No phone

Idag är min mobil, antagligen mina pengar och min skötväska på vift til Hudick där dom kommer vara hela dagen. Känns ju tråkigt för helt plötsligt kan jag inte göra någontin alls. Jag kan inte höra av mig eller prata med någon om att göra nå.

tråkigt värre. Ja just ja. Kameran ligger också i skötväskan så det blir inga bilder fören senare.

PUSS


11 Veckor!

Ja, jag är skit dålig bloggare ;p glömde helt bort att jag hade en blogg. Kanske för att det hänt en massa saker sista veckan.

Idag klev jag upp vid 11.00 eller så. Vi gjorde klart för dagen och sådär. Skulle kanske ha åkt och kollat hur Fredrika bor i borlänge men det blev inte så för min del. Det var för oplanerat för mig för att jag slulle kunna åkt. Inget var klart. Så jag åkte ner på julskyltningen med Inga-lill och Maria ist.

Och som vanligt shoppade jag någonting. Denna gång 2 st bodys och en kanindräkt till Adrian. Han hade bara 4 bodysar i stl.68 så han behövde fler som han spyr.

Vandrade omkring lite och sen åkte vi hem och åt lite. Adrian växer och är glad. Helt underbar är han. Och så nöjd.(:


min älsklings Adrian<3

Idag är min lilleman 11 veckor. Och idag är det 1 dag kvar innan jag fyller år. (:((:(:(: 18 blir jag.

Lägger ut bilder imorgon på dagensshopping ^^

PUSS

Grattis Pierre 17 år!

Tack för att ni fortfarande läser trots dålig uppdatering. Stämningen runt om har varit låg sen i söndags. Inte så konstigt alls enligt mig. Har varit allmänt nere och känslor och sprutat . Har faktiskt inte fått något annat gjort heller. Bara födelsedags shopping till Pierre.

Idag fyllder Pierre år. Hela 17 år faktiskt. I år är det 4:de födelsedagen jag är med på. Skummt (: Ja vi klev upp och sjöng för honom och han fick öppna sin present. Byxorna han fick var för små så när jag och Inga-lill var på stan idag köpte vi nya. Jag köpte även ett silverarmband till honom som han verkade gilla (:

Det har varit folk här hela dagen och han har fått riktigt fina saker faktiskt. När man ser alla paket längtar man lite mer till sin egen födelsedag som är riktigt snart! 1 december är det jag som fyller år med massa fördelar. Nathalie blir 18!

Mamma kom också idag, med sig hade hon en massa rolig post till mig. (: Och med sig tog hon det som skulle postas. Han hon inte tagit det med sig så hade jag helt klart glömt det. Det känns som att hela huvudet är fullproppat med saker som jag bara glömmer.

Köpte också en födelsedagsklänning i dag som jag ska ha på min dag. En sametsklänning utan armar. Skit snygg. Nu fattas en axelbandslös BH och ett par klackskor.

Ska in nu och fixa lite med studentmössan och annat skoj.

PUSS

Sad day

Avliden 18-åring fördes med bil till akuten

Bollnäs En 18-årig kvinna fördes vid femtiden på söndagsmorgonen av två anonyma män i bil till akutmottagningen vid Bollnäs sjulhus, där hon senare förklarades död. Detta uppger Sveriges Radio Gävleborg.

Kvinnans anhöriga ska enligt radion ha underrättats och polisen uppges vara förbryllad över var kvinnan har hittats och vill komma i kontakt med de båda män som förde henne till akutmottagningen.

Artikeln kommer att uppdateras under dagen.



Jag säger bara ush vad hemskt. Tjejen är lika gammal som mig och död. :( man blir ju ledsen av att tänka på det.


Uppdate : Dagen har varit riktigt jobbig. Det hela är så tragiskt, en svårsmält tanke som är helt overklig. En känsloladdad dag med många tårar fällda. Jag mår illa och har huvudvärk inget känns bra och jag har inte lust med någonting alls. Varken äta eller sova. Har tänt ljus ikväll och ska försöka sova lite nu.
Rest in peace Mimmi.

Fika och nya kläder

Klev upp imorse och gjorde klart lilleman. Pierre blev försenad igen eftersom jag råkade stänga av klockan. IGEN. Gör alltid det, antagligen eftersom jag kliver upp och matar han så att vi brukar bli klar typ 05.30. Så när jag väl somnar då så ligger jag i djupsömn när klockan ringer.

Och varför inte Pierre ställer klockan själv? För att han hör den inte ens. Iaf så drog han till skolan och när vi hade gjort klart och jag matat honom så var det så mysigt att efterkramas så vi somnade båda två.

