Jag 'r i cypern

t'nkte skriva lite kort. Jag 'r iaf i cypern. Det 'r skit sk;nt och vi har det bra. Melonfrukost och annanas juice , idag var det 32 grader i solen. Outh'rdligt om man inte l[g p[ playan. Nicole och jag badade i havet och hade det skit kul i v[gorna med v[ran madrass :) "tit bra ocks[. urs'kta ol'slig text. Saknar er d'r hemma. Hoppas ni ocks[ har det bra. h;rde att det var v'rmt d'r med. Eh. M[ste s'ga att det 'r s[ j'vla sk;nt i vattnet. Och jag har inte b'r'nt mig heller. Bara pytte p[ ryggen . Resten av veckan blir att chilla i solen. Ska bli lite brun. men bara lagomt vill inte bli b'\r'nd. Som sagt s[ saknar jagalla och jah hoppas ni har det bra. Loggar nog in n[gon till g[ng om jag har pengar p[ kortet mer.
"lskar dig s[ damn mycket pierre du ska bara veta. Bebben 'r lite sl' h'r i v'rmen men inte helt borta (: 23+4 idag.
Ha det bra. puss \<3

Hatar avsked

Ush vad jobbigt det var i dag. Var tvungen att säga Hej då till älskling för en hel vecka. :(:( hur ska jag klara mig. Inte var det bättre att samtidigt säga Hej då till en nära vän heller . Det gjorde inte saken bättre.
Åker till cypern i morgon kl. 15.15 och anländer typ 4 timmar senare om jag har fattat det rätt.



Idag var jag i skolan och först gjorde redovisning i psykologi. Mådde piss illa :/ vet inte varför. Sen var det lite betygsprat med Marie om Psykologin och Estetiska verksamheten. Klart nöjd hur det än blir (:. Sen gick jag för att göra samhälls prov. Det var lätt när man hade tränat ;);) hah ;p.

Gick typ och käkade med Johnna efter det. Sen drog jag hem. Kul det började spöregna när jag hade cyklat en bit.  Tänkte att det bara var att fortsätta om jag skulle komma hem någongång. Var ju endå blöt redan. Uffa.
Kallt var det. Kom hem och bytte kläder.

Sen la jag mig i sängen för att jag frös och för att jag skulle vänta på att mamma kom hem.
Somnade, i några minuter sen ringde jag henne då hon fortfarande inte var hemma.
Hon skulle komma hem och låsa upp hennes data så att jag kunde plugga klart mina grejjer.
Som jag Btw är klar med. Iaf dom viktigaste. Mamma är bäst som hjälper mig.

Som ju skit länge efter att jag pratat med henne. Typ till 5 eller så. Sen kom ju pierre och då fick jag verkligen ingen ro till att plugga. Tur att jag gjorde det nu.



När vi skjutsade hem pierre åkte vi in på MM eller ICA kvantum som det nu heter och hämtade pengar som vi ska växla i morgon på Arlanda. Och sen köpte vi med oss lite snask att tugga på i bilen i morgon. (: .
Ja så, det var väll typ min dag. Klockan är typ kvart i 12 nu och jag har fortfarande inte packad.
Det är så mycket jag. Utan att jag har planerat det såhär.


Tur igen att jag har lagt upp det mesta jag ska ha så jag behöver nog inte leta så mycket (: Happyface.
Gjort klart Cancer uppgift, Diabetes OCH Stroke idag. STOLT.
Ska väll kila iväg och packa alldeles snart. Måste hinna lägga upp bilden som Pierre knäppte på magen i dag. Det är en liten kula ;p.

Hoppas att det finns data på hotellet i Cypern. Så att jag kan uppdatera lite här. Skulle ju kunna vara kul . Inga bilder blir det nog fören jag kommer hem, och ifall jag lyckas få några bra bilder. Har bara mobilkamera. SUCK. 
Näe nu ska jag göra klart och sen sova (: Kanske blir så att jag kollar lite på Tv kan ju sova i bilen i morgon också (:.

Ska försöka skriva lite snabbt innan jag drar i morgon. Pierre och alla andra underbara, jag kommer sakta er som satan. Tråkigt att man inte heller kan prata på mobilen. Det är ju skit dyrt. -.- Hade det inte varit så dyrt hade jag fan offrat mig och fyllt på mobilen. Älskar er. Älskar Pierre.
Puss så länge (:

Lång onsdag i skolan.

