Orbadis.

Orbaden i dag igen men med Pierres småbröder Robin och Mikael. Det var jätte mysigt. Härligt att se bröderna Inga-lill "leka" i vattnet. Vi kom dit senare än i går. typ vid halv tolv. Solade och badade hur mycket som hellst. Tyckte nästan att vi mest badade, så skönt var det i vattnet !

 
 Såhär brun blir min kära pojkvän efter en dag på stranden. Jag som tyckte jag var brun (:. Men jag måste jämföra med mig själv om jag ska kunna säga att jag är brun. Är verkligen jätte blek annars. Det är inget som stör mig iaf (:.

Är lite trött i dag, ( som vanligt ) så jag vet inte riktigt vad jag ska berätta om. Min pojkvän sover, efter en jobbig dag på stranden. Funderar på att krypa ner och kramas lite med han innan vi trycker i gång en film. Känns som om att det var länge sedan man slappade bara. Dagens siffra är 27+5. Snart har en hel vecka gått igen. På onsdag går vi in i vecka 29 :O.





Saknar min katt Tellan.
Just nu känner jag mig tom. Får se vad som skrivs nästa gång.

Puss (:

En dag på orbaden.

Ja som rubriken avslöjar så var jag på orbaden i dag med Pierre hans syster Rebecka, Patrik, Linnea och Mickan. Linnes kille och hans kompis kom lite senare (: Var jätte härligt väder sådär i solen.

Vi klev upp klockan 20 över 7 i morse. Pierre tyckte han hörde att vi skulle åka klockan 8. Vi ringde vid 8 då dom inte hade kommit, då sa dom att dom att dom hade sagt 8-9 tiden. Dom kom en stund senare då jag hade somnat på soffan. Men innan vi kunde åka till orbaden var Pierre älskling tvungen att hjälpa till att sätta upp en hylla i Robins rum. Vi kom till Orbaden klockan halv 10 ungefär. Då var det typ 3 st på stranden (:. och skit kallt i vattnet. Det kom såklart mer folk under dagen.

Patrik och Rebecca var snäll och tog med fika åt oss. Dom är snäll dom som tänker på oss. (:.
Linnea och Mickan kom ett tag senare eftersom dom åkte bussen från bollnäs., sen vet jag inte vad man ska säga om en dag på stranden. Vi solade, badade, åt lite fika och pratade. Sånt som man gör. Åkte hem det gjorde vi runt 4 tiden kanske. Mickan drog vid två och Linnea stannade kvar med sin pojkvän. Älskling brände sig på axeln skit mycket så i morgon måste han smörja sig och täcka över den annars ramlar den säkert av. När vi kom hem märkte vi hur jävla slut vi var i hela kroppen. Helt utslagna.

Och på det så skulle vi vara barnvakt åt Inga-lills kompis son på några år. Tror han är 5. SOm tur var, så var han lugn och det var inte så länge. När David, hans bror hade hämtat honom gick vi ner och la oss och sov. Haha ;p. Klev upp vid 8 då Pierres mobil ringde. Sen lagade dom mat och ¨så. Taccos :).
Precis nu innan jag satte mig här, så hade vi precis kommit ur duchen. Skrubbat bort lite strandfeeling från kroppen och gjort sig fräsh för att i morgon bli lika strandig igen. Men brun blev bi iaf. Och vilket trevligt sällskap!

Måste bara nämna att jag och Pierre lagade skit god mat i förrgår. Mormors kycklinggryta. Den är bara skit god. Det tog dock 2 och en halv timme att göra den. Kanske inte bästa tillfället att göra just den maten när man har varit och jobbat en hel dag och är as hungrig. Pierre jobbade men Johan jag var barnvakt åt zidd och läste. Ganska chill. :)
                                                      
Här är taktegel rännan dom byggde (: kom på att dom hade fått söta kattungar också.

Imorgon blir det Orbadis igen. Fasst med annat sällskap. Imorgon ska vi dit med Robin och Mikael, Pierres småbröder. Så det blir nog kul. Men vi måste smörja oss noga om det ska bli så varmt som det sägs., annars kommer min hud att dö :O. Pierres också. 



Det är såhär man inte ska sola. ;) Fasst det är bara på en axel och lite knän han är röd.



Min mage, i vecka 28. 27+3. Alltså i går. Det känns, och syns att bebisen har växt eftersom min mage är större. :) Ser bara att jag har blivit större när jag jämför bilder. Haha. Här är iaf bilden, det var längesen jag lade upp en sist om jag har för mig rätt. Men det är så mycket som händer på en dag så jag hinner inte.



Tack så mycket för alla FINA komentarer. Det värmer verkligen att ni bryr. <3 :')


Puss


Så här ser det ut.

Måste kanske förklara mitt läge lite bättre,
Jag och min pojkvän Pierre väntar en liten bebis i september. Det tror jag att alla har förstått. Vi ska bo i källarvåningen hemma hos Pierre i deras hus. Jag kommer att betala hyra för att få bo där.

