It´s all about Adrian


 Älskade ängel. <3

PUSS


kort

Tänkte uppdatera lite fort här innan jag lägger mig. Idag har vi inte gjort så mycket. Och på kvällen kom först Rebecka och sedan Emelie.  Vi kollade på Besatt som handlar om folkmed extrema tvångtankar och hur dom ska kunna få ett normalt liv med hjälp av kognetiv beteende terapi.

 (: Det blir med i morgon nu ska jag träna lite sen dusha. Och skriva i kalendern.

PUSS

Var är pluppen?

Kom på nu, Adrian har inte bara hittat sina fötter han har också hittat sin plupp. ^^ Det var igår eller idag. Han är världens bästa

Box´n fun

hihi idag har jag varit riktigt duktig. Efter jag skrev sist så handlade vi, jag har sedan städat, medans jag städade ringde Linnea och frågade om jag vela med på box´n fun. Så jag ringde och bokade för oss tillkl. 18.00. Vid 16.30 kom Rebecka och Partrik hit och skulle äta med oss.

När Linnea ringde kom jag på att jag var tvungen att tvätta håret. Så jag passade på att lägga i en hårinpackning också. Som jag nästan inte hann skölja ur innan dom kom för att jag trodde dom skulle komma senare än vad dom gjorde. ;p

När jag kom hem var Pierre och spelade bandy. ( Han var med Inga-lill en stund alltså inte själv ) Så jag lade Adrian lite för att sova en stund. Medans satt jag bara och pratade med Rebecka och Inga-lill.

Nu tänkte jag dra mig ur sunkkläderna och passa på att duscha medans Adrian är lugn med pappa sin.

PUSS


träningsverk

Fy vilken jävla träningsvärk jag har sedan igår. Kan nästan inte ställa mig upp och magen värker (: hoppas bara jag fortsätter såhär nu annars var det inte värt det!

Idag nu har jag bara ätit frukost och matat Adrian . Nu sover han och jag ska göra mig klar för dagen. Väntar också lite smått på att Jennipher ska ringa. Pierre är också hemma i dag för han kände sig dålig. Det ärkul att ha honom hemma.

Han som blivit gulligare den senaste veckan. På lördagsmorgon kom han med frukost på sängen (:


Nu ska jag börja.
PUSS

Tårtkalas och träning

Fyfan vad jag hatar att träna :( jag hatar det mest för att jag blir svettig. Och lite för att det gör ont i musklerna. Hm. Undrar jag om det kommer bli några kilon minus till sommaren. Jag hoppas ju verkligen! Jag har gått upp efter förlossningen så att jag INTE kan ha vissa kläder jag köpte efter förlossningen.

Det gör mig lite sad. Men  Jag, Robin och Mikael ska iaf köra på att ingen av oss får äta något godis. Inge chips, popcorn eller dricka. Istället blir det grönsaks dipp, fruktsallad pumpakärnor och solrosfrön. Samt nyttig juice istället för dricka.

Jag hoppas verkligen det funkar. För fortsätter vi såhär blir det fatcamp i sommar istället för stranden.

Iaf idag så var mamma här en stund först på dagen så att jag skulle kunna städa lite. Hon drog dock ganska fort.Sen på kvällen åkte jag och Adrian på kalas hos min kusin som blev 10år idag(: där blev det onyttigt tilltugg.

Ikväll har vi bara myst framför tv:n med familjen annorlunda.

PUSS


Babysimmet 1

Knäppt. När jag äntligen börjar uppdatera så minskar det folk som läser ;p. Jag kanske skriver tråkigare jag vet inte?

Jaja idag var vi iaf på första babysimmet. Bara infomöte i dag men endå. Kul att Maria och jag hamnade i samma grupp iaf. Vi börjar 11.15 på söndagar. Det ska bli spännande : ) Sen efter det drog jag och Adrian till syster Rebecca och pratade lite.

Emelie kom och hämtade mig vid 15.15,då åkte vi en stund till Ida som fyllde 21 idag. Innan vi kom hem igen handlade vi på hemköp.Jag fick en beställning hemmifrån om tortillabröd . Med mig följde också en bravo juice.(:

Hemma sen kom Emelie en stund till. Och ikväll har jag och Pierre kollat på film och jag har fixat allamina 20 naglar så att dom är lite frächa.

Adrian sov nästan iget alls i dag. Bara 10 min åt gången så han somnade vid 18.00 någonting,därefter vaknade han aldeles nyss och vela ha mat. Och nu sover han igen. Jag håller tummarna för att han sover heeela natten. hihi.

