skjuts av Wezlan. Pierre jag möter dig i morgon ist. När jag har barnvagn.

PUSS


suck

Har inget speciellt att skriva nu heller. Inte igentligen. Jag är skit trött, och Adrian sover sedan flera timmar tillbaka så har jag otur så kommer han att vara vaken halva natten. Är det riktigt illa gnäller han också. ROLIGT. näeva.

Jag har också världens jävla hög med läxa på sängen. Började på men blev inte klar.

Det 3:dje är nog att rummet ser ut som något äckligt. Det är kaos. Och det har det blivit på bara 3 dagar. Tur att det bara är i sovrummet denna gång och inte i alla 3. Ska nog se till att fixa det i morgon.

Det enda vettiga jag har gjort i dag. Är att ha träffat Emelie och Linnea sen har jag städat min garderob. Det är dags att fylla på med nya grejjer. Inget ser så bra ut längre. Inte på mig iaf. Sen har jag ju börjat på lite läxa.

Nu ska jag pilla klart det sista innan Adrian vaknar så att jag kan lägga mig direkt efter.

PUSS

Sovmorgon

Jag har redan faila. Skulle sluta med dricka i dag. Men nu när Pierre ringde och sa att han skulle iväg och handla så kunde jag inte låta bli att beställa hem en dricka endå.

Ja idag har vi inte gjort någonting alls. Helt allvarligt. Jag och Adrian gick och la och igen efter att Pierre åkt vid 10.20. Båda somnade och vaknade typ någon gång vid 1-2 för att Linnea ringde. Pratade med henne i typ en timme sen ringde Emelie och Pierre.

Adrian sötnos sover fortfarande. Hade tänkt byta på honom när jag trodde han vaknade med nejdå. Får hoppas på att han är vaken några timmar sen ikväll annars får jag inte sova något i natt :O Han blir så gnällig ibland.

Sitter just nu och väntar på att det ska ramla in lite folk. Emelie och Pierre. Ska plocka lite här inne sen. Jag städade inte i helgen och nu ser det helvete ut.

Sen ikväll ska jag kolla på "sveriges fulaste hem" sen  blir det nog att sova. Är fortfarande trött. Måste plugga också SUCK.

PUSS

5 veckor

Inget inlägg idag heller. Eller inte under dagen iaf. Vet inte alls vart Söndag tog vägen. Den bara försvann och nu är klockan 19.10. Klev upp tidigt idag och började fixa med tvätten och skötbordet som såg ut som jag vet inte vad. Stökigt iaf. Sen är det typ ett hål. Tror jag myste med älsklingen.

Sen, det enda vi gjort i dag var att "söndagsåka" lite bil. Skjutsade hem Liam och Nicolai innan vi skulle hämta bilderna som Stina knäppte på oss förr. Dom var skit fina. Skickade in en bild till Ljusnan har vi också gjrot i dag. Det var väll på tiden. Så håll utkik i tidningen den 23/10.

Åt god mat i dag. Steeeeeek, potatis, gräddsås och gelé. För dom som bryr sig.

Som sagt vi har inte gjort något speciellt i dag alls. Och endå har dagen försvunnit. Adrian bara växer och växer. Han är 5 veckor i dag. Han kan hålla upp huvudet själv längre stunder nu är för ett tag sen. Och han har börjat vara vaken betydligt mer. Nu fleeera timmar åt gången.



En av bilderna hon knäppte på oss/Adrian.

Gävle blir nog till veckan ist då Emelies mamma inte hade bytt däck på bilen. Får verkligen hoppas på shopping i veckan.


Adrian runt en vecka gammal bara . foto:Stina Jonsson

PUSS

familjekväll

Blir en supersnabb uppdatering här innan jag ska upp och vara siocial. Smög ner hit för att mata och byta på Adrian. (: Vi har varit och bowlat i kväll och det var jätte trevligt. Jag var skit kass i kväll men det gör inget.

Nu ska vi upp och äta familjemiddag med hela familjen från Pierres sida + deras pojkvänner och så. Blir lax :D. Jag blir också lite sugen på en öl när alla andra dricker lite. Men som jag sa till Pierre på bowlingen " jag är vuxen nog att avstå från alkohol " ;) haha bra ursäkt.  Näemen det krockar ju med amningen.

Ska kila för stunden.

PUSS

Lördag " morgon "

Ja dagen började ju inte alls jag som hade planerat. Efter att jag skrivit inlägg så gick jag och la mig igen . x] Och sov till 13.00 ;p det händer ju inte alls ofta. Det var skönt men känndes också fel. Att sova bort dagen, jag som skulle göra läxa.

Pierre sprang upp och gjorde mackor till mig. Jag matade Adrian. Så jag började dagen med att hänga lite tvätt sen tvättade jag håret och ska nu sminka mig. Då det bara är 1 tim och 40 min tills vi ska iväg.

