mellandagsrea / 15 veckor igår

Kom på nu att Adrian blev 15 veckor i går (:(:

Idag klev jag och Adrian upp typ 11.00 eller så.  Pierre hade åkt iväg på möte så jg och Adrian bara myste. Efter en stund ringde Fredrika och frågade om jag vela hänga med och shoppa, Innan allt var klart och vi åkte blev klockan typ 14.15 tror jag.

När vi kom fram drog vi direkt på gina. Hittade ett par lackleggins och strumpbyxor. Därefter åkte vi och åt på drive in. Och sedan iväg till nästa ställe. Där köpte jag bara torrshampoo och trosor. Adrian fick mat och nya BPA fria nappar (:

Kom inte hem fören typ 22-23 tiden så jag är skapligt trött nu. Älsklings pierre höll på att bada den lille när jag kom hem så nu sover han.

PUSS


Julhelger

Nu var det väll ett tag sen jag skrev antar jag. Men det har varit fullt upp över julen. På julafton åkte jag först till mamma och åt frukost, kollade på kalle anka och bytte julklappar sen åkte jag hem till Pierre och åt julmat och hade julklapps utdelning.

Fick världens bästa julklappar !

Sen i går var jag hos min faster och firade jul med släkten. Och efter det blev det utgång, tänkte först gå på lucy seven men ändrade mig och drog på sport in istället. Hade ganska trevligt iaf (:

Idag lyckades jag bli bakis endå. Även fasst jag inte drack nå mycket alls. Så därav mitt korta tråkiga inlägg. Och snart efter att jag har städat drar vi till min mormor och äter härlig mat . Hon bjuder alltid på mat efter jul.

Blä nu ska jag städa och piggna till mig.

PUSS


Julkänsla?

Jaha? det är snart jul men vart är julkänslan då? Jag känner dåligt med sådan. Tråkigt nog, endå har vi varit och handlat i julrushen. Vi har bakat julgodis och slagit in paket. Klätt granen och julstädat. Men som sagt inte en enda julkänsla.

Idag har jag varit på stan igen. Framkallade lite bilder och köpte klart det sista. Så nu är allt klart iaf eller ja det jag orkar bry mig om att göra klart i dag iaf. Och jag har fortfarande inte bestämt mig för vart jag ska vara på jul . Det suger :(

Nu ska jag nog tvätta ur min hårinpackning. Och göra klart för kvällen och hoppas på litejulkänsla.

Föresten är det någon som köpt present till sin lilla bebis?(: Själv har jag inte gjort det.

PUSS

Adrian 14 veckor igår!

Godmorgon. Vaknade nyss efter en vild natt. Vet inte alls varför men Adrian har skrikit halsen av sig i natt och det enda som hjälpte var att ligga på sidan tätt intill mig. Annars gallskrek han, stackars liten. Nu sover han igen iaf. Antagligen trött efter natten. Inte så konstigt, själv hade jag tänkt dra nytta av det och hinna med att duscha, och packa grejjer och sminka mig iför trippen på stan.

Ska dit nu med Maria en stund och fika sen ska jag gå med Rebecka och kolla på julklappar vid 15.00 tiden typ. Det kan ju vara på tiden att bli klar nu? för även om det inte känns så är det ju faktiskt julom 2-3 dagar. Själv har jag noll julstämning. Det skulle lika gärna kunna vara februari för mig, så långt borta känns julen.

Men trots det så kommer den och så måste jag vara klar (:

Nu ska jag kila in i duschen så att jag blir klar.

jossans bild
Adrian bara någon vecka ( jossan Ms bild )

PUSS

Simma lugnt

Sitter fortfarande och väntar på min lovefriend, Emelie drog för länge sen och Adrian sover fortfarande. Det är sånna här nätter när tankarna flyger iväg och man tänker på allt som varit, det som är och det som komma skall.

Sånt man inte hinner med på dagarna, när man har mycket att göra eller när det är mycket folk omkring en.

Känner bara att, nu vill jag att allt ska vara klart. Att allt ska ha ordnat sig. Jag vill inte anpassa mig efter mitt liv, jag vill ju att livet ska anpassa sig efter mig. Jag hoppas stenhårt på att detta lov ska ge mig lite insikt och klarhet över läget och över framtiden.