Socialen kommer inte vara inblandad i vårat fall. Vi väljer att bo hemma hos Pierre, vi gör det inte för att vi inte har råd med något annat. Utan för att jag har störst chans att klara skolan på distans om vi bor där. Sen så slipper jag vara själv. Det är mest för sällskapets skull, så det är INTE våra föräldrar som kommer ta hand om det här barnet åt oss det ska vi själva göra,. Pierre kommer att fortsätta sin utbildning precis som jag kommer att göra.

Jag kommr alltså inte att hoppa av skolan. Klarar jag det inte nu kan jag börja där jag slutade, fasst ett år senare bara. När jag går ut skolan kommer jag att vara utbildad undersköterska. Alltså har jag en utbildning, där det finns möjligheter för att få jobb. Vi kommer alltså att klara oss uan att bli " en till gettofamilj som lever på bidrag och som inte har utbildning ". Jag tycker att jag har gjort det ganska klart nu. Även om vi inte behöver socialbidrag så tycker jag inte det är fel att ta emot det heller. Så länge man har planer på att skaffa sig ett jobb längre fram när man har möjligheter till det.

Måste också tillägga, att det här valet är väl genomtänkt. Jag vet vad jag avstår och jag vet vad som väntar mig. Och jag har inget emot det.

Öppen kommentar.

Jag anser att alla får ha sina åsikter, men jag har dock fått lära mig att man inte alltid yttrar sig. Sen speciellt om man igentligen inte vet någonting om saken ifråga eller ens har ens har något med saken att göra. :) Måste liksom få det sagt.

Verkligheten tränger undan allt det rosa.

Jag känner mig förådd, utelämnad och sviken.
Är det sånna känslor som hör till när man är 17 och gravid?
Jag bara undrar. Känner bara att jag har svårt att njuta.
Dom flesta är överlyckliga, dom är stolta över sin bula.
Det finns dom som gör det så jävla svårt att uppleva det.
FEL folk dömmer och utelämnar en.
Klart jag är glad nu för att våran lilla ska komma. Men det är en massa
onödigt skit som klämmer på en, som gör en olycklig och eländig.
Det värsta är att det ignoreras, och ingen fattar något alls.
Hur ska allt bli normalt, liksom oansträngt igen? Jag bara undrar.
Hoppas att ni läser det här, er det gäller. Och att ni tar åt er och
börjar tänka. Det är lite pinsamt att det ska komma såhär. Men jag
misstänker att ni anat att något varit fel från min sida. Det här är mitt sätt
att få min talan fram utan att bli avbruten.

Puss

Torsdagslyx

Nu sitter jag här igen. Tänkte uppdatera nu när jag har lite att skriva om.
Idag trodde jag seriöst att jag skulle behöva dö av tristess. Men inte då, nästan direkt efter att jag skrev det förra inlägget så drog min älskade pierre och jobbade lite. Det var helt oväntat så jag hade inte hunnit bestämma något annat. Då satte jag mig och läste lite och kollade runt på internet. Sen gick jag ner och la mig. Kände att jag bara vela sova bort allt i hop.

Det finns liksom inte mer att göra bara för att det är bra väder ute., men efter en stund så kom Inga-lill ner och frågade om jag vela följa med ut och åka lite och kolla lite i affärer. Jag gillar att vara ute och åka och att kolla i affärer. Så vi drog till Karlsson och köpte skruvar sen till dollar där vi köpte choklad, dricka och glass. Är alltid sugen på dricka . JÄMT. :) det är bara så jävla gott. Efter det åkte vi till elgiganten, där hittade Inga-lill kyl och frys som hon köpte. Mycket bättre med en stor kyl och frys separat. Då får man plats med mer . :):) Vi åkte därefter till lidl och köpte kyckling och sista stoppet blev på pream där hon skulle ha cig. Pierre hade precis kommit hem när vi körde in på gården. Vi lagade mat och sen så var klockan typ 19.


Då satte jag mig här lite innan jag gick ner och la hårinpackning. Kände att jag var Håret behövde det verkligen!. När jag kom upp skulle unga mödrar precis börja. Det är ett bra program. Dock är den danska veritionen bättre. Jag undrar jag om det blir ett svenskt sen. :) Målade naglarna lite också. För att känns mig lite fräsh. Det blev lite torsdagslyx helt enkelt.


Nu har älskling dragit igen. Madde hans syster kom och vela ha hjälp med någon vagn så han åkte. Väntar nu på att han ska komma hem igen. Jag trivs som fisken i vattnet med honom, känns tomt när han inte är i närheten..

Sen måste jag bara berätta att våran lilla bebis har en fot som är 5 cm lång. Det är ju skit mycket :DD. Och att den väger 1 kilo typ och är 35 cm lång. Det är sjukt när man tänker. Att det bara är 12 veckor kvar och 6 dagar kvar. Det är inte alls lång tid. Men om 12 veckor är sommaren slut också. Det är det som är knäppt. Sommaren har precis kommit och så är den slut så snart. Och om jag känner den svenska sommaren rätt så slutar det vara varmt ett bra tag innan 12 veckor. Och då börjar det långa mörka delen av året ;o. Njuta av stunden är vad jag tänker göra.