Ska käka nu tydligen.

PUSS

onödig fakta

God morgon. Klockan är 08.40 och jag är småtrött. Dagen har inte börjat än då min pojkvän sover fortfarande. Det här kommer bli ett tråkigt inlägg med onödig fakta som att jag ska gå och tvätta mitt hår. Sen ska jag också skriva lite läxa.

Funderar också på om man ska ta och framkalla lite bilder till familjealbumet. HM? ja vi får se vad som händer fram till bowlingen  idag. Kanske någon vill göra något.

PUSS

ursäkter

Idag har det varit helt värdelös uppdatering för att första hälften av dagen har jag tappert försökt göra min Epelepsi uppgift. Inte alls lyckat att läsa et tjockt häfte medans man har en liten bebispojke som vill ha uppmärksamhet.

Mamma kom också hit i dag med post och sånt. Hade fått från skolan. Tydligen finns det risk för att jag blir återbetalnings skyldig. Men jag fattar inte hur det går i hop i sånnfall eftersom jag gick i skolan till den 10 sep. ungefär. Och sen 2 veckor efter det har jag giltig frånvaro i form av sjukskrivning. Fattar inte hur dom då kan begära tillbaka pengarna för den månaden isånnafall. Men visst om dom vill ha tillbaka dom så lider inte jag!

Mamma hade med sig bullar och rosenbröd. HUR GOTT SOM HELLST ! det uppskattas verkligen då det är jätte mysigt att sitta på morgonen när det är lite kallt och mörkt med gott te och varma rosenbröd. Då tänker man verkligen tillbaka.

Andra häften av dagen, den när Pierre kom hem så har jag sovit. Blev så himla trött. Är det fortfarande. Han och Robin åkte vid 20.00 och hyrde spel och påvägen tillbaka köpte dom godis och hallonsoda åt mig på hemköp. Så så tillbringar jag min fredag kväll.

Med en påse blandgodis, hallonsoda, bloggar och Adrian. Den enda skillnaden från min vardag är nog godiset. För dricka har jag väldigt ofta endå. Det begäret vela liksom inte ge sig efter graviditeten utan hänger med än. Antagligen kommer det vara anledningen till att jag inte går ner i vikt sen ( vill gå ner utöver det jag brukar väga )

Måste verkligen få tillbaka lite självdisiplin annars kommer jag se ut som en bullgumma på balen. Självdisiplin behövs också när man ska göra läxor. Och det har jag brist på. Men egentligen varför göra livet jobbigare med en massa måsten. (: fasst läxorna är ett bra måste när man tänker efter.

Det blev ett långt inlägg i dag. Får se, antagligen blir det så hela helgen. Ett långt inlägg varje dag eftersom jag faktiskt ska göra något i helgen. BÅDA DAGARNA om jag har tur.

Lördag - Bowling med hela familjen Akkus och sen goooood mat på det.
Söndag - Emelie och jag funderar på att dra till Gävle och shoppa lite. Jag har liksom inte kunnat släppa de blommiga legginsen på H&M. Och han man tänkt på något i typ 2 veckor då är det meningen att man ska ha det också. Så jag hoppas verkligen att dom finns kvar annars blir jag besviken.

Nu ska jag upp till min tv-spelande pojkvän som trots det är ganska mysig och underbar ;)



Saknar min Adrianmage<3 Längtar redan lite smått till nästa bebismage.
Men det blir inte än på ett tag. ( vecka 38. 37+0)

PUSS

Amningsnapp

ÄNTLIGEN har slutat med amningsnappen nu. Det funakr strålande. Trodde inte att han skulle vilja ta tutten efter att jag använt nappen ett tag men efter några försök funkade det Känns super!
Försökte lägga upp bild men det funkade inte så här är en länk (:

http://images.google.se/images?hl=sv&source=hp&q=amningsnapp&rlz=1R2ADFA_svSE347&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi


PUSS

Skön känsla

Eftersom jag har varit seg med uppdateringen så får det bli mycker på en gång nu.

Igår var Adrian vaken från ca. 19.00 till ca. 23.40 runt 9 eller så då ble han gnällig och inget hjälpte. Då gav vi honom lite sparad bröstmjölk ur flaska. Han sov strålande inatt iaf ;D vakande en gång för mat och somnade direkt efter. Vilket betyder att jag har sovit bättre än vanligt. Inte för att jag ska klaga i vanliga fall men endå (:

Adrian fick en jätte söt nalle Mickan i går. Och jag fick silvershampoo och balsam av Inga-lill. Hade tänk att testa det idag då mitt hår behöver fräshas upp lite.



Idag har vi iaf fått mycket gjort ! Känns underbart. Klev upp ungefär samma tid som vanligt. Matade och gjorde killen klar med droppar, tvättning, bytning och påklädning. För mig tog det lite längre tid. Började att städa det sista istället. Det som jag inte hann med igår.