Hur den än ser ut vill jag känna mig bekymmerslös som alltid. Att återfå större delen av kontrollen över mitt eget liv även om jag inte kan göra så mycket med det än att bara flyta med för tillfället. Och kanske till och med kunna njuta fullt ut? Det skulle vara världens bästa start på det nya året.

Detta år tänkte jag även sätta upp nyaårslöften som jag måste hålla.

- Komma i form igen. Jag gick ner allt efteråt men har nu gått upp igen. Tack vare att jag/vi har hamnat i spåret där man tror att man kan "unna" sig fett & socker varje dag jämt fasst man igentligen inte gjort ett skit. Jag vill inte skämmas över min kropp i sommar så är det bara.

- Det andra blir nog att inte sätta för höga krav på mig själv. Jag måste hålla lagom press, blire det för lite press funkar inget för att då blir man slapp. För hög så går man in i väggen. Inget är bra.

- Ja sen ska jag väll försöka fixa mig något jobb att jobba på sådär ibland. Extra pengar är aldrig fel.

Det låter som ganska rimliga och opressande mål tycker jag. Alltså inte alls för svårt att uppnå hoppas jag.

Imorgon blir det en massa julklapps handel med Rebecka. Måste få klart allt innan jul, det är mycket denna vecka(:

Nu blir det sängen och hoppas på att Adrian antingen vaknar när jag lägger mig så att han kan få mat och somnar om. Eller att han vaknar om någon timme ( eller när Pierre kommer så att jag får sova (; ) för då hinner jag komma ur djupsömnen.

Längtar till så mycket nu!

PUSS

at Linneas place

Nu sitter jag och smyger vid Linneas data. Har umgåtts lite med henne och Emelie, tydligen måste jag hem nu om ja ska komma hem. Tråkigt, hade varit roligt att stannat här och myst :o

PUSS


oh HAPPY day!

shulu.
 
Idag klev vi upp vid 10.00 eller så. Pierre sprang och hämtade tårtfrukost till oss. Sen började han att elda igen. Jag började med att organisera i vår skrubb för att kunna ställa in grejjer där. Allt för att det ska bli finare för oss.

Kl 13.00 var jag Rebecca mamma och Nicole nere på lilla k´s och fikade lite. Vi kollade även på mockes och dollar med.

Nu tänkte jag dra upp och julbaka lite med Familjen Pierre. Det blir godis idag. Sen ikväll ska jag städa klart här nere tror jag.

Idag är en bra dag. I'm just happy (:(: och det är det fler som tycker och är . hihi.

PUSS

25 minus och "Jullov"

Idag har det varit julmys hela dagen.(:

Mamma kom och hämtade oss kl.08.30 ungefär i morse. Pierre började tidigare än mig så jag följde med mamma ner på stan och fikade. Efter det skjutsade mamma tillbaka mig till skolan så att jag skulle hinna till julshowen.

Sjukt bra julshow faktiskt. Kl. 11.30 blev det klassmys med tårta ( som tettes mamma gjort ) ischoklad och julmust. Vi pratade lite sen drog alla på jullov. Inte jag dock, eftersom jag troligen kommer ha uppehåll så det blir ledighet isånnafall.

Ska fundera över julen och sådär. Men det lutar starkt åt ett håll.

Väl hemma firar vi Pierres lillebror Robin som fyllde 14 år i dag! En massa kakor och sånt. En stund senare gick jag ner och städade lite samtidigt som jag kollade på "du är vad du äter" . Jag och Emelie skulle igentligen åka till Linnea och baka med henne men det blev så krångligt och det var ju sjukt kallt ute så gå kunde man inte.

Ikväll har vi bara myst allihopa. Med pizza middag och ostkrok+ dricka + tv kväll. Jag har klätt våran lilla gran här nere och min älskade sambo har tänt i öppna spisen. Adrian sover sött. Emelie var och gjorde sällskap tidigare och nu är Robin här och myser.

Imorgon blir det julbak med familjen Pierre och fika på lilla k med Rebecca, Nicole och Mamma. Är det inte för kallt följer nog Adrian med mig. Annars stannar han med pappi.

PUSS


babymassage + tranan.

God morgon god morgon (: Jag och Adrian klev upp för en liten stund sen. Adrian ligger och snackar med gubbarna i hans babgym (: min goding! Idag ska vi göra oss iordning för att dra¨på babymassage. Det ska bli kul att få gå dit igen.

En mysig stund faktiskt.

Pierre kommer nog och hälsar på han med. Sen i kväll ska vi på tranan och käka för att fira att Ann-sofie äntligen fyllt 18 år!