Imorgon drar jag och Pierre ut till segersta tidigt tidigt till Pierres syster. Han ska hjälpa hennes man Johan att lägga tak. Själv ska jag väll bara sola eller nå.

Nu måste jag skölja ur min hårinpackning :) och kolla på Tv kanske innan det blir till att sova. På återseende.
(lägger upp en magbild imorgon. Det sägs att den har växt ;) )
Puss


värme i vecka 28. 27+1

fy vad varmt det är i solen. Man ska inte klaga. Och klart att det är skönare än när det regnar. :) Jag har inte skrivit på  någon dag för att tiden bara har flugit iväg. Ungefär vid den här tiden på dagen så tänker jag att det är skit lång tid kvar och att det inte finns ett jävla skit att göra. Men sen så bara försvinner timmarna och vid 8 på kvällen tänker jag att jag skulle behöva några timmar till. :) 
I förrgår var jag och Pierre hem till mig och hämtade mina kläder. Dom hängde jag upp i garderoben i går. Visste inte att det var så mycket kläder jag hade.



Det ser ganska snyggt ut endå (:

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. det är så varmt att huvudet bara degar. Vet bara att det är väldigt rörigt i mitt liv nu. Blir ganska förvrirrad av att fixa upp det också.,

Men bebisen bryr sig inte om det e. Den tar det den behöhöver och blir bara större. Jag märker inte så mycket men som jag har sagt tidigare så är det ju svårt för mig att se skillnad som bär på den varje dag.
Nu ska jag nog läsa lite till i bok nr 9 i serien :) det är skitspännande faktiskt. Och till det ska jag ta en bit rabarberkaka som jag och Pierre älskling bakade i går. Vi hade skit kul i köket, han och jag. (: haha


Puss


För lite tid,

Ibland önksar jag att jag hade mer tid. Hah ;p sommarlovet är långt men dagarna går skitfort när man väl sätter igång,.

Imorse gick vi upp ganska tidigt för att vi skulle upp på stan jag och Pierre men när vi kom upp så vela hans syster att han skulle med ut och springa. Så då var det bara att vänta, tur att dom var snabb (: . Väl på stan gick jag och Pierre på guldsmedsaffärer och kollade på förlovningsringar :D:D:D:D. Hittade ett par jätte fina som vi beställde. Har bestämt datum om en månad precis i dag. Är skit glad ((: . Det känns lite mer riktigt nu också. jag vet inte. Sen gick vi vidare. Köpte ett paket TYSKA jordgubbar för att fira liksom. Utanför krokanen träffade vi mickan och sen Linnea. Vi alla satt där ett bra tag medans alla turades om att gå ärenden på banken och shit (:. Wezlan kom han också, Sedan gick vi till picasso och åt. Kände att vi hade lite att handla för när vi redan fixat ringar och så :D:D.


Hade föresten ingen aning om att man hade förlovningsfest och sånt när man förlovade sig. Måste säga att Pierre också är lite efter för han visste inte heller ;D. Blir ett litet kalas om en månad. Här hemma, och hemma hos mig antar jag. Inget speciellt bara något sött. :):)


 Iaf så drog alla åt sitt håll efter maten. Upp till granberg for jag mickan och pierre. Mickan drog dock hem, så jag och pierre fortsatte hem till Honom för att städa. Och för att packa upp alla fina bebiskläder vi fick igår av Pierres systers kompis. En halv sopsäck fylld med BARA pojk kläder. Fanns lite neutralt som vi har plockat ut och lagt i byrålådan. Resten plockar vi fram senare om det blir om pojke och isånnafall när den blir större (:. Känns lite som att det blir en flicka bara för att vi inte har ett enda plagg till henne,. (: Det löser sig endå. Det är liksom inte hela världen, men lite flickigt vill man ju endå ha.


När vi var klar så kom mamma min och hämtade oss. Vi åkte hem till mig för att hämta kläder. Har nu planerat att flytta väldigt snart. Innan vi förlovar oss och hellst innan den 15 juli ( då är jag prick 30 veckor. ) vill ju inte blir för stor innan jag flyttar. Det är ju endå ganska påfrestande och jag som redan har ont i ryggen ibland. Packade iaf klart mina kläder. Tänker liksom att jag kan ta med det jag behöver för natten om jag vill sova hemma. Är iaf oftast här. Så det är här jag behöver kläder. Vi kom hit och satte oss i köket. Pierre ringde sin kära far och berättade allt. Han verkar vara en kul prick,. Själv har jag aldrig träffat honom men det blir väll i höst det med. :). Han satt i evigheter och pratade med lurven sin, sen när han var klar Kom inga- lill på att hon köpt jordgumamr så klockan 24.00 satte vi oss och åt jordgubbar grädde och mjölk :DD: Inte alltid man gör det. Och nu är klockan jätte mycket. Imorgon ska jag packa in alla mina kläder i garderoben. Måste säga att jag absolut inte trodde att det skulle vara så jävla jobbigt att flytta. Inte fysiskt. Näe nu ska jag, mini och Pierre sova. Eller typ kolla på tv eller nå. Sent är det iaf. och jag tänkte inte spendera hela natten här ;) .