Slutade städa i går vid 23.30 då var det dax att passa på att sova när han gjorde det. Var sjukt trött med. Dammade, dammsög och torkade golven idag eftersom barnmorskan skulle komma på hembesök så då vela jag ha det extra fint.

Emelie kom hit en liten stund innan vi drog till henne. Hon bjöd på underbart god frukost. Det blev :
- Te
- Mackor med marmelad och ost
- Lättdryck
- Ägg
Och oboy. Riktigt lyxigt kändes det. Blev kvar där till kanske 14.10. Innan jag drog hjälpe hon mig med en läxa så nu är jag igång iaf. Overderligt med hjälp ibland. Jag som är sämst på att ta tag i läxor. Tråkigt att jag har ett berg av dom och det gör mig inte mer peppad precis.

Matade honom  och sen kom barnmorskan. Han hade gått upp fint. Känns underbart att han växer. Gissade även rätt på vikten (: efter att hon åkte så har jag bara kollat här. Tänkte ducha och sätta mig med läxan snart/sen. Om jag lyckas få fingret ur rumpan vill säga.

Imorse flinade han åt mig riktigt ordentligt för första gången. Han är verkligen en riktig goding :D Försökte få det på bild men lyckades inte. Men fick en bild när han ser Happy ut iaf. Sen tror jag att jag har dummsugit upp mig hälsingering. Det är ju riktigt jävla bra, isånnafall är den slängt. Hoppas att den ligger på golvet.



Min lilla björnunge ! Man blir ju förälskad :') <3

PUSS

Mycket på g

Känns lite som att jag har för många bollar i luften samtidigt, eftersom jag hela tiden glömmer bort vissa saker. Jag ska lägga ut bild i tidningen och på Adrian jag ska plugga jag ska städa jag ska köpa presenter jag ska pilla och fixa med det mesta. Kommer inte ihåg allt ens. Skulle också behöva välja och framkalla bilder till våra album.

Kommer hela tiden på nya saker jag kan göra, och så glömmer jag bort det tills nästa gång det kommer upp.

Nu vill darling ha mat.
PUSS


minus

Ush, måste bestämma mig snart hur jag ska göra med skolan och sånt. Känns supertråkigt. Ska prata med Pierre och mamma idag. Och hoppas att dom är klokare än vad jag är.

Jag har inte så mycket att skriva just nu. Mer än att jag fryser, är sugen på något gott att dricka och att jag läre städa innan jag ska ut i kylan för att möta Pierre.

PUSS

Fullt upp

Nu är det kväll igen, och idag har Ebba och Hampus varit här. Dom kom typ vid 16.30 och hade med sig en jättesöt elefant till Adrian i mjukistyg. Spelade lite pingis med dom och Pierre gick och gjorde pommes.



Har sprungit folk här halva dagen typ. Efter dom kom Veronika och hennes vän + barn och skulle kika på Adrian. Och efter 8 kom Nicole, Rebecca och Mamma hit för att Nicole skulle låna kläder till skolfoto. Samtidigt lånade jag en tunika av Rebecca. (: Skitfin.

När klockan blev 21.00 började Desperate Housewife. UNDERBARRRRT. längtar som vanligt redan till nästa vecka. vill se mer ! Jag har bestämt att jag ska fixa hela serien på box så att jag kan nöta det hur mycket jag vill.


Jag älskar er <3


Nu ska vi kika film och sova.

PUSS

1 Månad baby

FRÅGA : Vad är bäst många små inlägg eller ett långt? (:
Någon som vet när bebisar får sin " riktiga " ögonfärg.
Den som dom kommer ha jämt?



ADRIAN BLIR EN MÅNAD I DAG ! <3


Mickan som fotograf (:



Vissa nätter får Adrian för sig att natt är sällskapstiden på dygnet . Vet inte vad det var i natt. Pierre väkte mig 01.18 och sa att nu fick jag ta han för han läre sova inför skolan. Gnällig vad han då. Testade att mata honom så han åt lite iaf. Sen kramades vi lite innan jag la honom.

Fick peta in nappen några gången innan han slumra. Råkade stänga av klockan igen i morse. Vaknade 07.50 så det var bara att väcka Pierre. Han fick åka med Inga-lill ner till skolan för han hade skolfoto klockan 08.30. Typsikt mig. Men jag hade matat Adrian en 3kvart tidigare.

Idag ska jag städa igen OVANLIGT ? nääe skulle inte tro det. Fattar inte hur det går till.
Snart kommer Linnea hit och ska umgås med lite oss. Blir kul. (: Händer inte lika ofta längre som förr tråkigt nog. Och senare kommer Ebba och Hampus hit, och så kommer Marita hit också. det vet jag inte när.