Nu ska jag sova lite för att orka i morgon. Funderar på att framkalla lite bilder i morgon. Samt planera lite inför dopet ( så att det blir av någon gång )



PUSS

fotoday

Jag vill börja med att säga. JAG HAR HITTAT VÅRAN KAMERA!(: Det betyder: Mer bilder på bloggen. Jag har också rensat den så att det finns plats för många fler. Ska också ladda batterierna över natten.

Idag , eller i morse låg jag och Adrian och bara myste i soffan. Adrian sov dock medans jag slappade vid tv:n han låg på mig ;)


SovAdrian! ( på min arm )


Sen vid 14.00 trog jag och Adrian till mamma för att fira henne. Hon hade kalaset i dag istället för i går eftersom det var bio då. Där var Nicole, Rebecca, Göran och Mormor. Alla lika glada över att se lilleman.



Henne satt vi och pratade med heeeela kvällen. Drack te och hade det trevligt. Gladare bebis än Adrian får man väll leta efter. Han bara flinar, pratar och har sig. Igår kväll hittade han sina fötter. Han är för söt.



Jag måste bara lägga upp en bild sen igår innan vi drog till bion.



Denna bild får avsluta detta inlägg. Imorgon blir det mer bilder !

PUSS


(:(:(:

Idag har vi inte hunnit mycket alls. Vi klev upp tidigt eftersom Adrian försökte bajsa och sen svällde hans öga igen. Men det ordnade sig iaf(: VI har bara ätit frukost. Inga-lill ska snart färga mitt hår. Det var riktigt länge sen nu. Det känns fräsht att ha det snyggt till i kväll!

Nu kommer mamma och Nicole ¨så jag tänkte skynda in i duchen.

PUSS

BVC &ute på

Först och främst i dag var vi på  BVC. Pierre följde med idag och Inga-lill. Det är ju alltid kul med sällskap liksok(:

Han vägde 6770 och var 62.6  lång. Huvudet var 41.6  Allttså har han gått upp runt 800hg sen sist. Det var för en månad sen. Han blir sååå stor ! Snart 4½ månad.

Sen efter BVC åkte vi runt på hem massa affärer. Vi köpte lite smakmat till Adrian och en haklapp efter att vi hade varit på banken.

Vid 16.00 åkte vi för att hämta Pierre sen tillbaka hem igen. Nu efter maten har jag och Inga-lill fixat med tvätten.

Det var typ min dag det!

Justja min mamma fyller också år i dag så grattis till henne ! :D
Och imorgon blir det BIO om vi lyckas fixa barnvakt det vill säga.

PUSS

Två dagar

Jag glömde att skriva igår så jag tänkte skriva idag ist.

Igår: Vi gjorde allt vi brukar göra och vid 12.00 kom Linnea hit och umgicks. Vid 14.00 var det sista babymassagen. Så dit drog vi ju (: När det var klart och jag skulle gå kom Inga-lill och Pierre för att hämta mig. Det var en kul överraskning. Inga-lill hade också hittat en liten byrå till min garderob.

Den ska jag tapetsera sen.

På kvällen efter maten komEmeie först och sedan wezlan. Runt 20.00 följde vi med Emelie till stallet för hon skulle fodra hästarna. På vägen hem åkte vi in på hemköp. Jag handlade hårfärg, nappar till flaksan åt Adrian och Juice till honom. Pierre fick chips dip och dricka. Själv köpte jag äpplen att tugga på. ( Som om att det är lika gott? nääe knappast men nyttigt iaf.)

Idag: Ja Idag vaknade vi typ 09.40 men denna morgon var Pierre hemma så han tog Adrian och bytte på honom sedan gick de upp så att jag fick göra mig klar. Jag och Adrian ska på BVC 11.30 för att mäta och väga. Det ska bli kul att se vad som hänt :D:D

En annan sak som också är idag är att Mamma fyller 49 idag! Grattis till henne, dock ska vi inte fira henne i dag utan på Lördag.hihi(:

Imorgon är det också Sverige premiär på " Bella & Real " det ska bli kul att komma ut lite också. Tv4 skulle tydligen komma och sen var det en massa mer speciellt med premiären.

Nu läre vi göra klart . (:

PUSS


Söderhamn & mys

Ja jag känner ju mig själv så det blev ingen träning varken igår eller idag. Men jag är nöjd med dagen endå(:

Vi vaknade i morse (precis som vanligt ;)) men i morse var Adrian allt för hungrig för att äta barnmaten så det blev att göra ersättning. Det gör mig inte så mycket men endå. Efter frukost runt 12.00 ungefär lånade Inga-lill med Adrian på en promenad.