Puss

Sammanfattning och midsommar.

Jag har nu kommit hem ifrån min stuga, eller det var några timmar sen men jag har umgåtts med min käraste först ett tag. Vi grillade lite när jag kom. Kändes lite tafatt eftersom vi hade för lite olja nä'r vi skulle fritera. Sen tog det sånn tid med köttet att vi delade det i skitsmå bitar. Det var liksom en flintastek från början :) hah. Maten smakade skapligt bra. Dock trodde pierre att han skulle bli sjuk för att han tyckte det såg ut som om att köttet var rått. Det var det inte alls. ;p.  Sen har vi typ inte gjort något speciellt. Jag har kollat runt lite på bloggar och sånt. Han har läst lite sådär brevid (:. Nu spelar han guitarr hero och väntar på mig. Måstet bara säga att jag ahr tur som har en pojkvän som bryr sig. Som är tillsammans med mig för min skull, självklart för barnets också. Men han stannar INTE bara för att vi ska ha barnet. Det är skönt.

Jag har inte gjort nå speciellt alls i midsommar. Ungefär precis som det alltid har varit. Har aldrig varit ute och festat under den högtiden. Har åkt till stugan och firat tillsammans med mormor. Ätit gott och bara myst. Så så blev det i år med. Men till skillnad från andra år har jag haft ap ont i ryggen. Idag har det inte kännts nå men i torsdags och fredags så höll jag på att bli knäpp. Tur att det är över just nu. Annars har jag ju Pierre till hands. (:

Är i vecka 27 nu. 26+3. Har kollat runt lite överallt och sett att alla andra är större än vad jag är. Iaf dom jag sett.  Även om dom inte gått lika långt som mig. Haha nu låter det som om att jag är avundsjuk :) men jag är bara lite förvårad ;p jag trodde att alla som var i samma vecka var typ lika stor. Men ja, där ser man hur fel jag hade. Min mage är, enligt mig inte så mycket större än mina bröst. Och då är inte heller dom speciellt stora haha ;p. Men jag klagar inte. Alla graviditeter är speciella på sitt sätt.


Fakta om den lille från babycenter.com

Nu väger bebisen ungefär 875 gram och är knappt 37 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

Fakta från familjeliv.se

Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt

Och här är lite från Libero.se


Barnet:

Barnet är 32 cm långt och väger 1 kilo. Dess ansikte har blivit lite rundare. Foten mäter 4 cm, lårbenet 5 cm och huvudets diameter är nu 7 cm. Skulle barnet födas i vecka 27 har det mer än 90% chans att överleva, det har allt som behövs för ett liv utanför livmodern. När du nu går in i den sista tredjedelen av din graviditet återstår mognad och tillväxt. Barnet är fortfarande mycket magert då det inte har lagt på sig något underhudsfett ännu. Huden är röd, tunn och täckt med fosterfett. Ögonen och ögonlocken är fullt utvecklade. Barnets hörsel har förfinats och det uppfattar mer nyanserat röster, musik och plötsligt höga ljud.


Såhär ligger iaf vi till idag.(: konstigt att dom har olika fakta på olika sidor. Ni kanske märker själva vad jag menar.

Du är på dag 186 av 280. (66,4%).
Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 3 fulla dagar (v26+3).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 22 sep 2009
Du har 94 dagar kvar till beräknad förlossning.


Midsommar inlägg

Nu åker jag till stugan endå :) skriver igen på Lördag när jag är hemma. Finns ingen data där. Svarar på kommentarer då också eftersom jag är stressad nu (: sen undrar jag vem Erika är? :) Ha det bra !

Saknar dig redan älskling ses på lördag. och alla andra sup lugnt.

Puss


Lång dag. (:

Shit vad jag känner mig slapp nu, är så jävla trött så jag vet inte. Klev upp vid 10 som vanligt. Fortsatte med trädgårdsarbetet som jag och älskling började på igår. Vi hjälpte hans granne också för en slant (: det blir en bra hjälp på vägen med tanke på våra framtids planer :D:D Blir alldeles happy när jag tänker på det. Men än så länge är det lite hemligt. :) .Jaa trädgårdsarbetet bestod av att klippa gräs och häckar. Jag har aldrig förr trott att det har varit mycket arbete med att göra sånt men att göra 2 gårdar på två dagar är fan skit jobbigt .