PUSS

Eftermiddag

Har städat och plockat ett tag. Inte sen sist jag skrev men jag höll på ett bra tag. När Pierre kom hem började vi spela Pingis igen (: gillar att umgås med min älskling.

Nu är Karin Roger och Simon  här för att titta på Adrian. Dom vi fick barnvagnen av. Så vi har varit uppe och fikat och pratat med dom ett tag.

Gick ner för att städa klart i min byrå. Den är kaos. Plockade ur alla trosor, Bh:ar och strumpbyxor men det var lika mycket kvar endå ;p dax för en rensning kanske. Skulle behövas med min klädgarderob också.

Ska sätta igång nu. Innan min älskling vill äta.

PUSS

onödigt

APARSLE! såg nu när jag började städa att jag glömt bröstmjölken framme. -.- det var säkert 40-50 ml.
Helt onödigt. Man ska inte gråta över spilld mjölk men jag blir bara iriiterad. Sånt slöseri liksom.



PUSS

Förmiddag

Måste säga att jag trivs ganska bra med att vara hemma justnu. Att ta hand om Adrian är hur mysigt som hellst.

Imorse klev jag upp och gjorde mig i ordning i tid för att åka iväg och knäppa skolfoto klockan 08.50. Kändes bra när jag åkte hemifrån iaf. Vet inte om det blev bra på bilden men man får väll hoppas. Är alltid nervös inför skolfoto för det blir aldrig så bra som jag vill att det ska bli.

Åkte direkt med Emelie hem sen efteråt. Hem till min bebis. Hatar verkligen att lämna honom. Även om det inte är för längre stunder. Gruvar mig för när jag ska gå tillbaka till skolan igen dock bara någon timme 4 dagar i veckan. Vill inte lämna honom. Inte för att jag inte litar på dom han ska vara hos.

Kom iaf hem typ 09.30, visade Emelie pingis spelet Pierre hittade igår till x-box 360. Skit roligt spel även om man inte trodde det ;D spelade med Pierre i går kväll när älskling sov. Superkul.

Iaf så spelade vi lite. Sen var hon tvungen att dra. Precis då vaknade Adrian och vela äta och bytas på. När han var klar gick jag upp och åt en riktigt lyxig frukost med kokt ägg, juice, te, mackor och fil. (: Har inte ansträngt mig så mycket för att äta på skit länge (:

Nu ska jag städa igen. Innan Pierre kommer. Vi får besök senare och då ska det vara fint här. Har väll kanske 2½ timme på mig eller så.

PUSS

Världens bästa

Imorse efter att jag skrivit det sista inlägget tog min underbara pojkvän hand om Adrian. HELA morgonen. Så jag fick sov morgon och sova ut ordenligt på flera veckor. Helt underbart. Klev upp klockan 13.30 (: Så otroligt skönt.

Ska städa upp lite nu, sen när Pierre har duchat klart ska han hjälpa mig med taklamporna som måste bytas och så ska vi tända i öppna spisen. Det börjar bli så kallt här nere i källaren igen. Det blir det alltid under det mörka halvåret. Och det suger. Jag blir på skit dåligt humör om jag fryser om fötterna och det inte går att göra något åt.
Men det är ju också mysigt att ha en tänd brasa att kolla på.

Imorgon är det skolfoto. Klockan 08.50 om jag fattade det rätt. Underbart. Jag kommer se död ut, inte alls fräsh. Hoppas  jag får sova mycket i natt.

Det känns som att klockan är typ 8 eller nå. Skit skumt.

PUSS


Tidigt

Varje morgon vaknar min bebis och vill ha sällskap typ vid 07. tiden. På vardagar är ju det ganska bra för då kommer jag upp i tid ist för att sova bort dagen. Men på helger hade det varit skönt med lite sovmorgon (:.

Idag är det söndag och jag vet inte alls vad som händer.

PUSS

Snabb blogg

Skriver lite fort här eftersom min pärla kommer vakna och vilja ha mat när som hellst.

Det blev iaf inte mat och film hos Rebecka och Patrik i kväll utan det blev bowling.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Tittade förbi hos Emelie och satt där ett tag. Vid 18.00 blev det mat. Wook som Rebecka kom och lagade. Smakade toppen (:(: Efter maten följde jag med henne och skjutsade Patrik, Mikael och klas ut till skogen.

Åkte som sagt och bowlade ikväll. Det gick ganska bra, och prisen jag fick betala för att ha kommit på toppen platser båda gångerna var min länge utsparade nagel. En trevlig kväll har det varit iaf.

Nu vaknar min bebis och vill äta. Godnatt

PUSS


Tidig lördagsmorgon

Godmorgon. 08.30 på en Lördag,. Hade det varit för en månad sen hade jag legat och sovit stenhårt. haha ;D
Men jag klagar inte, det är ganska skönt att komma upp i tid och hinna bli fräsh innan man ska ut och göra saker (:

Blev ingen uppdatering i går då det blev ganska fullt upp. Under förmiddagen när jag inte gjorde ett skit igentligen. Fixade jag till mig själv lite och sen blev det att kolla på "16 and pregnant på datan" ;D. När jag väl började med det blev det inte så mycket mer gjort än det som jag verkligen var tvungen till.