Det var verkligen skönt att få en timme två till mig själv. ( Vilket inte alls händer så ofta ) Så jag hoppade in i ducshen, rakade benen och filade fötterna. Sen passade jag på att måla naglarna också som jag har tänkt att göra huuur länge som hellst men inte fått tid till.

När allt det var klart vela lilleman äta igen. Då blev det pasta&broccoli igen + morot. Men han gillade inte sånt längre, inte efter att han fick äpple&banan efterrätt ;p jag och Inga-lill fick lura i honom maten genom att ta det äckliga och doppa det i det goda. (:(: huvudsaken är att han får i sig det.

Sen när allt var gjort drog jag med Rebecka till söderhamn och kollade lite på barnens hus. Hittade fina nappar och en haklapp till Adrian som jag måste åka tillbaka för att köpa sen. Den haklapp han har nu glider ner och då fyller den inte sin uppgift.

Nappar köper vi endå eftersom jag bara tappar bort dom han har ^^

Maten var iaf klar när vi kom hem och sen har jag och Adrian varit själva ikväll. Pappa pierre var på VMD möte, vi spenderade kvällen med att mysa vid tv:n och sova lite. Men när Pierre kom blev det att bada lite sen äta och nu sover hjärtat.

Vi ska väll göra det samma nu antar jag.

PUSS

mat mat mat

Idag har vi varit och fixat en del saker, jag och Inga-lill. Promenaden igår fick mig på mycket bättre humör även idag faktiskt. Först i morse så drog vi till skolan och skrev på papper och att börja igen till hösten. Då fixade vi också betygspapper så att jag kan söka sommar vikariat.

Därefter drog vi hem igen för att Adrian var hungrig igen. Samtidigt passade jag på att äta någon macka också. Sen bar det av igen och denna gången för att handla lite mat. Jag köpte ju såklart till Adrian, och då blev det :

- En ny ersättning som kaaanske gör så att han spyr lite mindre? Får hoppas på det bästa.
- Lite juicer som han kan dricka till maten ibland ( han äter ju purér nu (:
- Det blev också en ny smak. Pasta & broccoli puré, men när vi kom hem såg vi att det var från 6månader. Men det gör nog inget sa Inga-lill men vi ska nog vänta lite endå eftersom den bara höll 24 timmar från att man öpnnat den. Adrian äter inte ur en sånn stor förpackning på ett dygn. Antagligen var det för att den var ekologisk

Nu ska jag plocka lite och efter det ska jag duscha. Ikväll får Adrian morot och potatis&palsternacka till middag. Efterrätt blir nog äpple&banan.

Justja jag ska ju ta ner och testa mortionscykeln också :D

PUSS

Adrian 4 Månader

Ja det blev han ju den 13. I onsdags, men jag är så vimmsig så jag glömmer alltid allting. Eller jag glönmer att skriva.

PUSS

duktig nathalie

Idag har jag varit duktig (: Jag tror jag har kommit igång med lite träning. Jag och Adrian var ute och gick lång och rask promenad i dag, från granberg runt brånan, över gärdet. Förbi milko, och omvägen vid dollar sedan hem igen.

Jag hoppas på att jag lyckas komma iväg imorgon också ( jag är duktig på att aldrig göra som sånna saker ). Påvägen träffade jag Linnea. Sen mötte jag upp Wezlan och gick med honom till piccaso och värmde mig lite. Jag blev så kall av att stå och prata med Linnea efter att ha gått snabbt.

När jag kom hem bytte jag sänglakan lite fort innan Pierre drog på möte.

Ikväll eller snarare i natt så åker Pierres pappa hem igen. Och i morgon om Nina kunde ska jag på möte med henne. Efter det ska jag försöka med en promenad igen. Jag VILL gå ner NUUUUU!

Idag har jag lyckats gå 8296 steg +/- några hundra eftersom den hade laggat när jag började att gå sen hade jag den inte på mig innan jag gick ut och inte ikväll. Men endå, duktig nathalie!

PUSS


snabbis

hihi(:

Vaknade i morse efter en liten sovmorgon som Pierre gav mig. Känns skönt men jag är fortfarande konstigt trött i kroppen. Hoppas att det går över!

Ja Pierres pappa är iaf här nu och myser lite med Adrian. Det är kul att se dom (:

Så mycket mer har inte hänt i dag faktiskt. Så jag återkommer.