Så nästa gång någon säger till mig att dom har gjrot det. Så förstår jag att det är ett skit göra (:. Iaf så kom wezlan och gjorde oss sällskap medans vi jobbade klart det sista.
Blev kanske klar runt 2. Han hjälpte till att häva i löven i påsen.
Eh ja då började vi spela lite guitarr hero , vilket jag inte gjort på skit länge. Dom fortsatte medans jag tvättade håret och gjorde mig klar för dagen. Runt 4 när vi spelat lite mer och jag hade låtit mitt hår torka lite drog vi hem till mig för att hämta lite pengar.
 
Ringde ebba så hon och hampus följde med oss och Åt på picasso. :) det var faktiskt gott. Emelie kom efter ett tag och berättade att hon klarade skrivningen . Grattis till henne. Sedan åkte vi hem till Pierre igen. Emelie kom lite senare efter att ha inhandlat lite chokladpudding och grädde. Typ sen har vi bara umgåtts. Jag Emelie Wezlan och Pierre, spelat guitarr hero och haft det trevligt hela kvällen. Skulle ha åkt till mickan i kväll men ingen fattade att mickan hade kommit hem när wezlan frågade om vi skulle åka dit ;p vi trodde att hon fortfarande var påväg hem. Sen 2 timmar senare kom vi på det. Och då var klockan mycket. Nu är klockan skit mycket,. den är 20 över 11 men det känns som om att den är typ 3 eller nå.

I morgon är det midsommar också, jag har tjatat hur länge som hellst på min familj att vi ska till stugan. Nu när vi ska dit så får inte pierre följa med och det suger. Vill ju kramas med honom så att jag har något att göra. :O Får se. har inte bestämmt mig om jag ska följa med längre bara för det.

26 fulla veckor i dag. I morgon är jag 1 dag inne på vecka 27 (:
Inga bristningar än. Haha. Näe men jag mår skit bra faktiskt. Finns dom som har det sjukt mycket värre.  
Och så finns det sånna som överdriver mycket också. :) Satt och pratade i dag med sällskapet och då kom dom snarare än jag fram till att jag antagligen får ont i ryggen när jag slappnar av.
Alltså när jag sover och bara då, på dagarna känner jag inte av något. Eller jag är lite stel men jag inte liksom inte ont. När jag vaknar på morgonen är jag stel som en pinne. Annars är det bara bra (:

Skriver mer i morgon. För nu ska jag äntligen kolla klart på filmen som jag och Pierre började kolla på i går imorse. Good will hunting. Den är skit bra. Godnatt alla och tack för alla roliga kommentarer. (: Det blir roligare att skriva när folk svarar.

Föresten kan någon något om att fixa med bloggdesign
? (: Jag är för trött och har oftast för seg data för att orka fixa något iaf just nu.  

PUSS

14/6 Idag & Igår

Jag suger på att uppdatera när jag är med pierre känner jag ;p han gör mig upptagen (: sen gillar jag inte att sitta och skriva på laptoppar heller : ) Idag är det precis 100 dagar kvar tills Bebisen kommer. Vi längtar. Har gått 180 dagar precis :) ja jag börjar väll med att skriva om


IDAG: ja jag och pierre har faktiskt bara tagit det lugnt. Chillat, sovit länge och slappat. Vi klev upp typ halv 12. Jag vaknade typ 10 men l¨g kvar :) utan att hungra ihjäl.
Vi gick upp, jag kokade mannagrynsgröt åt mig och Robin och Pierre gjorde äggröra. :) . När vi ätit klart gick vi och kollade på tv ett tag.
Pierre gick och grillade och så medans jag kollade lite här. Det blev grillat idag trots vädret. Inget väder ska få bestämma hur vi vill ha våran sommar ;D.
Efter maten satte vi oss och målade, pratade en massa och så. Typ vid 8 halv 9 ringde Inga-lill och frågade om vi vela hämta grejjer hos mig.
Så vi åkte och hämtade min hallonsoda ( det är så jäkla gott ) lite ananas och typ kläder och smink jag hade glömt. Jag och pierre sitter fortfarande och målar. Sötisen är fortfarande inne. : ) han är skit duktig.

IGÅR: Vi klev upp skit tidigt. Jag var aptrött eftersom jag var vaken till typ 1 halv 2 kvällen innan ( Pierre jobbade som barnvakt och jag kollade på film med Underbara och saknade vänner. ) 
Iaf så klev vi upp typ 20 över 9 och när jag tänker efter är det ju inte tidigt igentligen ;D. Iaf så gjorde vi oss klara för att åka till gävle. Det var jag Inga-lill Pierre hans syster Veronika Robin och Mikael.
Dom trodde inte att Pierre vela med ¨så det blev skit trångt i baksätet. 4 pers till gävle. Fy och usha vad det sög innan vi fixat hur vi skulle sitta och så . När vi kom fram till gävle gick vi på Ikea.
Jag och Pierre blev hur sugen som hellst när man såg allt fint där. Ska försöka fixa en massa pengar och åka dit snart igen för att shoppa saker som kommer att behövas till Bebisen.
Ska bli så jävla kul. Jag som älskar att shoppa och att inreda. Pyssla. :). Sen gick vi alla runt på affärer. Jag hittade en fin tröja och en penkjol för billiga pengar. Dock var jag tvungen att låna av veronika för att mina euro inte funkade. Det sög. Men ja, inte hela världen. Är såå nöjd med mitt inköp.
Riktigt bra humör blir jag på när jag ser dom ;D. Synd att det är för tråkigt blött och kallt ute för att man ska kunna använda dom. Vi alla kom hem ifrån Gävle typ 6. Då gjorde vi taccos och det var skit gott. Slappade bara efter maten. Och senare typ vid 9 gick jag och älskling och tog ett lååångt bad i deras lyx kar :D. Var så trött efteråt att jag somnade framför tv:n i sängen.
      