På eftermiddagen runt 13.45 kom Emelie och hämtade upp mig och Adrian. Vi skulle ner till skolan och knöppa spex foto till skolboken. Mamma kom en timme senare för att sitta med Adrian. Hatar att lämna honom även  om det bara var för 25 min och till mamma men endå.

Efter fotot satt jag nere i uppehållsrummet med wezlan och Linnea och väntade på att Pierre skulle komma. På vägen hem gick vi och köpte blöjor och hallonsoda.

Igår kväll gjorde vi inget alls. Inte jag iaf. Jag somnade verkligen jätte tidigt för att Pierre var så seg vid datan. Det var meningen att vi skulle kolla klart på "I love you man" men jag somnade igen under filmen.

Nu i dag har jag gjort min älskling klar för dagen. Han ligger nu för tilfället och kramas med pappa sin (: och jag sitter här och dricker det som är kvar av hallonsodan. Ikväll kanske vi ska till Rebecka och Patrik och äta något och kolla på film med Rebecka och Mikael. Får se hur vi gör men det lät iaf mysigt.


världens bästa grabbar <3
PUSS

16 and pregnant.

Fy, har kollat på 16 and pregnant på internet. Om ett par som valde att adoptera bort sin dotter. Man fick följa dom under graviditeten och jag måste bara säga att jag verkligen blev berörd. Ush vad hemskt att lämna bort sitt barn. Jag skulle inte kunna leva med att ha lämnat bort Adrian. Iaf, ni måste kolla. Avsnittet är en timme typ.

http://www.mtv.com/videos/16-and-pregnant-ep6-catelynn/1615511/playlist.jhtml

Jävla hormoner.

PUSS

babbel

Blää, jag har ingen lust med någonting just nu känner jag. Jag ska färga kalrt håret idag och så ska jag försöka baka en liten sockerkaka eftersom min släkt kommer och hälsar på oss i dag. Så då kanske man skulle ha något att bjuda på. Men som sagt jag är inte peppad. Vill bara att pierre ska komma hem.

Måste städa IDAG IGEN . Fattar inte, jag städar och till nästa dag är det stökigt igen. Hur funkar det liksom.
Emelie kommer också hit i dag. Hon ska hjälpa mig att välja mellan två olika " set " kläder. Har lagt upp 2 st.

En med lackleggins, leopard linne och antingen stickad kofta eller röd kofta.
Och den andra är med vanliga mörka jeans leggins, ett vitt långt linne och en spets bolero.
Båda är lika fina men jag kan inte bestämma mig för VAD jag ska ha. Typiskt mig. Vill hellst ha båda samtidigt.

Det här blev ett pissinlägg.

PUSS

16.09 Pierre är hemma.

Sitter nu med färg i. Ska strax gå och skölja ur. Min bebis har vaknat och ätit. Min fästman har också kommit hem. Har också hunnit att måla mina naglar. (: Och plockat upp saker runtomkring. Ska gå och handtvätta hans fäll och leggins nu när Pierre är hemma och Adrian är nöjd (:

Måste kila och skölja ur nu.

PUSS

God eftermiddag ellernå

Fan jag hatar när inläggen försvinner. PISSAPA >:@  Jag som hade skrivit skitmycket.

Nu känns det ju inte alls lika kul att skriva om allt.
Ja idag ska jag iaf

-Måla naglarna

-Ducha raka benen

-Plocka här ( som vanligt )

-Färga håret.

-Tvätta Adrians mysfäll och leggins.

-Testa ut kläder till skotfoto.

Sen när Pierre kommer hem om typ 2½ timme hoppas jag på att vi ska kika klart på " I love you man " som vi började på i går kväll. Den började sjukt roligt iaf (:  Pierre sa att den var skoj och att han skrattade jätte mycket filket han inte alls brukar göra när han kollar på film.

Det är tråkigt samtidigt som det är helt underbart att Adrian växer på sig och blir större. ( och äldre såklart ) Det tråkiga i det är att han växer ur sina fina kläder så fort. Vi har fått hur mycket kläder som hellst i stl 50 till honom.  Man vill ju liksom hinna använda det några gånger iaf. Jag som tyckte han växte ur stl 46 nyss. Och nu är det stl 50 på tur. Blir till att byta kläder stup i kvarten på honom då 8-). Det underbara i att han växer är ju självklart.

Min planering för dagen blev lite uppskuten då jag somnade om tillsammans med Adrian i morse.
Nu ska jag sätta i gång så att de t händer nå !

