18+5

Måste börja detta inlägg med att hylla mig själv :) enbart för att man måste det ibland. Jag körde i går med mamma och det gick sååå bra :D inge motorstopp denna gång heller. Och mamma sa att jag inte kolalde på växelspaken när jag växlade och det är tydligen bra : ) jag är stolt.

Mja idag då, eh slapp dag iaf ;p gick på svenskan det gick ok satt och pratade lite med grupparbetsgruppen lite sen blev det PA , då hade vi istället klassråd . vi pratade om vilka linjer vi vill ha kvar på torsberg. :O Sedan Lunch.
Maten har börjat smaka ovanligt äckligt på skolan tråkigt nog :O tråkigt det när jag behöver gå upp.

DEt är inte normalt att gå ner ;s men jag tycker att jag äter hur mycket snask som hellst. Vilket jag inte gjorde innan.
det vänder nog :).
 
Iaf så kollade vi på The notebook på engelskan sen slutade min skoldag. SkÖNT. Då drog jag på stan med Linnea.
Väl hemma bråkade jag med Nicole, tråkigt som fan men jag orkade inte med hennes sura humör idag ;S Förlåt syster. Men du borde också be om ursäkt.

Känns lite mupp men får lätare ont i ryggen nu ;o och sen har jag "värkar" lite sådär ibland. Men det  växer bara och töjer :O. Känns som mensvärk, fasst det gör inte ont utan molar bara. Det gör mig lite trött ^^ tänkte lägga upp en liten bild nu inte för att det är så stor skillnad men för att det blir kul att se och jämföra med senare ;D. Förstas bilden är från vecka 16+6 så det är ett litet tag iaf : )
Tänkte också lägga upp en bild på sängen.





Ska försöka plugga lite nu snart tror jag. Sånt trök måste tyvärr också göras :(
Pierre jag älskar dig <3
Pusspuss : )

24 april.

Sitter i skolan nu :) har inte skrivit på ett tag , så jag tänkte försöka nu :).höhö.

Nationella tror jag gick skapligt bra, så det är jätte skönt. Vill ha bra betyg så jag hoppas jag får VG iaf , idag har det liksom inte hunnit hänt så mkt. Provet då som sagt.
Emelie, Mickan och Fredrika har åkt till Polen/Tyskland i dag, det är ju kul för dom :).
Jag och wezlan och Linnea sitter här vid OP datorerna. Vi pluggar till provet i eftermiddag. :O



 eftersom jag inte har så mkt vettigt att skriva i dag så, berättar jag lite kort om i går :)
Var i skolan och hade kollade på redovisning, typ åt. sen satt jag och snackade med folk till 4 eller nå, då kom emelie så hon jag fredrika och linnea gick ner på stan och mös .
Linnea köpte jeansleggins. Och sen köpte vi godis, Fick bebisstrumpor och en mössa av emelie till barnet. Hon tror att det blir en kille ;p. Tack sötis för sakerna. Jag och Linnea gick en tur sen och kollade efter inlägg till BH:n men dom såg lite förvirrade ut och sa att det fanns så inte här e.
Surt.. -.- 
Åkte hem, direkt så drog jag och mamma till Nicole för att hjälpa henne starta moppen. Den krånglar. Första dagen i går som vi fick tillbaka den. 
Så jag fick stora äran att köra hem den för att jag fick i gång den. ASKUL :D
Sen skjutsade vi Nicole till dasen på scandic. 
Jag åkte hem och snackade lite med Pierre efter att jag lagt in bilder på datan från stockholmsresan. 

Han sa att jag fick massage om jag kom såå det var ju mys ;p. När jag kom dit såg jag bebissängen som vi hade fått. Sängen var skit fin. Men färgen var mörkgrön. :O SÅ om jag orkar ska jag måla om den i sommar.
Då har jag något att sysselsätta mig med. Bild kommer när jag kommer hem tror jag . Har ingen här .


Idag är jag 18+2 för dom som undrar höhö., Märkte att det var jobbigt att gå länge. Men än är det inga problem i vardagen.  Nu är det bara 10 dagar kvar till nästa besök :)
Höhöhö Nu ska jag pilla läx eller nå ^^ Puss

Sjuk igen.

det här börjar suga riktigt nu...-.- har varit halvsjuk hela lovet och nu har jag feber också. Men det är väll så. När man väl slappnar av blir man sjuk. Det var lika på sportlovet också. Men då var det magsjuka nu är jag bara förkyld iaf. Men det känns som att jag kokar.