Här är skorna jag kollade på. Jag blev kär <3 ):


Tråkigt, tror jag börjar få ont i ryggen när jag sover. Hoppas det inte blir så i natt igen. För i morse vaknade jag och var skit stel och hade ont. Kan inte ligga som jag vill längre så jag kör på högersidan.
Hoppas på att få en skön natt i natt så jag blir utvilad.
Idag är jag 25+4 Det går fort det här. Och det känns fortfarande så overkligt att det är en bebis som skulle ha bra chanser att överleva och bli friskt nu ( Om jag har läst rätt ) men det skulle iaf kunna överleva nu om det föddes.
Det skulle inte räknas som missfall om det föddes nu. Overkligt ;p.
Jag och pierre ska kolla på lite bebiskläder och smågrejjer som den behöver. Men det är bra att man får en massa. Eftersom dom växer ur det så fort (:.


Den övre bilder är från Gävle i går. 25+3


Vi jämförde lite :) Jag är så mycket kortare än han är nu också. Ser skit liten ut. Pierre är så söt. Försökte bli stor som jag och puuuutade :) Denna bild är från i dag.

Trött

Blir en liten kortis till inlägg just nu. Är så jäkla aptrött. och fryser det gör jag med. Det var jätte kallt att kolla på alla lyckliga studenter idag. Nästa år är det min tur om jag har tur :D. Idag var en kort dag. marie psykologiläraren bjöd på kladdkaka grädde glass och saft sen slutade vi (: Gick då först på max och åt, med Hanna Petra Ellinor Wezlan och Emelie. Mycket mysigt :). Sen drog jag Wezlan Emelie och Ellinor på dollar och kollade. Sedan vidare till staden. Där hittade vi en massa rea grejjer på Lindex. Mycket söta bebiskläder för jättebilligt pris. Kollade också på underkläder (: funderar på att gå dit och köpa för att jag behöver och för att det är billigt nu. Runt 2 kollade vi på studenterna, i pissregnet. Blev blöt och kall, är fortfarande inte varm för den delen. Orkade inte vara kvar nå länge så jag åkte med Wezlan och Mickan till rehn. Sen har jag bara varit hemma. Ska lägga mig i sängen och läsa och kolla lite på tv tror jag. : )

Magen växer. Och det känns för första gången. Den trycker mot mitt snea revben och den trycker mellan revbenen också. Fightas om platsen. Min kropp loosar. Det är lite obekvämt. Alltså det är inte bebisen som trycker utan livmodern som växer. ;p.

Dagens plus är mina betyg som aldrig har varit bättre : D fick dom idag och jag är stolt :).

25 fulla veckor

Vad kan jag säga om i dag. Jo jag skoldagen var typ ingen idag. Var dit och kollade vad jag ahde för betyg i Svenska engelska och religion. Sen lämnade jag lite böcker.
Pierre älskling följde med. Satt och väntade på skolan innan vi skulle till kuratorn på Familjdecentret. Kändes så bra att prata med någon annan :) Jag och Pierre var där tillsammans och det var INTE för att vårat förhållande krånglar. När vi var klar åkte vi hem till Pierre.
Då var också Linnea och wezlan med. DÄr satt vi och pratade ett tag innan vi åkte ner på stan och Linnis och Wezlan. Där vi mötte Mickis : ) Träffade också på Amanda och hennes kille tror jag, plus tillskottet. Dom såg så lyckliga ut och bebisen ´var så söt :).
Fick skjuts hem av Wezlan. Kom hem och hann bara kolla lite i tidningen innan Pierre och hans syster hämtade upp mig. När vi kom till Pierre igen färgade han mitt hår. Kände att jag vela testa något nytt denna gång. Så istället för skandinavisk blond blev det extra ljus ask blond (: är mycket nöjd över resultatet. Men jag hatar att håret blir så frissigt efteråt .Hann inte göra så mycket mer.
Mamma kom nyss och hämtade mig och nu sitter jag här. Om jag orkar ska jag platta håret, men det lutar nog åt att sova direkt. Imorgon blir det att fika i skolan sen funderar jag på att kolla på studenterna.
Blev ett litet odetaljerat inlägg i dag eftersom jag är skit trött ( ovanligt ) väldigt snorig och ja typ det.