PUSS


Tilläg till söndag och idag

HAHA måste också tillägga att när jag var i Gävle i söndags. Så kom det fram 2 (!) stycken personer på H&M och frågade om jag jobbade där när jag kollade på kläder. Sjukt kul faktiskt. Men jobbigt pinsamt också. Ena tanten frågade typ 
- hej ursäkta jobbar du här ?
- jag - eh näe? det gör jag inte
- Hon - jaha så du är och kollar på kläder?
- jag - a precis.

Sen andra gången var det en gubbe.
Antagligen var det för att jag hade tagit av mig jackan och inte hade handväska men endå. Pinsamt kul.

Sen idag kom det fram en gubbe ( sunkig eller hur man ska uttrycka sig fint, kanske alkohol påverkad? ) och började prata med oss bara för att jag råkade få ögonkontakt med honom i 1 sek. Det var bara jobbigt. Vela inte be honom gå heller ifall han skulle bli arg. Jag hade ju faktiskt Adrian med. Kanske fjantigt men det kändes bäst att vara trevlig och hoppas på att han tröttnade.

Det verkade som att han raggade. För innan vi "blev av" med honom sa han typ " ja jag kan ju vara ofärskämd och säga att alla kviinnor är snygga. Jag brukar vara blyg annars i vanliga fall " Sen gick vi bara. PINSAMT

Mickan räddade situationen.

PUSS

lång dag, långt inlägg

Klev upp utvilad i morse som sagt. Vi gjorde oss i ordning och sen satte jag mig här. För att vara riktigt säker på vilken tid vi hade på BVC så kollade jag i boken. Och självklart var det INTE den tiden jag trodde. Utan det var 11.30 . Vilken tur att jag kollade liksom.


Åkte bil ner eftersom jag är så jävla seg. Kunde inte slita mig ifrån datan. Så jag var osminkad och halvklädd klockan 5 i 11. Det tar iaf en halvtimme att gå. Och då hade jag inte klätt Adrian för utomhus och inte fixat upp vagnen


Kom iaf 10 min sent för att jag är segast. Det är sämst. Adrian har iaf växt skapligt mycket sen sist ^^ Nu väger han 4000g. Ungefär precis och är 52.6 lång (: han blir såååååå stoooooor. MIN HJÄRTIS. Fick också sånna där AD droppar som han ska börja med när han blir 1 månad. Som han också ska ha varje dag. 5 Droppar tills han blir 2 år.


Efter besöket drog jag till skolan för att möta upp Linnea. Träffade Hanna och Annso som kikade på Adrian. Dom gillade honom (: Vi drog till stan efter och kikade i affärer typ skitlänge. Hittade mycket men köpte inget. Beslutsångest. Kan inte köpa saker till mig utan att känna att jag slösar. Kan iaf inte köpa mycket.

Sen träffade vi Mickan och kollade i samma äffärer typ en 3:dje gång. Samma saker fortfarande. ;) Linnea drog hem och jag och Mickan drog och fikade på Krokanen. När vi fikat klart blev killen hungrig så det var bara att mata honom (:

När klockan närmade sig 16.00 var det dax att gå till skolan och möta upp Pierre, då skildes jag och Mickan åt. Hon skulle hem med bussen. Drog till skolan och satt en liten stund. Pierre kom och vi skyndade oss till bussen.

Sen har det inte hänt så mycket hemma. Mickan kom och hälsade på innan hon skulle till Emelie. Mys det (: och så kom Johanna med Linneas leggins som jag skulle låna. Veronika, Patrik och Rebecka kom också för att kika på Adrian.

Han verkar vara en omtyckt liten grabb. Pratade och hade det trevligt. Åkte en snabbis vid 20.00 och köpte min hårgärg på Ica supermarket. Det är läge att färga håret nu innan skolfoto på fredag. JAG LÄNGTAR. Vill bli av med äckelfärgen. Stannade också på MAX innan vi åkte hem.

Kvällen avslutas med Desperate Housewifes med sällskap av Robin och Adrian. Ovanligt utan brudarna. Dom var saknade. Men avsnittet var bra endå.

Nu ska jag hjälpa Pierre raka sitt huvud och sen mata knytet när han vaknar. Hoppas ni orkar läsa mitt ovanligt långa inlägg.

PUSS


Utvilad igen.

Ja det måste ha varit att Adrian var stressad sen Gävle resan i söndags som han inte sov som han brukade. För inatt sov han bra igen. Ammade honom klockan 03.00 och sen vaknade jag av larmet klockan 07.00 (: Så jag har sovit och är tillräckligt utvilad.

Idag ska jag och Adrian på BVC och mäta och väga för att se vad som hänt. Eller ja hur mycket som hänt. Adrian har ju som sagt växt ur sin första omgång kläder. Och fyller ut en st.50 nu (: Skulle tippa på att han har växt på längden. Tycker han ser lång ut.