Shiit sitter här på skolan fortfarande. Pluggar gör jag faktiskt (: är klar med skit mycket. Man får faktiskt mycket gjort på skolan även om det är skönare att vara hemma. Men jag måste väll åka hem snart antar jag. Är så jäkla hungrig.
Har gjort klart bokrecencionerna och ska lämna in dom i dag innan jag går. Har den svenska kvar men den får hon sen. Kursen fortsätter ju faktiskt nästa år. Sen har jag gjort en sak av 3 i Religionen. Den var svår så jag vet inte om jag gjort rätt men jag hoppas (:. Greta är renskriven och klar ska lämna in den sen. Demensen är också avklarad och utskriven. Det går verkligen fort när man ligger i.

Senare jag ska till pierre och gosa ner mig med honom blir nog att sova kvar där. Sista natten innan jag åker som jag kan sova med honom. Kommer att sakna honom som bara den när jag åker. Tur att det bara är en vecka endå.
Idag har jag gått 23 fulla veckor vandrar in på 24 i morgon. höhö (: fort går det. Nu har bebben börjat "dunka" mer och sparkar mindre ;p den liksom åker omkring och knuffar med rumpan , ryggen och huvudet mot magen ;P.
Näe nu läre jag fortsätta innan jag ska hem och skriva lite. Vill verkligen bli klar med ALLT tills i morgon.

Puss så länge (:

Tisdag med läxa och brudar.

Måste upptadera lite snabbt här. innan jag lägger mig. Har inte skrivit nå för att jag har pluggat typ hela kvällen. Förutom ett uppehåll när jag umgicks lite med the bruds (:
Linnea att du orkade vänta på att jag skrev. Ja du är bra du. 
Har fått klart 3 av fyra bokrecencioner och en av 2 demens uppgifter.
Så då blir dom glad på mig ;D. känner mig duktig.
Fasst det var ju inte helt utan hjälp.
Nej nej Emelie och Mamma hjälpte mig lite dom med. Deras hjälp var och är ovärderlig: TAAAAACK till er (: <3 är så trött nu att jag inte vet vad .
Skulle behöva renskriva en massa saker med men det får vänta.. annars kommer jag inte upp i morgonbitti. Hoppas dom kan vänta tills i morgon efter skolan.
Deadline är ju faktiskt HELA 27/5 och inte bara när skolan är öppen ^^. Imorgon börjar jag 9 som tur är och då ska jag nog cykla med Emelie. går typ 5 timmar i morgon när jag tänker efter.
Nästan hela dagen är eget arbete också ENNU bättre (: jag blir nog klar med allt tills på torsdag. 
Ska försöka bli klar med allt innan det blir så sent i morgon så att jag kan njuta av sista kvällen och natten med pierre innan jag åker. Vill verkligen inte behöva plugga då e.
 Bara kramas <3


Näe nu ska jag sova. Orkar verkligen inte vara vaken mer. Godnatt.

Fredag närmar sig !

Stress stress och åter stress, hatar mig själv för att jag alltid skjuter upp saker in i det sista. Det är så jävla drygt att vara jag i sånna här lägen. Har fortfarande 3 bokrecencioner kvar. ( Lyckades göra en i dag. ) Sen har jag två omv uppgifter. Prov i samhälle på onsdag som jag ska plugga till. Religionen ska vara inlämnad innan jag åker på fredag. Jamen visst låter det härligt :). FY :(

Näe men jag ska inte bara klaga lyckades som sagt göra en engelska bokreciension klar idag. Sen är jag typ klar med 2 st OMV en med hjälp av mamma och den andra tsm med Emelie (: tack till er. Och till pierre som renskrev det åt mig ^^.
eh jag , tidsoptimisten som vill hinna allt innan jag åker börjar blir skit stressad.
Jag vill :
Färga håret Packa till cypern (kommer sakna pierre :/)
Måla om tånaglarna ( ja sånt är ett måste om man ska ut och visa fötterna :D:D ) och fila fötterna.
Städa rummet ( för att det är skönt när man kommer hem och det är rent )
Göra klart ALLA rest uppgifter
Raka benen.
Hinna träffa Pierre så mycket som möjligt.
Prata med lärarna om i höst.

Ja skyndar jag mig kanske jag hinner ;)
Nu ska jag kolla på Boston Tea Party, käka banan och byta sängkläder.

Graviditeten
Uträkning utgår från dagens datum: Mån 25 maj 2009.
Din graviditet startade Ons 17 dec 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 31 dec 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 160 av 280. (57,1%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 5 fulla dagar (v22+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 22 sep 2009
Du har 120 dagar kvar till beräknad förlossning.