PUSS

3 Månader baby / 13 veckor !

Tiden bara rusar fram. Såg nu att det var länge sedan jag uppdaterade , så jag tänkte slänga in en kråka här. Vill ju inte sluta blogga. Därför kanske jag måste bli duktigare på skriva. Dålig uppdatering beror nog på kaos och både lite och mycket att göra :).


Jag och Adrian magen typ tisdagen på skolan innan adrian kom ( Wezlans bild )

Igår blev iaf Adrian 13 veckor och 3 månader ! Helt otroligt, han växer och blir skit stor. Igår var vi också med Patrik och Rebecka hemma hos dom och lagade riktigt god mat. Åkte och köpte fläskfilé och så gjorde Rebecka en potatisgratäng. Till det fanns också klyftpotatis en massa såser och grönsaker.

Efter det blev det en komedi, sedan blev vi hemskjutsade av Patrik.

Idag vaknade vi runt 07.30 då Pierre skulle upp. Jag själv låg kvar lite för länge i sängen. Adrian och jag kramades och det är så svårt att slita sig.


trötta snyggingar ! <3

Iaf så skjutsade Inga-lill ner mig till skolan till 12.00 där mamma väntade på oss. Hon gick ut och gick med Adrian och jag gick på lektion. Samma som förra veckan.KUL. Helt onödigt att jag ens gick till skolan idag faktiskt.

Det enda bra med det var att Adrian fick frisk luft och att dom två fick lite kvalletid. Själv läste jag "föräldrar & barn " medans filmen rullade. Jag visste ju redan vad vi skulle göra och hade sett filmen. Slöseri med dyrbar tid.

jaja. Efter skolan tog Pierre med sig lilleman hem (eftersom vi inte hade någon bildbarnstol med.) medans jag drog till dollar med Emelie, Wezlan kom efter. Köpte Pomsticks, cola, sminkservetter, klädroller och en stor natusan babytvål.

Sen ikväll har vi bara tagig hand om varandra. Det behövs verkligen ibland. (:


my little redhead med mat runt munnen <3

Imorgon blir det efterträff. Lite sent, ja? trodde att dom skulle höra av sig till mig men inte då. Har jag otur blir det svenska prov också men det tror jag inte.

Har lite roliga saker för mig i veckan och för övrigt så är jag LEDIG alla dagar denna vecka utom fredag. Är riktigt glad och det känns verkligen jätte skönt. Ska dock dit på torsdag men bara för att äta lucia gröt.

PUSS

Stan

Ska skriva lite fort bara (:

Jag och Pierre klev upp i morse och gjorde iordning Adrian. Pierre började sent så vi gick lite på stan. Jag letade något att köpa kappahl men hittade inget sp just nu. Drog till krokanen och träffade Maria och fikade lite.

Måste sluta fika. Jag blir större :o iaf så var Pierre med sen. Innan vi alla skiljdes åt gick vi runt lite i affärer, kollade åter på kappahl. Hittade en jätte söt siden pjamas som jag ska in och köpa imorgon mellan skolan och babymassagen. Tänkte titta på stan med Maria. (:

Köpte den inte idag för jag glömde present kortet hemma :o

Imorgon blir det 2.40 min skola. Hoppas Inga-lill har tid att komma med Adrian. Så att vi hinner gå på stan någonting. BTW så har Adrian börjat sova hela nätter nu och det är så skönt. Och att han är mer vaken på dagen gör mig inget.

Dags för sängen.

PUSS


Tisdag morgon

Ska nu göra mig klar för en lång  6-7 timmars dag i skolan. Vill inte alls men jag är väll tvungen. Tur att dom har bytt lektioner på eftermiddagen iaf så att det är utvecklingsstörning ist för sjukvård. Sjukvårdskursen är verkligen skit trög.

Hoppas på att det går bra idag. Efter skolan kanske man ska pallra sig ut? skulle behöva rensa tankarna lite. Få ordning. Inte för att jag tror att jag lyckas efter en liten promenad men endå. Friskt luft är väll alltid bra. Sen vill jag bli lite mer slimmad också.

Har drama prov om en timme. Jag har inte bestämt mig om jag ska gå dit eller inte. Har trots allt inte pluggat på så mycket som jag skulle viljat eller borde. Blev dålig i går när jag skulle träna.