Skulle ner på stan och träffa Maria, när jag vaknade klockan 12.00 såg jag att hon skrivit och fick göra oss iorning i riktig stress. Skulle klä och sminka mig själv. Klä på honom overall. Äta frulle. Mata honom. Sätta ihop vagnen.

Ja och allt var ordentligt utspritt i hela huset. Sen när allt nästan var klart kom jag på att jag inte hade Marias nummer inlagt så ner var bara ner igen och fixa det. 5 min innan bussen gick.

Kom till bussen med hans mössa innanför min jacka, frukosten i handen och väskam på axeln men missa den gjorde jag inte. När jag kom fram så fyllde jag på fonen så att jag skulle kunna ringa och fråga vart hon var. Då hade hon precis kommit hem igen för att mata Tindra.

Så jag fördrev tiden själv en timme ungefär. Hon kom vid två typ. Kollade runt lite på stan. Köpte också kläderna jag kollat på som han ska ha när både jag och Pierre fyller år. Kanske också på nyår?

Iaf så gick vi och fikade och pratade lite. Vid 16.00 kom Pierre och efter en liten stund gick vi mot bussen och åkte hem.

Efter maten åkte jag och Inga-lill ner på Hemköp för att fixa lite nya grejjer. Ersättning, tvättlappar,flasktvättarborste och en hårfärg till mig. Pierre var hemma och fixade med den nya HD boxern och programkortet. Så nu har vi tv här nere på heltid.


det blev lite snett men jag är lite trött

PUSS


11 dagar kvar

Skönt, skulle haft ett stort prov i dag men eftersom läraren är sjuk så blir det inget. Riktigt skönt, tänkte gå på stan i dag och shoppa lite presenter och kläder till Adrian tror jag. Sen hem och plugga.

Ska upp nu och äta frukost bestående av frukt smootie (:

Föresten så fyller Fredrika år i dag. Så grattis till henne och hennes twinbrother!





PUSS




14 days left

Adrian sov faktiskt riktigt bra inatt. Matade honom 05.30 sen sov vi till 09.30 riktigt skönt. Idag har jag bara plockat lite och kollat på Erik&Mackan - snygga och smärta.

Väntar på att Pierre ska komma hem så att jag kan plugga.
14 dagar kvar tills jag blir 18 ;D nu börjar jag längta lite. Har inte brytt mig så mycket innan. Men det är roligt med kalas och presenter . Sen är det ju en massa fördelar med denna ålder jämtfört med de tidigare.

Körkortet som jag får skaffa till exempel. Vilken jag inte får nu i år. Men så tidigt som möjligt nästa år låter fint. Kanske en matchande bil till körkortet? ja tack! Skulle vara skönt att slippa vara beroende av andra och hålla på att krångla med bilbarnstolar. Har jag egen bil kan den alltid sitta där och jag kan åka när och hur jag vill.

Längtar som en tok.

Det ska också bli skönt att kunna skriva på sina egna papper. Slippa "målsmans underskrift". Det är nog dom 2 sakerna som lockar mest eftersom jag inte röker längre och inte festar så ofta och antagligen inte kommer göra det heller på ett tag. Men endå skönt att man kan om man vill(:


16 blir 18. 1 december!
PUSS


2 månader baby!

Adrian 2 månader. Sjukt overkligt.

Klev upp i morse helt trött. Pierre fixade med Adrian så att jag skulle kunna göra mig klar inför skolan. Mamma kom och hämtade mig 10.00 men vi kom inte iväg fören senare. När jag kom till skolan så var klassen på väg till aktivitetshuset för ett studiebesök. Höll på att missa dom helt.

I all stress blev det ingen frulle, tur att mamma bidrog. Köpte frukost efter Lunchen i matsalen. På lektionen kollade vi på film om utveckligsstörning som är den nya kursen vi ska hålla på med. Det ska bli intressant faktiskt. Det är spännande med Psykiatri/Utvecklingsstöring.

Mamma hämtade upp mig när jag slutade och skjutsade oss hem. Fick också present av henne. En jättefin overall och ett par strumpor att växa i.



Sen idag har jag varit hos Emelie, kollade på deras nya katt. (: Därefter gick jag och Pierre tillsammans hem och åt. Resten av kvällen har jag pluggat och varit med Pierre.

PUSS


Presenter och mera shopping

Strulig natt igen, det tar ju sånn jävla tid att fixa och dona med flaska. Skit tråkigt. Men under dagen i dag har han klarat sig på bara tuttmjölk några gånger iaf. Hoppas den minskade tillgången beror på stress (?).