Det närmar sig sakta men säkert :D:D Lillbebben har rört sig större delen av dagen och det är såå musigt. inte sparkat så mycket men "rullat runt" om man säger så ^^ Kollade lite på barnvagnar idag med pierre, Skit svårt att hitta sidor som är bra. Sen hittade jag på en blogg jag läste. En tjej som kom med bra råd om bröstpump. En som man tydligen kan ha i handväskan som är elektrisk och tydligen ska vara skit bra. Sen var det någon nappflaska typ " DR BROWNS " som skulle motverka kolik och minska mängden svald luft. Måste börja shoppa sånnadär saker snart. Medans jag har pengar och orken kvar.
Tänkte också lägga upp en bild . Mickan tyckte ju det så (:

 det röda strecket är efter mina strumpbyxor.:) detta är som sagt 22+5


Gravid i vecka 23

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är nästan 30 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik - av någon anledning särskilt Vivaldi. Pröva att spela Quattro Staggione och se om bebisen reagerar. Lugnar den ner sig när musiken är långsam och blir livligare när den är snabbare? Vem vet, du kanske bär på en blivande dirigent!

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför. Den sväljer fostervatten, men kommer förmodligen inte att bajsa förrän den är född.

Om bebisen föddes nu så skulle den ha en liten chans att klara sig (ca 16%), förutsatt att den får rätt vård. I detta stadium spelar varje dag i livmodern roll. Om bebisen föds nästa vecka, vid 24 veckor, skulle överlevnadschansen öka till 44%.

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel? Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen. 


Riktigt stor den börjar bli. Det är en liten bebis (:

22+3 10 månader med Pierre

Jag har inte speciellt mycke att skriva, är för trött för att tänka efter lix ;s det är iaf Lördag kväll och jag har inget att göra som vanligt. Pierre är på crusing i Söderhamn och bilarna var fulla. Lider inte speciellt för att jag inte kunde följa med utan snarare för att den enda som MÅSTE ( han vill ^^ ) gå igenom denna graviditet med mig, som brukar hålla mig sällskap och underhålla mig är borta :( min livskamrat lixom. Får se vilket skick han kommer hem i, och om han ens hör av sig ikväll. Det är sånt som märks. (:

Tråkigt att han inte vela umgås idag. Är ju endå 10 månader. (: Tiden har gått fort och sakta. Men jag njuter av varje sekund med dig. <3

Idag har jag lyckats vara lite med pierre innan vi, familjen Jonsson + Normannen åkte till Min syster Rebecca för att fira att hon blir 26 idag (:. Hon bjöd på fika men jag var pissigt mätt redan vet inte varför. Åkte sedan och handlade lite och skjutsade hem mormor. Käkade sen körde jag och mamma. Fick köra lite längre än till rengsjö idag . Backa in på smalväg och sen tillbaka. Fick till och med köra och svänga in vid oss (:. Gick ganska bra men nästa gång ska jag till sävstaås och lära mig krypköra och backa . Mamma tyckte det, även om det inte var aldeles åt helvete för dåligt ^^.

Kom hem och sen kom Emelie och velade ha håret och sminket fixat eftersom hon skulle ut på tranan ikväll med bror sin. Blev bra tyckte jag . Och hon sa ju inget dåligt ^^. Kollade lite på robinsson samtidigt. Nu sitter jag själv här. Känns som om jag alltid gör det. Men skulle jag säga det skulle jag ljuga. Pierre brukar hålla mig sällskap. Även om jag är tråkig ibland så klagar han inte. Han är söt han. Även om han inte har nå hår kvar :|



Eh ja detta är min eller ja familjens katt Tellan. Kände att jag komma sakna ihjäl mig efter honom när jag flyttar :( blir lite ledsen när jag tänker på det.

Nu är det mindre än 4 månader kvar till bebisen kommer. Längtar efter den som satan ibland. Och ibland är jag lite förvirrad. Men jag känner mest glädje när jag är med pierre (: det är våran lilla som vi delar på. Och det gör mig varm av att tänka på (: då när jag tänker så. Då slutar jag vara förvirrad en stund.