Efter det ska jag nog ner på stan en snabbis. Sen vet jag inte hur jag gör om jag drar hem eller om jag väntar på Pierre på skolan.

Ikväll är det iaf DESPERATE HOUSEWIFES premiär ! :D:D Har längtat hur länge som hellst. Får se vart jag kollar. Antagligen hemma eftersom jag är så trött och sen kanske Adrian vill ha mat. Annars blir det hos Emelie med brudarna.

Det skulle vara kul.

KENTs nya singel !
http://www.youtube.com/watch?v=tdesx6nGYwY&feature=player_embedded

PUSS

Duktig Nathalie

Idag har jag hunnit med skapligt mycket. Har städat hela våran del. Dock inte dammsugit än eftersom lillplutten fortfarande sover. Det har han gjort sen typ 09.00 eller så. Har matat han emellan åt men sover gör han. Har också dammat av nästan allt. Känns skönt att få den fint.

Ska sminka mig och klä mig i mina nya kläder tror jag :D:D (det är viktigt att göra sig fin för varandra tycker jag. För jag vill ju att Pierre är fresh så varför skulle inte jag göra samma sak för honom)  (: för att sedan gå och möta Pierre om typ en timme. På den tiden ska jag hinna byta på hjärtis OCH mata honom. Måste också hinna få något i min egen mage.

På vägen hem ska vi nog försöka gå och köpa nya tvättlappar och hårfärg till mig. Skolfoto nu i veckan så jag måste få bort fartranden i skallen. Nu vaknar prinsen.

PUSS

Spya

Kort uppdatering såhär efter.

Måste säga att lillkillen har börjat äta skit mycket. Ligga och jäsa ett tag för att sen spy upp det igen. I olika mängder från gång till gång. Skit jobbigt. Alla hans fina nya kläder är alldeles nerspydda eller mjölkiga.

Imorgon är dom nog rena och torra.

PUSS

Vild natt

Var ju i Gävle i går som jag skrev. Adrian sov också under hela dagen i går. Iaf större. Vilket han brukar göra. Men i natt strejkade han verkligen. Var vaken med honom från typ halv 1 till halv 3 först. Han var verkligen missnöjd. Kanske stressad? Jag vet inte.

Men han vela då inte sova. Och han fick mat men det hjälpte inte. Och inte heller blöjbyte utan han var helt less bara. Låg och grina till som tätt annars var det jättegnäll.

Samma sak gjorde han från 06.00 i morse. Det gick verkligen inte att få honom nöjd. Matade han lite mer och la han i hans sovtäckte till vagnen då somnade han,. men då var ju jag redan pigg.

Nu ligger knytet här i våran babybjörn sele och sover. Skit lämplig grej. Dock har jag spänt den lite fel ( för stort ) och sen så är han så liten att han nästan inte får plats endå (:

Fick veta nu i morse att det kanske inte blir nå göteborg. Åker iaf inte det datum vi tänkt från början. Blir för mycket frånvaro från skolan för Pierre.

Idag har jag planerat att städa lite till. Diddi Pierres hund gillar att äta ur våra sopor när vi är borta. Så det är mjölkfläckar på golvet efter att hon tuggatsönder mina inlägg. MUMS. Ska också ner på stan en snabbis innan Pierre slutar och fixa grejjer ;D hemligt. Om jag har tid ska jag nog också köpa trosor.

Och sen på vägen hem läre vi köpa nya tvättlappar och inlägg. Blir också att skicka in namnpapprena idag och ringa till försäkringskassan. Nu börjar min dag.

PUSS

3 veckor

Idag blev Adrian 3 veckor. Uff vad fort det går :o Ska verkligen ta vara på tiden.

Jag klev upp tidigt i morse, som man såg på inläggen jag skrev. Vi gjorde oss klara till 10 då Patrik och Rebecka skulle hämta oss. Då blev det gävle. Åkte först och stannade i stråtjära för dom skulle äta. Där köpte Pierre vanilla coke. Hade inte druckit det förr med det var gott.

När vi kom till Gävle blev det först centrum. Jag vela titta på H&M där inne för dom har bättre kläder där än i valbo. Hittade ett linne och en BH till mig där. Och en body och 2 pack pjamas till Adrian. Han är urgullig i den. BTW så håller han på att växa ur sina första kläder. st 46 är lite tight. (:(:

Sen, det är robotar på den vita pjamasen.

 

Kollade också lite på BLÅ efter jeans, men dom satt inte som jag önskade så det blev inga. Ska köpa jeans leggins istället. Mycket skönare, billigare och så sitter dom bättre.

Efter centrum trippen åkte vi ut till Valbo. Där var vi typ HELA dagen. Där köte jag en bolero och en stickad kofta. Blev också buffé. Men det blev lite stressigt med att få i sig maten för Adrian var också hungrig. Och han kan inte vänta ;)

Kollade på en massa fint i dag. Ush, hade jag kunnat hade jag tagit med det mesta (:(: Typ som klackskorna för 1500. Helt onödigt eftersom jag nästan aldrig använder klackskor och sen blir den inter. Men fina var dom ;p.