Ska väll skriva om MVC besöket som jag var på i går med ^^ Det gick bra iaf. Den är fortfarande liten . men den hade växt betydligt mkt mer sen förra gången ^^ Barnmorskan mätte huvudet , magen och benen på lilla hjärtat. Hon sa att det var 17+1 i går. Alltså 17+2 i dag. Nu börjar det bli lite hårdare om magen :).


BOOOORING

Idag kan jag inte skriva om speciellt mkt intressant. -.- FÖR DET HÄNDER INGET ROLIGT.
Jag har dock fördrivit lite tid med Emelie i dag och det var trevligt men tiden gick så fort så nu är jag själv igen ;o.
Men en sak som aldrig kan göra en uttråkad är Svampbob Fyrkant ;D
tråkigt att det inte håller på längre än typ 20 min .

Senare ska jag nyttja mitt STOOORA lager av påskmust : )
jag har 3.8 liter eller nå sen har jag lite påsk godis som jag tänkte sätta i mig. Samtidigt ska jag läsa min nya bok. " Jag ska bli mamma - en dagbok från en graviditet " av Karin Milles : ) ( fick av min stora syster <3 )Den verkar skit bra ;p.
Och om jag orkar ska jag måla naglarna. Och typ 20 över 6 blir det " unga mödrar "

Magen ser ganska stor ut nu. ;p Så blir det Ultraljud på Torsdag morgon.
Längtar jätte mycket : ) Jag har knäppt bild på magen nu men jag vet inte hur jag ska få över den till datan.
Sen är jag inte säker på hur man lägger upp den snyggt heller (:
Puss&Kram




Nu har jag kommit på hur man gör så här är en sunk bild ^^ Jag tror det kan vara lite fett på magen ocks,  för den ser för stor  ut för att passa den vecka jag tror jag är i : )

Vet inte exaxt vilken vecka jag är i men det vet jag nog på Torsdag efter besöket (:


Skriver kanske sen nu ska jag mysa ner mig med påskmust, godis, Simpsons och min bok.
puss&kram

Sjuka dagar.

Idag vaknade jag efter en natt med världens sämsta sömn så jag förblev sängliggandes i dag.Jag har verkligen ingen lust att bli sjuk nu som sagt. Eller sjukare ska man väll säga.
Jag var till sjukan i går med mamma för att jag hade så DAMN ont i min hals ;o Vi fick sitta där i typ en timme totalt. Först till läkaren som vi hade "akuttid " till. HAA. jajaa sen skulle vi på provtagningen och ta prover och sedan åter till läkaren. Det gick inte så fort som det låter här iaf ;p.
Hon sa att det bara var virus ( som tur var ) men skrev endå ut ett munskölj som hade bedövande effekt. Testade det senare på kvällen, det var lite läskigt.

Det krånglade lite med papprena så vi fick inte med oss medicinen dirr så mamma åkte hem med mig så jag fick sova, huvudvärken höll på att ta död på mig.
Konstigt nog bryter den bara ut när jag är stressad och det är mkt folk omkring. Jag somnade vid halv tolv kanske sen när älsklings mamma kom hem vid tre väckte hon med med min medicin som appropå ingenting var riktigt lysande grön :) och en ny mascara.
Jag som veeeeerkligen var i behov av en. Då blev jag happy.

Sen somnade jag om och vaknade senare, gjorde mig i ordning för att åka till skolan och spela lite teater igen. Var inte alls peppad men det gick bra. Vi spelade , alla fikade lite sen åkte jag, pierres familj och min familj hem. Somnade en stund senare.


Idag åkte jag till skolan typ tolv åt påsklunch. Åkte med mamma hem och drack te och pratade lite. Sen gick jag och kollade på lite tecknat ;D som vanligt.
Sen åkte jag till skolan igen vid 3 för att göra excell prov. Som gick ganska bra tror jag. Jag åkte därifrån med pierre och inga-lill och handlande sen till pierre för att fira Inga-lill som fyllde år i dag.
Nu ligger jag och älsklingen här nere och väntar på att rent hus ska börja.
Han förgyller min tillvara med skapligt kassa rim ;).
" Jag såg på dig och sa, det är dig som jag vill ha, ÅÅÅH carrrin det äer dig som jag äer kääääeeer-in " .HAHA SÅ DÅLIGT (:

I morgon satsar jag på att gå i skolan, går bara till 12 så det är skönt ^^ sen på efter middagen ska jag leka med Linnis hon är snäll .;D. (: Ellinor. Vi hade inga batterier till kameran i dag men jag ska köpa efter skolan i morgon. Så det kommer bild i morgon kväll antagligen ^^. PUSS&PUSS från mig :=)