PUSS

update

Tänkte bara skriva att han har kommit nu. Adrian sover och det tänkte vi också göra. (:

PUSS


städa

Nu var det ett tag sen igen.

Ja idag klve jag och Adrian upp som vanligt, vi åt lite och sedan somnade hjärtis om. Då skyndade jag mig ner för att städa ordning lite eftersom Pierres pappa kommer ikväll. När jag städat klart somnade jag och Adrian på soffan.

Vi vaknade typ när Pierre kom hem. Jag skulle igentligen åkt till syster Rebecca och ätit men hon mådde inte så bra. Och det gör inte jag heller just nu. Mår skit illa :(


Tillbaka till soffan.

PUSS


promenad

(: Ja idag klev jag och lilleman upp vid 10.00 Pierre drog till tandläkaren i gävle vid 08.00 i morse. Vi klev upp och gjorde klart. Gick upp och matade honom och sedan mig själv. Jag ringde också för att anmäla oss till babysimmet.

Dom sa att det var många som vela vara med. Och att dom skulle höra av sig om vi fick plats. Så det hoppas jag på. Dom ringde också från försäkringskassan i dag. Där fick jag tid i morgon klockan 13.00, ska då fixa lite grejer.(:

På onsdag börjar också babymassagen så det ser vi fram emot.

Nu ska vi se till att lilleman äter lite och därefter kanske en liten promenad när det har blivit lite varmare igen.

PUSS

Kortis

Det blev inget bloggande igår eftersom don höjde elpriserna på dagen så mycket. Men iaf så var vi till Söderhamn en stund. Kollade lite på barnens hus, där köpte vi nässug, bitring,haklpp och något mer. (: Vi åt också ute.

Idag fyller Veronika år. Så det blir att fira henne.

Och Adrian åt smakportion för första gången i dag med. Den lille gillade palsternacka&potatis.

Nu ska jag återgå till att fira! Mer senare ;)
PUSS


Duktig Nathalie

Idag känner jag mig duktig faktiskt (: . Jag har tagit mig tid att ringa försäkringskassan för att boka möte. Härligt! nu är det bara babysimmet kvar.

Imorse drog Pierre och jobbade lite så jag och Adrian låg kvar och myste lite till runt 10.00 ungefär. Då klev vi upp och åt lite frukost. Sen somnade han igen. Måste berätta att han har börjat skratta riktigt. Det han inte hänt ofta men det är så jäkla mysigt och man blir så himla glad. :D min kille blir så stor (': det lilla charmtrollet.

Sen har han också börjat sova hela nätter eller ja det har han gjort ett tag nu men endå. Som mest får man kliva upp en gång, göra mat och sen somnar han om igen. Och på morgonen ligger han kvar och myser tills vi vill upp.

Älskade barn!

Ja senare idag vill jag ner på stan men fårse hur det blir. Vill köpa upp mitt presentkort och så vill jag fixa en ny kajal och en pjamas till Adrian som jag har kollat på länge. Tänkte köpa den innan jul men det blev inte så. Hoppas den finns kvar.

Nu ska jag göra mig klar innan baby vaknar.

PUSS

bra dag

Tänkte att jag skulle avsluta min dag med att berätta vad jag har fördrivit den med (:
Imorse klev vi upp när Adrian vaknade runt 07.45. vi tänkte att det kunde vara bra att få rutiner igen sen att det kunde vara kul för Adrian att få sällskap (annars ligger han vaken eller somnar brevid oss igen).

Men lilleman slocknade och vaknade precis när vi var klar med våran lyxfrulle.

Vi fick han att sova lite till och började kolla på Erik&Mackan för att vi skulle ha något att göra och för att vi inte skulle lägga oss igen. Båda somnar, jag  i soffan och Pierre i sängen. Jag vaknar vid 12.30 så planen var förstörd.

Senare, kommer inte ihåg när. Så kom Linnea hit och myste och därefter kom Wezlan. Linnis drog hem efter ett tag så snällWezlan fortsatte hjälpa mig att sortera kvitton. (Pierre hjälpte mig göra klart) Så nu är dom inskrivna i kassaboken och ihopräknade. Det var från Juli ung.

Någongång mellan 19.00-19.30 drar jag och Wezlan för att hämta upp Linnea innan vi skulle handla. Blev kvar där en stund för hon skulle platta håret. Då passade jag på att låna lite kläder då hon lånade av mig tidigare (: skit kul att bytlånas sådär.

Vi blev också bjuden på te/kaffe och kakor medans vi väntade.