BTW satt jag och pierre och pratade lite idag. Försökte komma på vad jag hade för typiska gravid symptom. Ex humörsvängningar och konstiga matvanor. Men vi kom fram till att jag inte har nå sånt speciellt,. Som sagt, inga extrema humörsvängningar. Lite men inte alls mycket.
Jag gillar inte att äta något mer annorlunda än innan. Sen eh ja vad brukar man råka ut för? Näe sen har jag ingen speciell viktuppgång heller.väger bara liiite mer än vad jag brukade göra ibland.
När jag inte var gravid. Men sen kom jag på att jag läste att man kan bli snorig/täppt i näsan. Och det har jag tydligen råkat ut för. men jag svettas då inte mer. Snarare mindre.
Och luktfritt :) för informationens skull ;)
Lite svullen i fötterna har jag blivit också men bara en gång än så länge. Men antagligen bara för att jag säger allt det här och yttrar mig om en lugn och inte allt för krävande graviditet så kommer det säkert bli ett rent helvete om någon vecka. Det är så typiskt min tur ;p.
Är också glad för att jag än så länge inte fått bristningar. Fåfänga Mhm, men endå (: jag är ingen mamma fören barnet har kommit ut. Tills dess är jag samma tjej som innan. Med lite andra tankar och lite andra värderingar ( till viss del då, ) Men jag längtar, alltså till bebisen inte till bristningar :)
Kommer inte på det jag tänkte skriva. Om jag kommer på det i morgon bitti skriver jag upp det.
Puss


4 dagar kvar!

Ursäkta för kass uppdatering. Men jag har varit helt slut. Kommer väll tillbaka sen jag var utomland. För jag skulle kunna sova HELA dagarna utan problem.
Nejj usha. Igår kan jag ju börja med att berätta lite fort om. Var och pratade med min lärare på morgonen om i höst och allt verkade gå fint och så. Slappt i skolan så det hände inte så mycket mer tills det att vi slutade klockan typ halv 1 eller nå,.
Då drog jag och wezlan iväg för att komma hårfärg åt mig och han skulle köpa frukt . Sen gick vi på stan och där träffade vi linnea som haka på. Och sen närmare besöket kom pierre. :) Mickan pratade vi lite med också : ) .
Var på familjecentret igår och pratade. Där jag blev mätt och vägd. Magmåttet låg på 24 och jag hade gått upp ungefär 2 kilo. Men det är fortfarande inte över strecket av vad jag brkar väga : ) jag är Happy.
Sen så fick vi lyssna på hjärthjuden.
Bebisen verkar aldrig vilja vli avlyssnad för varje gång vi ska ha lyssnat så ligger den konstigt så att det inte går att höra så bra ;p.  fick också lite papper som jag skulle ha med till frankrike. Bokade in nästa möte som blir den 6 eller 7 Juli (: då är jag stor.,
Tråkigt nog så har jag dubbelbokat den dagen. För jag kommer hem från rfankrike just den dagen om jag åker alltså. Så jag måste ringa och ändra.
Eftersom jag inte köpte någon hårfärg när jag var med wezlan så gjorde jag och Pierre det på väg upp till Granberg. Ingalill färgade på mig. Så nu är det sådär härligt gult igen.
Tur att jag inte är klar.
Blir till att färga en till gång i dag eller på typ onsdag. Var med honom igår tills jag åkte hem och var med Emelie lite. Somnade typ vid 1 för att jag pratade med pierre lite innan jag skulle sova ;D.
Idag så blir det klassmys dag i Ninas stuga. Hoppas det blir kul (: men jag kommer att vara slö känns det som.Efteråt ska jag nog upp till Pierre och senare ikväll blir det DESPERATE HOUSEWIFES mys med tjejerna :D:D. Blir nog hos pierre ikväll tror jag. Vad som mer händer under dagen vet jag inte än.

tiden går så läskigt fort nu. Idag är jag 24+6. Vecka 25 alltså. Det är inte långt kvar nu.Går in på vecka 26 imorgon. Såhär ligger det iaf till.


Uträkning utgår från dagens datum: Tis 9 jun 2009.
Din graviditet startade Ons 17 dec 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 31 dec 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 175 av 280. (62,5%).
Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 6 fulla dagar (v24+6).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 22 sep 2009
Du har 105 dagar kvar till beräknad förlossning.

Kommer bild från vecka och 25 ( 24+6 ) (:



Bilderna jag själv knäpper blir så dåliga :O Fortfarande liten och händig mage (: Nu ska jag chilla i sängen innan jag måste göra mig klar på riktigt. Puss! 