Ikväll blir det också Desperate Housewifes. Här för första gången sen jag fick Adrian. Har längtat. Det ska bli skönt att slippa sitta ensam ikväll. Känner att jag behöver prata av mig lite.

Och imorgon är bästa dagen på veckan. Imorgon och på torsdag för då är jag ledig. Inte på tordag men jag går bara 2½ timme i skolan och sen är det babymassage. Gillar gruppen jag hamnade i.(:

Ska nog på stan i morgon, shoppa lite?

PUSS


Party Party

Ja nu var det dags att skriva igen. Jag har blivit dålig på det igen. Fullt upp som vanligt. Tänkte skriva en snabb update om vad som hänt de senaste dagarna.

FREDAG: Dagen började med föräldraåterträff. Vi fikade och träffade dom vi gick grupp med. Pratade oh fick veta hur det gått för dom och hur det går nu. Och sen på kvällen var det födelsedagskalas för mig. Duktiga mamma höll i det och det kom ganska mycket folk (: Släkten på pappas sida, vissa av mina vänner och Pierres syskon+mamma (:. Efter

Fick jätte fina presenter också så jag är nöjd.(:

LÖRDAG: På dagen var det ögerraskning som gällde. Det blev sminkning av en make-up artist och lite foto. Sen drog vi till Patrik och Rebecka och firade Patrik som fyllt 23 år. Åt lite fika, pratade och hade trevligt. Pierre gik vid 15.00 för att samla ihop medlemmnar.

Han är duktig han med.
När vi kom hem väntade jag på att han skulle komma så att jag skulle kunna dra på förfesten. Jag gick på tranan första gången på mitt leg igår. Hade supertrevligt igår och drack lite goda drinkar.

Kom hem sent.

IDAG: Vaknade sent, Pierre lät mig sova eftersom jag var onykter i går. Vi klev iaf upp 12.30 och kollade på film. Sen drog jag till Emelie och hämtade grejjerna jag lämnade i går och pratade lite med henne och Wezlan.
Annars har jag bara varit hemma. Eller jag åkte till mamma och åt lite tårta.

Nu ska vi bada lilleman och sen blir det duscha, kanske läxa sen film.
( Det är dax för en ny datamus tror jag . Denna har åkt i golvet allt för många gånger nu.)
PUSS


Surprise

(:
Skrev inget i går eftersom jag somnade 21.00 med kläderna på. Var på stan i går med Maria. Tittade runt i lite affärer men köpte inget för ovanlighetens skull. Dagen på stan slutade på krokanen med en kopp te. Klockan 15.00 kom Emelie och Linda för att hämta upp mig och Johanna.

Här började födelsedags buset. Min hemliga present. Jag var tvungen att ha ögonbindel bestående av en nerdragen mössa på mig för att inte veta vart vi var påväg. Vi åkte en bra bit innan jag fick kliva ur, dåblev jag ledd in ett hus och upp för en trappa. Där blev jag satt på en stol för att vänta.

Plötsligt drar dom upp mina händer och säger att jag får kolla. Då ser jag att det är naglar jag ska få göra. :D Sånna där superfräsha glasiga bra naglar. :D Blev väldigt överraskad. Jag som trodde dom skulle köra ut mig i skogen.

  

När jag kom hem var det en massa kläder upplagda på sängen som vi fått efter Kevin, Amandas son. Verkligen jätte fina kläder. Tråkigt att vi inte kommer hinna använda allting. Somnade 21.00 igår.



Idag började jag dagen med att umgås lite med Ellinor, vid 12.00 åkte jag till stan för att träffa Maria och gå på nya skoaffären som öppnade i dag. Billiga och fina skor där ! (: vi gick inte så länge innan vi satte och på krokanen i dag igen. Åt , pratade och matade bebisar innan vi skulle på babymassage.




Det var skitkul faktiskt. Eller mer trevligt, pratade med andra unga mödrar, fikade och masserade. Längtar redan till nästa vecka. Efter gick jag och mötte upp Pierre på skolan och när vi kom hem kokades det lite flaskor och sen drog jag och Inga-lill och handlade.

Jag köpte ersättning typ 3 paket och en massa små förpackningar. En ny flaska, nya nappar, tvättlappar och bebistvål så att vi har ifall det tar slut. Det ska endå köpas snart så varför inte nu (:.

Babade lilleman och nu sitter jag här.Även om det var timmar sen han badade och åt. Hade tänk att göra lite kväller innan vi kollar på film.