det är typ 6 dagar kvar innan jag åker till CYYYYYPERN ! Dit längtar jag också. Ska bli så skönt Sol och bad. Så får man hoppas på att jag är lite brun när jag kommer tillbaka till skolavslutningen och inte röd. Det skulle suga om jag var röd när jag kom tillbaka. Nu när jag tänker på att det inte är många dagar kvar innan skolan slutar kom jag också på att, jag inte " kommer tillbaka " till hösten utan förblir hemma. Pluggandes så mycket jag orkar och klarar. Känns lite sjukt. Att jag inte ska till skolan igen fören typ efter Julen. Alltså 2010. Kommer ju i någon vecka i höst med men ja det räknas inte känns det som. tiden går så jäkla fort :O tyckte jag fyllde 16 nyss och nu är det bara ett halv år tills jag blir 18 .
Blev ganska långt endå :) hoppas ni orkat läsa. Föresten ska jag lägga upp nå mer bild på magen? :)
Pierre bebe kom hit och ge mig lite kärlek, Känner mig så ensam hjärtat
PUSS


Söndag igen

Uppdaterade inte i går för att jag var i stockholm som sagt ;p och är jag kom hem till pierre kollade vi på eurovison song contest. Typ första gången på hur länge sen som hellst :) bra låt som vann.
Var så trött att jag inte orkade skriva .
Men nu känner jag att jag orkar lite.
Lördag : Vi åkte till skansen jag mamma och nicole. åkte typ 8 och kom fram 12. Bussresan var skit dryg ;s var en massa skrik och grin ungar bakom oss. Ungen som satt precis sätet bakom hade världens ljusaste pipröst som höll på att göra mig knäpp. Han skulle nämligen hålla ton. Vilket lät fördjävligt. Sen vaknade man ibland av att det var gallskrik från en unge bakom mamma som inte fick som han vela. UNDERBART. Hoppas inte min unge blir sån. för då blir jag knäpp :|
Vi kom fram till stockholm som sagt 12 typ och det var soligt och fint. blåste lite kallt men det blev varmare när man gick (:
Kollade på skit fina djur, fick till och med klappa både en orm och en hårig spindel :D


( äntligen fixade jag bilden. dock inte från min skitiga segdata -.- )


Näe vi gick förbi babianerna AKA rövaporna ;D satt hanen med snoppen i handen medans honorna gick fram till honom och ställde fram röven. Han klappade dom på skinkorna sen gick dom. Hur fult som hellst (: haha.
Dagen var jätte mysig och jag tror inte jag haft så trevligt med min familj på riktigt länge (: tråkigt att det har hänt oftare. Och oftare läre det ju knappast bli iaf.
Vi chillade och tog det i vår takt. Alla hade ont i fötterna och var trötta men när vi var klara gick vi ner till bussen igen. Som sa att vi skulle samlas kl halv 6 utanför ingången. Vi kom dit 20 över 5. Och väntade och väntade och täntke vart fan har dom tagit vägen :O. Klockan kvart över 6 kommer alla 4 bussarna. Och inte sa dom varför dom var sen heller. Men i tidn hem kom vi. Pipungen bakom mig var tyst HELA resan ;D men grinskrik ungen var självklart inte nöjd så den skrek på för fulla muggar sådär ibland. Tråkigt när man försöker sova.

När vi kom till stationen här i bollnäs skjutsade mamma mig till pierre där nästan hela familjen akkus satt med sina älskade. Där hade dom familjemys framför euro vison med smörgåstårta chips dip dricka och vin och öl för de äldre som inte skulle köra eller var gravida.  Men läsken smakade bra ^^

Hade iaf skit kul hemma hos pierre, vi gick och la oss och kollade på liar liar. Eller rättare sagt somnade till den ;p

Söndag : Idag klev vi upp typ 10 käkade smörgåstårta till frukost och drack dricka. Väldigt onyttigt men skit gott ;p
sen åkte vi till madde och johan , pierre och johan rågade träd och flyttade möbler. Jag och madde passade zidd pratade och hon klippte lite buskar. Zidd spydde 2 gånger på mig den mysen ;p
åkte hem vid 4 för att göra läxa men inteblev den gjord. som vanligt. Ush jag har ingen självdisiplin alls ibland ;S. Kändes skit konstigt att komma hem idag. För varje gång känner jag mig mindre och mindre hemma. Jag känner mig som ett herrelöst djur. Och det suger. Har inte hunnit fått "hemma känslan" hos pierre än. Och det läre dröja. eftersom jag har bott här så länge. Man känner sig lite ensam och lost. Kanske därför jag inte får någon ro till att plugga. Har bara typ 10 dagar på mig innan skiten ska vara inne. Och jag får inte direkt mer tidför varje dag som går ;S.

Emelie och erik har nyss lämnat stället. bjöd hit dom på en pratstund och lite te. Jag tyckte iaf det var trevligt (:.