Till veckan åker nog jag Pierre och Adrian till Göteborg och blir där närmare 3 veckor. Pierre ska jobba och vi följer med för att jag skulle sakna ihjäl mig efter Pierre om han var borta så länge. Får se i morgon NÄR och OM vi åker., Men antagligen blir det så.

Så nu ska det göras mycket denna vecka. men det är ju kul att ha något att göra också. Men jag ser nog inte fram emot tågresan på typ 8-10 tim.

Nu ska jag lägga min hjärtis. Ha det

PUSS

Minus

Kul, märkte nu när jag bytte på knytet att det var sista blöjan. Kul att sista bjöjan gick åt klockan 07.15 på morgonen. Jäkla tur att vi har två eller 3 i skötväskan. Läre åka och köpa blöjor på väg till Gävle.
Sen måste jag tillägga att Idominsalva är underbart. Har smörjt Adrian med det i 2 dagar och nu är det röda nästan helt borta.

Nu ropar prinsen.
PUSS

last night

Igår hände det faktiskt saker. Klev upp tidigt och började städa badrummet. Adrian cch Pierre låg kvar i sängen och jäste hur länge som hellst. När dom väl klev upp badade vi våran hjärtis sen blev det att vi hoppade in i ´duchen.

Vid typ 12.30 tiden kanske det var fick vi främmande. Det främmande hade också med sig fina presenter till Adrian. En blårandig mjukisdräkt och 2st mössor (:(: Dom stannade till typ 14.00 och då blev det lite bråttom.
För jag och Pierre var bjuden på middag hemma hos min mor. Ohc hon skulle hämta oss klockan 14.30l

SOm tur var kom hon senare annars hade vi inte hunnit. Inte jag iaf. Så åkte vi hem dit och fikade. Görans syster var där med. Efter fikat började jag må ap illa. Men det gick över till maten.

Efteråt vid 18.30 eller så skjutsade mmma hem oss samtidigt som hon skjutsade Görans syster till klassfesten som hon skulle på. Nu när vi kom hem hade vi igentligen bara planerat att ta det lugnt och så .

Men vid 20.00 ringer Rebecka, Pierres syster och frågar om vi vill kolla på film med dom hemma hos Elin. Så vi åkte tid och blev där till halv 11 typ. När vi kom hem den gången gick jag och la mig. Somnade hos Elin en sväng med.

Idag ska vi till Gävle en sväng och kika. Åker om några timmar. Adrian vela ha mat och ny blöja så jag fick inte sova tills  klockan skulle ringa. Jag kommer somna i bilen.

Tack folket för en mysig och trevlig Lörag.

PUSS


Fredag ute på

Imorse klev jag upp typ 07.40 hade ställt klockan på 06.30 men kom inte riktigt upp ;p.
Jag klädde på Adrian och mig själv och gjorde allt klart. Sprang upp halv 9 för att få något i magen innan mamma skulle komma och hämta oss.

Vi kom till tandläkaren klockan 09.10 . 10 min senare än tiden men jag fick gå in iaf. Tandläkaren tog lite kort och kände som vanligt. Innan jag gick satte vi upp 2 (!) nya tider i november. För lagning,.KUL. En av mina lagningar hade gått sönder och sen hade samma tand p åandra sidan spruckit. Hur nu det kan gå till.

Iaf så gick vi till bilen igen efteråt för att lägga Adrian i sin vagn. Och sen vidare till Krokanen där vi tog en fika. Mamma kaffe och macka och jag Te och morotskaka. Som Pierre lärde mig äta i somras. Innan har jag tyckt att det måste ha varit det äckligaste som finns. ( Utan att ens ha smakat ) ;p

Vi satt och pratade ett tag för att sedan gå vidare till Åhlens där mamma köpte en kjol som hon kollat på tidigare. Jag köpte med mig en marcara, ett par strumpor och en varm vintermössa till Adrian. Dom han har nu är lite tunna. (:(:

Var på Lindex en snabbis också. Tittade på underkläder och barnkläder ;D
Innan vi skiljdes åt för dagen följde mamma med till skolan och väntade medans jag gjorde klart min spalt. Hade verkligen beslutsångest över hur den skulle se ut. Och jag hade ju inte all tid i världen på mig heller ;o. Men klar blev den och jag blev ganska nöjd. Hoppas bara att den inte blir kladdig i boken bara.

Underbara sötisPierre åkte iväg och handlade när han kom hem. Han handlade en massa gott och mys för i kväll och självklart somnar jag. Så mysig är jag. ush känns inte bra alls. Men som han sa. Det finns ju en dag i morgon också.

PUSS

RSS 2.0