Imorgon blir det fika och födelsedagsmys i lokalen hos mamma. Hon ska fixa och dona hela dagen lilla sötmamma :')  Det kommer ju lite folk iaf. Blir nog prov i morgon också på morgonen och efter det återträff med föräldragruppen. Längtar till imorgon !

PUSS


Happy days

Ja nu är jag fan 18 år ! Dagen har varit underbar (: åkte iväg imorse till BVC för att mäta och väga lilleman.

Han är nu :
- 59cm lång
Och väger :
- 5.500 kg

Nu börjar det hända saker. Det går super fort! Han har stl.62-68 nu och det sitter fint.
Efter BVC gick jag och Pierre till skolan. Jag på sjukvård han på något annat.(: Klassen sjöng förmig vid skåpen så jag trodde att jag skulle slippa matsalen men icke ;p

När jag sitter och äter ställer alla sig upp och sjunger ljudligt och markerar tydligt vem jag är och vilken klass jag går i så att alla som var där skulle veta. Även fasst jag höll för ansiktet.

Efter lunchen hade vi sjukvård, dock inte så aktiv eftersom jag missade filmen som dom diskuterade om. Var också tvungen att gå från lektionen eftersom Inga-lill skulle bort. Testade mina nya skor och bytte kläder innan Mamma kom och hämtade oss.

När vi kom till mamma var alla där, utom Richard. vi började med att äta köttgryta och sen fick jag öppna mina presenter :D. jag fick ett manikyr sätt och en t-shirt av Richard och Rebecka. Av mormor fick jag pengar. Av Nicole fick jag en fotfil, hårnålar och puder, och av mamma fick jag en murrig morgonrock riktiga pärlsmycken.

Hur fina grejjer som hellt. Supernöjd med hela dagen. När vi kom hem tittade Emelie förbi en liten stund innan DH. Fick en sminklåda av Nisse och Veronika ( Pierres syster och hennes fästman). Gillade allt supermycket. Det är kul att kolla på allt:D.

Jag älskar att få och öppna presenter. Resten av kvällen har jag varit själv. Tråkigt avslut men ja, vad gör man när fästmannnen är på viktigt möte. Det har han varit hela kvällen. Tur att Adrian har varit lugn och så.


Rebecka och Richard.

Av : Richard & Rebecka

Av: Nicole

Av: Mamma & Göran

Av: Veronika och Nisse

Av: Inga-lill

Av: PIERRE..:D

PUSS


Min dag i dag

18 år blir jag IDAG! (:(: helt knäppt :D

Igår var jag och köpte gruppträningskort i stress. Rebecka skulle skjutsa mig och när vi nästan är framme ringer hemligtnummer till mig. Det var ljusnan som vela ställa lite frågor om mig till i dag. Dom sa att det skulle gå fort så jag sa ju att jag hade tid.

Pratade med dom en liten stund och när jag skulle köpa kortet så såg jag att jag inte hade mitt kort med mig. Bara lite pengar. Då var ag tvungen att ringa till en superstressad Rebecka och fråga om dom hade pengar att låna mig. Och som tur förmig var så hade dom det.

Igår kostade mitt träningskort 1320 kr.
Om jag hade köpt det i dag hade det gått på 2400kr.

Ganska stor skillnad (: hoppas jag bara pallrar mig iväg nudå. Vill verkligen komma i gång. Tur att dom flesta jag känner kör gruppträning.

Städade också inför idag hela kvällen och fram tills typ 01.00, kändes som att det behvdes lite ;p också skönt att ha det fresht runt sig.

Imorse vaknade jag av att Familjen kom och sjöng för mig och kom med presenter. Jag älskar att öppna paket, hur roligt som hellst. Av Inga-lill och pojkarna fick jag spetsleggins, venusrakhyvel + skum till och en choklad ask. Av Pierre fick jag skit snygga klackskor!. Dagen började bra :D

Ska göra mig klar för lite skola nu men först ska vi till BVC för att mäta och väga Adrian. Denna gången gissar jag på att han väger kanske över 5.5 kilo och att han är över 60cm lång. Han har verkligen växt til sig sen vi var där sist. Det syns.

Senare efter skolan så ska jag och Pierre älskling åka hem till mamma och äta mat. Köttgryta med gelé och potatis. Jag som fick välja mat. Har saknat den maten faktiskt. Får också träffa mina syskon (:(: ska bli mysigt.
 

PUSS


RSS 2.0