Pga. den tråkiga natten så bestämde jag mig för att stanna hemma från skolan. Kände att jag iaf inte skulle kunna konsentrera mig om jag gick. Sen vela jag sova och få lite gjort. Vi åkte till Söderhamn ist, och shoppade såklart.

Det blev en present och ett babygym till Adrian. Ett med tummen. Köpte också godis och chips (: jag som planerat att bli slimmad till sommaren ^^ det kommer ju gå skit bra som jag håller på. Men efter jul och sånt ska jag försöka lägga om matvanorna och komma igång riktigt med träningen. Jag vill verkligen gå ner till den vikt som varit mitt mål i typ. Ja flera år. Jag är för lat för träning helt enkelt.



Kom hem och matade honom lite. Sen blev det mat till oss, efter det fick goding ett bad av mig och pirris. Gick upp och beställde skor och paljett leggins från H&M (som för övrigt var slut bara för att jag blev kär,hoppas dom kommer innan jag fyller år) innan jag fortsatte att göra Adrian klar för kvällen. Klippte hans naglar och satte på han pjamas.

Testade också att ge honom ersättning ( som han inte verkar gilla, än iaf ) men han åt inte. Bara spottade ut och såg äcklad ut. Spytt har han också gjort hela kvällen. Så vi tog tempen för att se om han hade feber, Pierre har ju trots alls varit sjuk och haft hög feber i flera dagar. Ja men feber hade iaf då inte.

Han somnade nu för 1 timme sen nu kanske så jag ska ropa på Pierre så att vi kan ha lite grown-up time. Det blir snålt med sånt.


bild sen Halloween (:



älskade barn <3
PUSS

kvällshandla



Åkte iväg med Inga-lill för att hämta Veronika och sedan handlade vi lite. Blev det här (utom den rosa flaskan) + en julmust och en maaaaassa frukter. (: Ersättningen är köptes in för att ha som tilllägg på dagen så att vi kan använda fryst bröstmjölk på kvällen/natten. Och den färdiga ersättningen är ifall det frysta inte hunnit tina,

Hoppas att mjölken kommer tillbaka.

PUSS

lilla shoppingdagen



Tråkigt, skrev ju i går att Adrian hade gått upp dåligt och att barnmorskan tyckte vi skulle testa att tillläggs mata honom. Så inatt klockan 05.00 ungefär så klev jag/vi upp och matade honom. Lite gnällig var han så jag gick upp och hämtade lite bröstmjölk som vi hade sparat i kylskåpet.

Tog typ 40 ml först och värmde, det gick åt skit fort. Och genom att barnmorkan sa att det hellre får bli lite över för då vet man om dom är mätt så gjorde jag iordning mer. Denna gång 50 ml. Det gick åt minst lika fort. Så då tog vi resten av det som var kvar i flaskan uppe. Typ 50 cl till. Av det åt han kanske 30 cl.

Efter det blev han loj och somnade gott utan problem.

Så nudå så blir det antagligen till att tillläggs mata honom med den frysta mjölken för att sedan gå över till ersättning. Känns inte roligt alls faktiskt. Det är ju så lämpligt och mysigt med ammning. Den endå fördelen ( som igentligen inte alls gör saken mindre jobbig ) är att Pierre kan hjälpa mig vid natt målet genom att köra varannan natt.

Ja, idag sov vi länge. Adrian verkade mätt sen 05.00 målet även när han vakande senare under morgonen och vela inte ha så mycket mat. Jag kanske har nämnt att han varit gnällig några dagar. Antagligen har han inte blivit mätt på några dagar den stackaren:/.

Iaf så gjorde vi oss klar och drog ner på stan. Missade bussen så det blev en promenad. På stan träffade jag Fredrika och Emil, fick ett par jättesöta vantar av henne till Adrian.



Sen gick vi på Lindex och kikade på en massa söta bebiskläder. Köpte med en body och ett par jeans i stl. 68 så att han har att växa i. Han har ju redan mycket i 62 (:



Efter Lindex gick vi på krokanen och fikade. 16.00 kom Emelie sen 17.15 drog jag hem. Sitter och matar Adrian nu och sen ska jag iväg och köpa flaskor och ersättning så att vi har hemma :( bara Adrian mår bra.


Mina sötisar <3
PUSS

Ändrad tid.

Var till skolan i dag. Lång dag idag, eller ja det var meningen att det skulle vara det. Innan jag åkte i väg så ringde våran barnmorska och frågade om vi vela komma på läkarbesök med Adrian idag ist för den 17/11 Så så blev det iaf.