Tiden går verkligen fort ;p det är typ 4 veckor kvar till skolan slutar.
Det är typ 2 veckor kvar tills jag åker till cypern
och det är ungefär 3 veckor till nästa besök hos barnmorskan.
Och snart har jag 22 fulla veckor :O  är 21+4 nu
Barnet har också börjat sparka mycket oftare. Och hårdare ;p inte så att det gör ont än. Men det känns lite kul när den sparkar på pissblåsan ;p
Bilder kommer när min data vill funka. Hoppas på imorgon eller senare.
Puss

Bilder på magen,första bilden är från vecka 20+6


och andra är från 21+4


BTW har mina utstickande höftben försvunnit in helt :O

FEEST

Nejdå :) men jag ska kika dit en snabbis. Emelie och matte har 18 och 20 års fest och dom vela att jag och pierre kom så vi tänkte kika förbi där en snabbis ;p. Sen ska vi väll chilla lite hos pierre innan jag läre hem igen. Ska till skansen i morgon tidigt så det är bättre om jag sover hemma ikväll. Fasst jag hade gärna sovit där men ja,
Ska packa lite kläder nu så jag kan byta och fixa till mig lite hos pierre. :) Lite party fin vill man ju endå vara.


Gick iaf bra i dag på mvc fick tid hos min barnmorska halv 11. Fick ta urinprov som hon skickade iväg för koll. Så att jag inte hade urinvägsinfektion. Det skulle inte vara så kul. Men hon sa att det kunde vara ligamenten som höll på att dra ut sig mycket nu. Hoppas på det (:
Och på allt sådär lägligt har jag blivit små snorig igen. Hoppas bara jag inte blir sjuk. bara två veckor kvar tills jag åker lix ;p
Näe nu ska jag packa lite snabbt. Försöka få tag på linnea och åka till sötispierre.
Puss



Uppdaterat
: jag har nu kommit hem i från festen. Helt stelfrusen efter att ha suttit ute i typ 2 timmar eller så (: hade faktiskt jätte trevligt. Det trodde jag inte eftersom fest brukar suga när man inte dricker själv .
Men det var värt det ;p.
fryser som ett arsel gör jag så jag tänkte lägga mig snart.
Synd att jag inte kunde sova hos pierre för vi hann inte umgås så mkt på festen. Inte kramas iaf.
Fick skjuts nyss med wezlan så jag kände att eftersom jag endå måste hem och jag inte vet hur jag tar mig hem annars så var det ett bra alternativ. (Måste erkänna att det kändes lite konstigt, fortfarande, att vara på fest och inte dricka ;p andra gången det här. men som sagt bra sällskap gjorde susen.)
Men hade jag kunnat stanna hade jag gjort det. kul folk ;D till och med pierre hade trevligt ;D

Nu ska jag kolla lite på Cartoon och vänta på samtal från Pierre sen sova .
Imorgon kommer jag nog inte skriva nå och om jag gör det blir det skit sent för jag ska på skansen med mammi och nicole ;p har inte varit där så det blir kul hoppas jag. Barnmorskan sa att jag borde vila i helgen, så jag hoppas vi tar det lugnt.. Var lite fel helg. 
Älskar dig Pierre även om du är som du är ibland ;) <3
Godnatt. puss

21+2 Sjukan

eftersom jag inte fick någon tid till bloggen i går, pga att jag kom hem från sjukan typ 20 på natten eller nå, så jag tänkte fladdra igenom dagen i går lite fort.
Jagbörjade dagen på skolan, med att ha psykologi. Vi skulle klippa och klistra och det var kul . Sedan var det samhälle. Läraren verkade skit sur i går och sa att hon kanske tänkte byta bort våran klass i höst. för att " vi inte hade samma regler " eller nå. Eh, sen åkte jag med mamma och hämtade tavlan jag målat på konstmuseet. Förefter hämtade vi pierre.
Han och jag skulle packa och städa lite i mitt rum, det avr typ han som gjorde allt jobbet och jag rensade lite kläder och sa vad han INTE fick slänga ;p. Duktig den där pierre ;). sjutsade hem pierre vid 9 då åkte jag och mamma och köpte glass, skulle varit sorbé men det blev pinne (:.