Hemma i sverige igen

Fan jag är verkligen skit trött., kom hem ifrån Stockholm Arlanda klockan 5 i morse. Helt död. Flygresan gick sämre tillbaka. Spydde på väg upp men det gick bra nerför iaf.
När vi kom ut var det skit kallt. Seriöst. Typ 5 grader. Eller ja jag vet inte Linnea sa att det var 1 minus.
Men kallt var det iaf. Jag hade bara knäshorts tshirt och kofta. Tänkte liksom att det inte kunde vara så rysligt kallt men det var det. Uffa,. Och inte nog med det så fick vi stå och vänta på att bussen till bilen slulle komma också.
Det tog ett tag. sen var bilen skit kall. Somnade lite iaf. Sen vaknade jag vid 10 efter 5 timmars sömn.
Lite fattigt men det gick endå.
Var så jäkla hungrig så jag kunde inte somna om. Gjorde något av det som fanns hemma. Typ 2 mackor te och varma koppen :) det är så när man är borta ett tag. Sen ringde jag till Älskling. (pratade med han direkt när jag kom av planet med. Han är så söt som ringer) .
Pratade lite med han sen gjorde jag mig klar för dagen. Startade datan :). Han kom och vi pratade och kramades lite.
Har saknat honom son bara den. Så att han kom var verkligen uppskattat.
Visade lite av vad jag köpt och fått. Också min henna tatuering. Visar bild på det i morgon .
Har inte knäppt så mycket bilder. Eftersom jag inte har någon kamera. Bara mobilkameran. Som duger till vardags. :). Sen kom Linnea och Kristian.
Bakisfolket. Det var kul och när dom drog kom Emelie.
Efter ett tag kollade vi på Jerry Springer. Där var det en kille som skulle berätta för sin flickvän att han tände på fiskar. Helt sjukt. Alltså att han slängde av sig kläderna och visade att han på kroppen hade tejpat fasst en massa död fisk. BLÄÄÄ.
Åt grillat hos mig. Sen åkte vi hit. Nu ska jag kolla på Filmen på 4 :)

Sista kv'llen i cypern.

Sista kv'llen i cypern. Sitter h'r och t'nkte snacka lite med pierre men han 'r seg (: har bara 10 min idag. Har gjort ungef'r samma idag med. Chillat vid havet solat och badat. Blir lite sne p[ mig sj'lv ibland. Gl;mmer att sm;rja vissa delar. "r slarvig med att sm;rja s[ jag br'nner dryga delar av kroppen. Som sidan av foten. Kn'vecket och s[nt (: Har a\k;pt en handduk. eller jag fick den av mamma. Sen har jag inte shoppat s[ mycket mer. T"nkte f;rl'nga naglarna. Men jag orkar inte forts'tta g;ra det i sverige sen. I morgon kv'll [ker jag hem till sverige igen. H;rde att det var 5 grader eller n[ heller. Det suger ju n'r det har varit minst 30 h'r varje dag. Kommer ju att frysa. Saknar min pierre och alla s;ta v'nner. Vi ses kanske i helgen folks (: . Annars ses vi i skolan .
"r i vecka 25 . skriver mer n'r jag kommer hem typ p[ l'rdag n'r jag 'r vaken. Imorgon blir det sista bad i havet och att packa lite. Snabb sol ocks[ (:
Puss


Sol och bad

sitter lite h'r vid datan igen. Hade hoppats att pierre var inne, men det var han ju inte. Eller han var upptagen den snorren (: "lskar dig. Har bara solat och badat idag. 38 grader tydligen. Tyckte jag ocks[ att det br'nde lite. Ig[r gl'mde jag sm;rja ena h;ften s[ den 'r kanon r;d. Sen idag solade jag den andra. Gick mycket b'ttre (: Solskyddsfaktor 30 is the shit. Ryggen svider inte alls lika nu e. Har t'ckt ;ver den n'r jag solat hela dagarna. Hoppas det sysn att jag f[tt lite f'rg. (: Det 'r s[ j'kla sv[rt att sola n'r man 'r gravid h;h;. Kan ju liksom inte ligga p] mage i stolarna. Och sanden 'r f;r varm att ligga i. F[r ligga p[ sidan och sola en sida i taget. "r blekare p[ baksida l[r och rumpa. Jobbar verkligen h[rt f;r att f[ b'rnna dr. Poolen uppskattas s[ man kan sk;lja av sig. Saknar fortfarande alla hemma. Mina 'lsklingar.

Medelande till Piere: Din lurk, du skulle ju vara inne s[ jag kunde skriva med dig. Klockan 'r ju bara halv 9 hemma (: Ligger en timme efter tror jag det blir h'r. allts[ halv 10.

Har bara shoppat en svampbob l'\'derbyxa tr;ja (: skit snygg.
I morgon g[r jag in i vecka 25. Tiden sprger iv'g. Den har verkligen blivit livligare och mer h[rd h'nt. Hela magen r;r sig n'r den lille 'r vaken (: kul att kolla p[ p[ stranden medans man l'ser. Kommer hem p[ l;rdag morgon mycket tidigt. Inte l[ngt kvar. "lskar dig pierre och snart ses vi alla s;ta . Pierre jag loggar nog i morgon klockan 8 svensk tid. Logga in d[ din mupp <3 (:P ja han 'r ju mitt allt. och att [ka 'r ju som att l'mna en del av sig sj'lv hemma.) 
Puss

RSS 2.0