Jag gick iväg till bussen och kom på att jag glömt min telefon i all hast. Frågade en tant som gick förbi vad klockan var, för att se om jag skulle hinna tillbaka för att hämta den men då kom bussen så det var bara att åka.

Inga-lill kom ner med Adrian så att vi var där lagomt till 13.45. Läkaren kollade det han skulle och sen mätte och vägde vi. Pluttis hade gått upp dåligt denna gången. Men det har också varit lite struligt med tuttmjölken. Lite lite ett tag. Nu har det blivit mer igen så jag hoppas det räcker. Annars får det bli tilllägsmatning. Känns ju surt men bara Adrian får det han behöver. Jag tror det ordnar sig.

Ja sen åkte vi hemmåt  igen till min sjukling. Han tog influensasprutan i går och blev skit dålig i dag. Han blev bättre ett tag i dag men är nu dålig igen.

Städade lite i dag innan Linnea kom. Pratade lite med henne och Adrian spydde på hennes tutt.(:

Har nyss kollat på Desperate Housewifes så nu ska jag sova.

PUSS

8 veckor

Igår blev min Adrian 8 veckor. (:

Jag har inget att skriva nu heller mer än att jag ska göra mig klar för 2 timmar i skolan. Mamma kommer och hämtar mig och Adrian för att sen gå ut och gå med homom. Hon hade tänkt hälsa på min mormor. (:

Idag blir det plugg. Pierre har tagit på sig HELA ansvaret att städa och passa Adrian den här veckan så att jag kan plugga . Min hjärtis.

PUSS

Fars dag

Idag är det ju farsdag. Vaknade vid 10.00 ganska skönt faktiskt. Gick upp och gjorde bullar och saft sen plockade jag fram Pierres presenter och väkte honom på det sättet :D. Har gillade det han fick iaf ^^

Sen har vi handlat också.Köpte det sista till våra muffins i dag.(: Mer har jag inte att skriva nu.Är inte på blogg humör.

PUSS

sova

Nu ska jag försöka sova. Min älskling somnade nyss, efter att ha varit vaken sen 15.00 idag. Han har varit halv gnällig också.

Imorse for vi till Söderhamn. Jag Emelie och Adrian, hon skulle köpa skor och jag var sällskap. Hittade mycket roligt, som sovpåsen jag kollade på i går i Bollnäs fasst i rätt storlek.(: Sen så var det super rea på smink. Fick med mig ett puder, 4 nagellack, ett läppglans och en glitter eyeliner. Tänkte köpa mer men kassörskan krånglade till det lite.

Köpte också ingridienser till muffinsen som vi ska baka i morgon. Det är speciella muffins:D

Kom hem vid 14.00. sen beställde vi mat från takeoff. Det blev en avokado och skagen sallad. Hur gott som hellst! Därefter skulle Pierre dra iväg och jobba vilket han fortfarande gör.

Hela kvällen har tjejerna varit här och hållit mig själlskap. Synd att Adrian var så bråkig, det blev lite svårt att vara social (: Nu är jag trött och ska sova, hoppas på att prinsis är så sjukt trött att han sover LÄÄÄÄNGE. Jag behöver det nu känner jag.

BTW så är det ju farsdag i morgon. Pierres första, vilket firas med presenter och bullar från vårat håll.

PUSS

.

Svar till anonym:

Ja, jag och Pierre bor tillsammans (:

Cafeworld

Fan hela dagen har gått åt till att försöka levla på CafeWorld på facebook. Jag har ju gjort det en gång men jag försöker nu med nästa nivå. Helt slöseri med tid igentligen. Jag som har läxa och städning som väntar.SUCK.

Har jag otur fastnar jag där i morgon också.:( måste iaf in och ställa ut mina pajer x] och kolla kycklingen på kvällen. Och har jag tur.. så kanske jag kan designa om? näe nu får jag ge mig. Dags att städa lite för att få något vettigt gjort  dag iaf.



PUSS

sova över.

Ja så började jag dagen. Wezlan ringde 09.40 och frågar om jag inte sulle till skolan idag. Jag svarade typ att jo det skulle jag men inte fören 10.20. (trodde det var då vi började ) då sa han att vi började för 20 min sen. Så det var bara att stressa sig klar.

Inga-lill skjutsade mig. Kom nästan en timme försent. Ämnet i skolan i dag var självmord,ganska intressant ämne att prata om.