Näe jag kom hem efter ett tag när jag hade varit och pinkat började den där konstiga knuivhuggs smärtan i vänstra sidan av magen och det gjorde skit ont gen. Ett tag. Berättade det för mamma och sa också att jag hade haft det sen i går ( Onsdags kväll ) till och från och olika starkt. Efter ett tag frågade mamma om det fortfarande gjorde ont. Och det gjorde det. Så hon ringde sjukvårdsrådgivningen och förklarade och frågade vad vi skulle göra. De sa åt oss att åka till akuten. det låter så dramatiskt men så hemskt var det inte :) Väl där kom det några jätte trevliga sköterskor och skulle ta prover på mig. Vet inte riktigt vad provsvaren sa men blodvärdet var ju lågt som jag redan visste. De gav mig en filt så jag inte skulle frysa och mamma 2 skorpor och en kopp kaffe (: snällt. Iaf så efter ett tag kommer en av sköterskerna in, och ger mig alvedon för att se om smärtan skulle gå över. ( Dom trodde det kunde vara värkar och dom frågade om det inte var bebisen som låg fel ) Men det gjorde den inte. visst den kändes inte just då men så hade det ju varit hela dagen att det kommit och gått. sedan fick vi vänta på att tabletterna skulle värka och att läkaren skulle komma och känna på mig. Han kom efter typ 45 min. Tur att mamma och jag lyckades fördriva tiden. Sen sparkade ju bebisen också ^^
Iaf så kände han på stället där det hugger ibland och det gjorde/gör ont. Han visste inte vad det var men sa att jag skulle kontakta min barnmorsa i dag för att kolla med utraljud om det ser normalt ut där inne för den lille. Innan vi skulle gå fick jag extra starka värktabletter 2 st ifall jag skulle få skit ont. Vågar inte testa dom för det är stolpiller ;O haha. Ja vi kom hem och jag la mig efter hjälp av mamma med att plocka bort saker från sängen efter packandet idag.


Tråkigt nog sitter värken fortfarande kvar, kom tillbaka efter toabesöket. Men det har "lagt" sig just nu.Men jag ska väll iaf ringa och kolla och se. Boka en tid.
Nu ska jag leta nummet och lägga mig lite innan jag ska på stan med klassen . Skriver ltie om dagen sen ;D

PUSS


21+0 Onsdag

Jag tänkte klämma in ett litet inlägg här också innan jag drar, ska ju till ljusnan och så . ska vara där typ 10 i 10. (: Kollar på tv och ska sminka mig nu ;p. senare MÅSTE jag plugga annars skiter det sig. Är på bra humör än så länge iaf, så det känns bra. Dagen blir inte så lång.

Tänkte uppdatera lite nu när jag inte har så mycket annars för mig (:.
Sitter iaf i skolan nu uppe vid komvux datorerna, kikar runt lite och väntar på att nästa lektion ska börja. Omvårdnad.
Besöket på ljusnan gick bra var där typ en timme sen drog vi hit och åt.
Eller ja dom andra åt. Maten både luktade och såg ut som spya så det gick inte att äta :O. Är så damn kräsen.
Måste börja ta med mig egen lunch eller nå för det här går ju inte i längden. Har bara gått upp det barnet väger
och det är lite lite, iaf om jag ska kunna amma ett tag efter födseln. Men det ordnar sig säkert ? Trodde barnmorskan iaf.
Idag är det 17 dagar kvar tills jag åker till cypern och vad jag ¨längtar :D Men nu när jag kom på det så är det bara 15 kvar tills redovisningarna ska vara inne. FY på mig. 

Föresten är det någon som vet hur man gör bloggen snyggare ? ;p finns ju bara tråkiga teman.


Stress stress

känner mig lite småstressad sådär. Vill börja packa inför flytten och sådär, men jaa. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och HUR jag ska packa allt :O
Det är så jäkla mycket saker och mycket som ska slängas. Jag suger på att slänga saker så det klämmer lite på den fronten. Ush det är bara en massa problem som dyker upp hela tiden. En massa tjaffs. Hade jag fått gjort som jag vela hade jag slängt ner ALLT i påsar huller om buller och tagit med mig det så.. men nu funkar det inte på det sättet. Jag vill ju inte ha med mig en massa skit till Pierre heller.
Snart kommer linnea och har jag tur ser hon en lösning på det hela :) hon är duktigt den där Linnea.
Mår illa som ett as känner mig illa till mods i tanke på det mesta. BLÄ :( 
Eh just ja, vet inte om ni som undrade kollar, Men här är namnen som vi har tänkt på.
Naima
Alexandra
Tevin
Kenji
Det är konstigt nog jätte många som tycker att Naima och Kenji är somalie namn. Kan inte alls hålla med. Jag ser det bara som ovanliga namn. Orka döpa sina barn till anna och johan typ.
Bild på magen kommer sen när jag har hittat bluetooth enheten till datan : ) är ju ett tag sen bild kom.