Klockan hann väll bli runt 20.30 innan vi kom iväg till Ica KVANTUM. Då hade också Johanna hängt på. Dom hade inget av vad jag skulle ha så jag köpte bara saker åt andra, eller jag köpte en tidning. Alla vi åkte hit sen och kollade på "Jumper". Till det blev det te.

Nu är klockan skit sent igen. Inte alls ovanligt faktiskt. Men dock så onödigt att vända på dygnen. Men iaf så ska vi kolla på Erik&Mackan eller boston tea party och sen blir det sova. Ska nog på stan i morgon, hoppas Inga-lill vela. Ska nog handla upp mitt presentkort(:


Pappa och barn kollar på bandy (:

Godnatt
PUSS

Barnkalas

(:(:
Ja eftersom det blev så sent i går så tänkte jag lägga upp bilderna nu ifrån gårdagens arbete.


Här var det tavlorna som blev uppsatta och så ställde jag dit den lilla byrån bredvid den nya vi köpte dagen innan nyår. Och såhär blev det (: ( i sängen ligger de nya påslakana också )

Där är cd/dvd ställen vi köpte. Skitsnygga och skitbilliga. Pierre hjälpte mig upp med dom igår kväll. ( Dock har vi för lite dvd-skivor för att fylla den ;p)

Och detta är våran nya tv bänk. Dock var det fel längd på det nya sängbordet så det måste vi skicka tillbaka. Skit tråkigt.

Idag sov vi iaf över Pierres tandläkar tid. Inte underligt när man bara sovit 4½ timme heller. Så när vi märkte det sov vi vidare en stund. Vid 10.00 tiden klev vi upp och gjorde frukost. Det blev gröt för min del och efter det drog vi och kikade på försäkringskassan. Inte öppet eller nå.

Vi drog sedan direkt hem till Madde och firade Mileia och Nicolaj som fyllde år. Vi har varit ute på nästan hela dagen. Så snart ska jag in i dushen och sedan ta på mig min nytvättade morgonrock!

PUSS

bildinlägg


Jul hos mamma (:

Adrian trött och nyäten(:

Den lille har upptäkt sina händer

virusskit. + 16 veckor

Seg data + virus = inget bloggande. Ja precis våran dator har fått virus och är super seg. Nu blir det bara ett trök inlägg just nu. Pierre är på möte igen och jag städar. Har fortfarande mycket att göra trots att jag har städat hela dagen. (:


JulAdrian

Jaha jag trodde detta inlägg skulle kunna vara fyllt med bilder. Men nejdå, min virus data vela visst inte det. Kanske ikväll? (: mjjaa det hoppas jag på iaf. Här är iaf en Julbild på Adrian.

PUSS

gott nytt år!

Nu är det nytt år igen. Förra året var jag och Pierre hos Madde och Johan. Spelade kort och hade trevligt. Iår har vi Adrian med oss. Alltså bara en myskväll i går.

Faktiskt så var vi till IKEA i förrgår och köpte lite möbler för presentkortet vi fick i julklapp. Pierre och Mikael var hemma som tur var annars hade vi inte fått plats med allt i bilen ;p.

Direkt när vi kom hem började jag städa undan för att sätta upp nya tvbänken/ hyllan. Sen började vi skruva på våran byrå som vi köpte för att ha Adrians kläder i. Vi blev inte klara fören 03.00 på natten. Och allt i rummet var kaos.

Igår så började vi skruva på natttygsbordet ( som tog större delen av dagen ). När vi nästan var klar och skull ställa allt på plats så märkte vi att det var fel storlek på skiten. Så det var bara att skruva ihop allt igen. Det blev iaf 2009s sista fail.

Det är knäppt att tänka att ett HELT år redan har gått. Jag tyckte det var nyss det blev 2009. Det år som har varit har verkligen varit händelserikt. Jag har hunnit vara gravid i 38 veckor, jag har hunnit flytta hemmifrån. Jag har gått ut andra året på gymnasiet med bättre betyg än någonsin. ( Bättre skall det bli! ) Jag har varit med om min sons förlossning och upplevt allt det nya med att vara nybliven förälder.

Det år som har varit riktigt bra men dock inte allt.

Sista timmarna igårkväll bestod av planka ätning och sedan kex, ost och kräftor. Och lite smällare. Nu när det är nytt år så är det också nya tag.

- Blir sundare och träna.
- Ta hand om mig själv mer.
- Fixa ett sommarjobb
- Ta tag i skolan igen.

Det är några mål jag har. Så att jag håller mig sysselsatt ett helt år till. (:

PUSS


RSS 2.0