Efter lektionen ringde jag Inga-lill för att höra om dom matar honom eller inte. Bara för att veta om det var bråttom hem. Men Hon kom och hämtade mig för att han började på att bli hungrig.

Så nu sitter jag här. Ska fixa med lite saker idag men nu ska jag upp och äta brunch.

PUSS

Affropowerdance

Idag har jag haft en ledig dag igen. Skulle ha haft långdag i går ju, men när jag satt på gallerian och väntade på att bli vaccinerad så ringde Wezlan och sa att hela dagen blivit inställd. Ganska skönt (: men i morgon ska jag iväg. I 2 timmar och 40 min.

Ja som sagt idag har jag varit ledig. Pierre var hemma han också. Han mådde inge bra, stackarn:/
Inget har blivit gjort i dag heller. Bara slappat. Sov först till 11.30 och sen somnade jag om typ runt 14.00.
Sen väntade jag bara på att få åka iväg till träningen.

Skitjobbigt träningspass. Verkligen jätte jobbigt, man blev riktigt påmind om hur dålig kordination man har ;p.
Kom hem och tog en dusch. Nu mår jag illa och ska sova.

PUSS

bildinlägg

Här är några ursöta bilder på den finaste som finns, Adrian.

Denna bjuder jag på. Adrian är söt iaf.

Första leendet vi fick på bild

Adrian sover i pappis knä för några timmar sen.


"Skorna" han fick av faster Veronika.


Här lyckades vi få kort på när han höll upp huvudet själv riktigt länge. Duktig baby.

Andra bilder kommer imorgon om jag hinner (;

PUSS


Skola igen

Idag var jag på min första lektion. Adrian var med sin mormor ute på promenad i 2 timmar (: Jag gjorde mig klar och sånt men somnade så tidsplanen pajjade. Även fast jag fick skjuts ner av Inga-lill så kom jag försent. Det måste jag bli bättre på nu när jag går så lite i skolan endå.

I morgon blir det en lång dag :( 6 timmar. Jag hoppas att vi får sluta tidigare men det tvivlar jag på. Och i morgon blir det också krångel med barnvakt då Inga-lill ska till ögonläkaren i Hudiksvall. Hon ska passa honom från 10.00 när jag börjar tills Veronika kommer runt 13.00 när hon har delad tur. Sen när Rebecka slutar så kommer hon vara barnvakt tills vi kommer.

Det som blir jobbigast med det är att han inte kommer till skolan för att ammas om han blir hungrig mellan 13.00 - 14.30 och så självklart att han är borta så länge.

Imorgon kommer bli en lång dag.

Ja sen idag kom min farmors syster hit och hennes dotter. Min pappas kusin alltså. Dom vela se hur vi hade det och självklart kika på Adrian. Fick fina stickade kläder och en body. Dagen har varit chill även om den gått fort.

Adrian har för övrigt varit väldigt vaken och aktiv i dag. Flinat och jollrat hur mycket som hellst. :D Man blir varm när man tittar på honom och ser hur han växer och utvecklas.

Det har blivit ganska dålig uppdatering här men det händer så mycket och det finns alltid något som ska göras. Tiden är liten. Ska försöka skriva imorgon innan skolan om jag hinner. Det blir lite lättare att hinna när inte han ska fixas och tusen saker ska med.

Nu ska jag fixa lite medans min älskade lilla Adrian sover.

PUSS


7 veckor

ADRIAN 7 VECKOR!

Idag blir det ett snabbt inlägg. Som vanligt. Jag klev iaf upp 10.00 idag och värmde bröstmjölk och gav honom sedan började jag att fräsha upp här. Diskade allt som har med bröstmjölken att göra och vek hans fina små kläder. 
 
Han vaknade och jag myste med honom. Somnade en stund så det blev lite stressigt att hinna med att tvätta håret innan vi skulle iväg till mamma för att fira Nicole som fyllde 16 i går.

Vi kom dit och fikade lite. Tittade på bebisbilder på mig. Och jag hittade min hårtork som jag letat i någon månad sådär. Den hade lillasyster ;p. Fick också sockor som mamma stickat. Älskar verkligen mammas sockor. Dom finaste och skönaste sockorna som finns.(: Vi åkte hem typ 19.00

Sen har kvällen bara försvunnit, nu ska vi sova. Ska tyvär till skolan i morgon. Är inte alls peppad, det går nog bra när jag väl kommer dit. Det är ju endå bara 2 timmar i morgon. Värre blir det på tisdag. Då är det 6 timmar:(:(

Imorgon blir det ett bildinlägg också. :)

PUSS

RSS 2.0