12/5 - 09 Tråktisdag

shit vad jag mår uselt idag, inte bra alls :O, mår konstigt och känner mig lite små yr, fick reda på idag att det inte är så många gånger kvar på religionen : ) sen missar jag två gånger när jag är i cypern också så det är väll OK : )
Har stor lust att åka hem nu, men då få rman ju bara en massa restuppgifter sen, jah behöver inte direkt mer läxa nu.
Har typ svenska omvårdnad och idrott i dag sen slutar jag men då ska jag hem och skriva lite. MÅSTE verkligen bli klar med läxan innan jag åker till cypern annars får jag inget betyg. Marrianne avslöjade att jag inte låg alls för illa till så jag bara måste fixa det (:.
Men 4 bokrecencioner och 3 vårduppgifter är inte kul :O sen kanske en liten i psykologi.
Men det ordnar sig hoppas jag :)
Ikväll blir det DH med tjejerna hoppas jag, Linnea brukar iaf kunna, tror det blir hos mig men jag är inte 100 än. beror på vart jag vill sova.

I morgon går jag in i vecka 22
idag är jag i 20+6. 
skriver mer sen : ) PUSS


9/5 - 09 Kalastime

kom nyss hem ifrån pierres casa dom skulle iväg och jag ska på Kalas hemma hos Emelie snart ;D äta kakor och mysa med hennes familj (:
Är helt slut sen i går. BLÄ så trött :O jag och pierre började ju måla i går.,m och det tog hur lång tid som hellst innan färgen täckte som det skulle, ( vi målade nougat på ¨mörk blå såå ;p ) det hela tog väll någon timme eller så. Sen började Ingalill och pierre taapetsera och det gick såå mkt fortare denna gång än förra. Vi som hade trott att det var den här tapeten som skulle bli svår ;p så fel vi hade, som tur var. Jag hjälpte till lite den här gången men jag är liksom inte gjort för tapetsering ;p. När pierre började kolla på hockeyn gick och och lillan till någon och hämtade nyröktböckling :O och det var sååå damn gott (: ska by the way äta mer ikväll ;) . iaf så var pierre på skit d¨ligt humör hela kvällen tills dess att vi åkte till Max typ 24.00 och köpte mat på drive in, Då steg humöret igen, tTråkigt nog så skulle vi sova efter ;p.


Idag ska jag på kalas som sagt sen när teamet kommer hem igen åker jag dit och då ska det städas och det sista ska fixas. Om jag får med mig bluetooth enheten så kommer det bilder sen (:

20+3

Pusspuss

7/5 -09 BEEETS

Jag är skit trött så jag tänkte bara skriva lite ^^ det är så kul med folk som läser så jag vill ju inte tappa läsare (:
. EH ja idag var jag i skolan och gjorde nationella gånger 2 i engelska i dag och det kändes skitdåligt. Allt var som en mördeg i skallen, kunde inte koncentrera mig alls :O. LillHjärtat sparkade på och det gjorde ju inte fokusen på provet bättre ;D. Men jag hoppas det gick endå.

Åkte hem till Pierre typ 12 för att jag inte orkade vänta 3 timmar tills bilden började. :O ganska förståerligt. Ja då efter att pierre visat deras strålande bra film om hilter åkte vi till mig för att hämta pengar sen vidare till sörängsmarknad för att köpa färg, tapet och bets till sovrummet. Kändes HUR BRA SOM HELLST att ha gjort det :D:D

Så när vi kom hem började vi direkt med att betsa panelen i sovrummet vitt. Det blev såå bra (: bild kommer när allt är klart. Förhoppningsvis på söndag senast. Beror på när Inga-lill har tid att tapetsera. Pierre och jag ska iaf börja måla imorgon när han har slutat, blir vi klar med det är det ju underbart. Sen är det så mysigt och trevligt att måla med pierre, Vi är så duktigt också  :).
Sen läre jag börja ta och packa ihop mitt jag med så jag är klar med det tills flytten och så. Inte för att jag vet när det blir men jag kan ju känna för att flytta i morgon om det är så :P . Ja wezlan kom ju en sväng han med, vi satt och snackade med honom ett tag sen fick jag skjuts hem, innan han åkte vidare bjöd jag på lite te ;D .