Runaway sunday

Ja idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt alls, jag har sagt hejdå till broder som åkte hem till Örebro idag. Nu kommer han inte hem fören till sommaren igen :/. Jag åkte hem till pierre igen vid ett och vi gjorde inte så mkt. Han åkte till RG och jobbade med sin syster så jag tog en lång dusch :) vilket var jätte skönt.

tt i duschen ringer dom och säger att dom behöver arbetshj´älp så det var bara att skyna sig ur och klä sig.
vi jobbade ungefär en timme sen åkte vi till Pierres syster Rebecca och hennes kille Patrik där vi blev bjuden på lite mat.


Jag tänkte skriva lite snabbt om i går med eftersom jag faktiskt gjorde något speciellt igår.;D
Jag var i gäve med pierres systrar och pierres mamma. Det var jätte mysigt. Shoppade för ALLA mina pengar . haha tror det är första gången någonsin jag har lyckats göra det utan att få dåligt samvete efteråt :). Jag fick med mig
En rosa poloklänning
Ett par jeans leggins
En byxdress fasst det var ett par minshort och linne som satt i hop.
En blå kofta och en rosa
Sen köpte jag ett linne och ett par shorts tidigare i veckan ;D.
Jag fick också lite smink av Madde pierres syster för att hon är snäll.

En otroligt lyckad dag faktiskt. Väl hemma satt min man i soffan med spelet i högsta hugg. Han är bra nog söt. Vi kollade lite på tv med det slutade med att jag gick ner och la mig och somnade innan han :;/.

Får se om det blir skola i morgon har ont i halsen nu och det är ju inte alls bra om man är med barn. Föresten så kommer det bild på magen sen Ellinor (: . Nu vill jag sova så PUSS&PUSS

Gävle med pierres systrar och mamma.

Ja det här blir ju andra gången jag skriver samma sak i dag, eftersom jag är så duktig så jag råkar ta bort ett helt inlägg.
-.- Skriv INTE blogg när du håller på att somna. Det är skit drygt. Jag skriver om det i morgon bitti när jag inte är på lika dåligt humör som nu -.- GODNATT.

Ovanlig Torsdag

Ja idag blir det ett kort inlägg, jag är trött efter dagen (: .
Den började med att jag klev upp och tvättade håret. SKITSTRESSIGT.
Min underbara pojkvän orkar inte kliva upp med mig så jag kommer aldrig upp i tid, det suger.
Jag lyckades iaf komma i väg till skolan med lite skjuts av Wezlan, han är snäll som hämtar mig (:.
Vi kom till skolan och började krångla med arbetet vilket bara var krångel, mitt i allt började det började allt jag såg att snurra och det kändes som jag vela spy, det var skit läskigt ;o det var för att jag inte hunnit äta frukost insåg jag sen.
Där räddade wezlan med att komma med pengar så jag kunde få köpa frukt och te.,
Jag suger på att ha med mig småkronor. En timme senare ungefär kom mamma.
Då skulle vi ha möte med läraren om hur jag ska göra sen när barnet kommit och så.
Allt var inte så kul att höra men 9 av 10 var bra. Bättre än jag trott faktiskt : ).
När vi var klar pratade jag med folk och sen drog delar av klassen till Heden för att kolla på slutproduktionen vilket var skit kul. Jag som hade tänkt skita i det ^^ .
Vi åkte tillbaka för att ha bild jag och wezlan sen fick jag åka och bli avsläppt hos Pierren.
Jag och pierre började nästan direkt att kolla och planera lite pengar och hur det kommer gå sen.
Vi vill ha lite koll även om det är tidigt än ;p.
Linnea ringde och hon kom kort därefter,dock hann vi inte umgås så mkt eftersom barnet som Ingalill var barnvakt åt började följa efter mig. Jag som suger på att säga ifrån (ibland)  kunde inte be honom att gå så han stannde runt mig. Linnis var tvungen att dra, det var lite pinsamt att hon bara satt vid mobilen men jag hoppas hon hade överseende denna gång. Barnet som skulle vara här till 10 stannade också runt mig hela tiden.
Underbart sött barn.
Han bjöd på många söta kommentarer och massa pussar haha ;p
Justja idag var det precis 2 veckor kvar till nästa ultraljud.
Gud vad jag längtar^. Inlägget blev inte så kort endå, Mensverken fortsätter :( PUSS&PUSS (:

RSS 2.0