Shiit vad tiden går fort. Är 20+1 idag. Det har ju gått över halva tiden. ;p
Kändes som om det var i går det var vecka 8 (: men det är lite både och det där.ibland är det skit segt och ibland känns det som tiden rusat iväg (: men nu är det så mysigt att känna lite sparkar ibland så det är ju roligt ^^.
Sen har vissa kläder börjat blir för små , som mitt favorit linne ;p visste inte att det var för litet när jag tog det som ombyte när jag skulle sova hos pierre men det märkte jag ganska snabbt i skolan ;p

Måste bara påpeka att typ alla är så tråkigt upptagen, verkligen upptagen och det suuuuger. Man glider ifrån sina nära, och det var ju inte så det skulle bli :/ Tur att jag har pierre iaf. <3
PUSS&puss

4/5- 09 MVC

sådärja. nu har jag äntligen fått lite tid här också ;p.

tänkte att jag skulle berätta lite om hur det gick på mvc i dag . (:
det gick iaf bra i det hela, blodvärdet var lite sunkigt. typ nere på 104 så det hade sjunkit ganska mkt sen sist så nu blir det att knapra järntabletter igen. Jag hade gått upp typ 40 - 60 gram vilket bara är barnets vikt. Min matlust är i minus så jag får inte i mig nå mat alls nästan ;/. och bättre blir det inte. Efter besöket följde jag med pierre hem till honom. Vi chillade lite i det nya vardagsrummet. Mycket trevligt ;). Åkte hem vid halv 9 och i bilen berättade mamma att hon had läst om någon forskning som visade att kvinnor som äter emoga 3 får smartare barn ;D så det tänkte jag göra på iaf . Det kan ju inte bli bättre om det funkar, alltså att den blir smartare gör inget (:. Tror jag inte den tycker heller.
BTW fyller emelie 18 år i dag så grattis grattis på henne :)
I morgon är det chill dag :) har en lektion kl 8 till 20 över 10 och det är det katetersättning. Sen slutar jag . URSKÖNT.
hööhö Nu ska jag sova ;) men
PUSS&PUSS

19+4 Snart klar

höhö :) nu ska jag försöka sammanfatta helgen så bra som möjligt,

FREDAG: eh ja, jag och pierre började iaf att plocka ut det mesta ur gillestugan och satte igång med att tejpa alla kanter så att det skulle bara vara att börja måla sen.
 Det gick väll bra men tejpen tog slut för tidigt ;p När inga lill kom hem åkte vi till pierres syster ett tag, satt och pratade i solen och hade det mysigt. När vi kom hem grillade vi. Sen gick vi ut och gick lite jag och Pierre. : )

LÖRDAG: Ja det var ju igår ;p vi klev upp tidigt för att vi skulle åka med Lillan till sörängsmarknaden och köpa tapeten och färgen som vi kollat på.Det blev att vi bytte färg men den blev mkt bättre också ;).
Åkte hem efter att ha varit på rusta och köpt penslar och lim. Då började jag och pirren att måla alla kanter först. Som tur var så kunde vi fortsätta nästan direkt för att fägen torkade fort ;p.
Vi målade i typ 4 timmar men resultatet blev proffsigt enligt mig ^^ Sen när lillan kom från klubben åt vi och sen började tapetserandet. Pierre och Lillan höll på från halv 9 till typ 10 över tolv eller nå.
Det var skit snygg mönsteranpassad tapet ;p . det var så dåligt ljus att jag fick stå och lysa med mobilen ;P och när jag inte hade nå att göra löste jag korsord som dom fick hjälpa lite med heh ;p Blev jätte bra . Efteråt var alla trötta.

SÖNDAG: Idag klev vi upp och målade stolpen mitt i rummet en gång till.
Jag kokade gröt och sen åkte vi till Pierres syster för att fira Milton som blev 4 år idag. ;p
Skulle ha övningskört men mamma tyckte det blev för sent.
Handlade lite sen lagade vi mat.
Jag och pierre möblerade lite innan maten sen så kom mamma och hämtade mig.
Hon kollade också på rummet och sa det var fint : )

Barnet har jag inte så mycket att skriva om.
Eller jo förutom att jag är i 19+4 idag.
Det går skit fort ;p tyckte det var i går vi fick reda på det.
Och det har gått halva tiden på onsdag. Helt otroligt ;p.
Sen har sparkarna börjat bli hårdare också.
Nu känns dom jätte tydligt jämfört med innan ;p så det är skit kul.
Känner också att det växer för det spänner i magen :p.
Ja men mer vet jag inte, Ska till mvc i morgon med älsklingen min.
Då får jag väll veta lite mer antar jag (:
PUSS&PUSS :D

RSS 2.0