Dålig uppdatering..

Hejsan hejsan, Pierre här.. :)

Varit mycket för Nathalie p.g.a dopet och att Adrian blev jättesjuk.
Hon skriver i morgon..:)

Hoppas ni orkar vänta.. :)


5 månaders vaccination

Idag kom prästen hit för att planera lite inför dopet på Lördag. Hon åkte så sent att Inga-lill och Mikael kom för sent till deras kurs. Och det för att jag skulle med för att mäta,väga & vaccinera Adrian. Han hade växt hur mycket som hellst !

Nu väger han 7480g och är 66 lång. Huvudomfånget var 42 något. Längden var lite mer än vi gissat på, han har växt ung. 3cm sen förra gången och gått upp 700-800 gram. Att bära på honom läre ju resultera i smala armar? ;p

Resten av dagen har jag varit med Linnea, pratat och myst.

Det som händer nu inom snaraste framtid är väll:

-Barnmatslagningskurs imorgon.
-Ortopeden på måndag (jag läängtar)
-DESPERATE HOUSEWIFES på tisdag!
-Dop på Lördag.
-Väntan på svar om hårmodell.
-Och studentkryssningen i mars!

Jag längtar, men samtidigt kommer det nog bli jobbigt med tanke på att det är första natten jag sover utan Adrian. Och sen är det första natten jag sover utan Pierre sen jag vet inte när.


Adrian äter/pussar sin isbjörn.
PUSS


Tjejmys

Imorse kom faster Malin hit och pratade lite, och med sig hade hon täcke&kudde, plastad froté, badlakan, vällingbruk med sked  (som man satt fasst i locket) och ett par sockor att växa i. Efter att Malin åkt så gick jag och Adrian ner.

Han för att sova och jag för att bädda i de nya påslakanen jag köpte för några veckor sedan. Det blev skit bra (:(:

När Pierre prutt kom hem började han städa medans jag satt och pratade med Inga-lill och hans gudmor. Sen vid 19.00 tiden kom Rebecka och hämtade upp oss för lite mat och film mys på kvällen. Girl´s night. Det blev också en grin film, "Allt för min syster". Det var en riktigt bra film. Och kvällen var hur mysig som hellst !

På vägen hem svängde vi in på Hemköp för det behövdes mjölk och bindor (köpte två paket för jag inte kunde bestämma mig för vilken ask jag vela ha, går åt gör det ju iaf) det blev också vällingnappar och paradispuré till Adrian. Varma koppen till min älskling.

Idag fick Adrian smaka färskpressad apelsin juice och det gillade han verkligen. Fasst jag tror det var roligare att få suga på klyftorna. Sen måste jag också skriva i att jag har börjat nu på Adrians vårkläder.

Så igår när jag och Inga-lill var på stan köpte jag ett par solbrillor. Det som fattas är skor, skinnjacka, chinos, gubbtröja och en keps av någeslag. Köpte också halksockor så att han får bättre fäste i golvet när han går i gåstolen.

PUSS

Hårmodell

Shuluulu

(: igår var jag på stan med Emelie Mickan och Nicole för att anmäla oss som hårmodell. Får se om någon vecka om man kom med eller inte. Men jag hoppas verkligen. Jag skrev i att dom fick göra vad dom vela. Men inte mörkt/svart eller superkort.

Tjejen som stod och kollade igenom papprena sa ju att jag brukade få vara blond och i kalla nyanser. Så det är nog lugnt ( var med -08 också ) Hoppas verkligen jag kommer med. Det är så spännande.(:

Idag var jag och Inga-lill och handlade först sen har det inte hänt så mycker mer i dag. Pierre har byggt och grejjat. Just ja, jag ringde läkaren i dag och fick tid hos ortopeden för min onda rygg. Så jag fick tid den 1:a mars. Alltså om 2veckor.

Jag lääängtar verkligen dit. Min rygg begränsar mig. Ja sen är det också barndop på G nästa lördag. Nästa vecka händer det mycket <3

PUSS

5 Månader & babysim.

Nu var det ett tag sen igen.

Ja först blev Adrian 5 månader i lördags. Sen på Söndag(igår) var det alla hjärtans dag. Den firades faktiskt inte alls. Först åkte vi på babysim. Denna gången var lilleman på mycket bättre humör och vi kunde bada hela tiden. Mamma skjutsade och var med. (:

När vi kom hem började jag städa, tvätta, damma och dammsuga lite. Och självklart när man tvättar så hängen man och viker. På kvällen kom pojkarna hem ifrån pappa sin. Och vid 10.00 kom wezlan hit för att låna soffan att sova på.

Han slutade så sent och började tidigt så han vela inte åka till Hällbo vid den tiden.

Idag kom mamma för att låna Adrian och Diddi på en liten promenad, sen drog jag och mötte Linnea på Hemköp. Efter det pratade vi lite innan hon drog.

Det här har hänt Adrian:

- Han börjar nog få tänder på riktigt eftersom han var halvsjuk i går med lite feber och har nu lite diarré. Får se om det kommer eller inte. (:

- Sen har han också börjat smått med att åla för frammåt kommer han och kryper gör han inte. även som han försöker

- Sitta kan han även som det är ostadigt och han kommer inte upp själv än. Bara i babysittern. Han försöker verkligen.

- Han kan vrida runt sig i sängen och på golvet. Ibland hittar man honom på tvären i sängen.

Ja nu ska jag bada lilleman sen ska han sova. Efter det ska jag och älsklings Pierre kolla på tv  och göra hans läxa.

PUSS

Finally Friday

Imorgon händer det äntligen saker. Mamma kommer hit med inbjudningskorten till dopet. Sen skulle Emelie komma och hjälpa mig skriva CV. På kvällen när Robin & Mikael har åkt ska jag kanske ut på Sport in med Emelie. Men vi får se annars kanske det bara blir mys med Pierre.

PUSS

:)

Min dag har varit strålande. Hörs imorgon.


PUSS

Sista minuten inlägg

Ja nu gör jag det igen. Ett kort inlägg på kvällen, det är nu jag brukar komma på saker jag glömt eller inte hunnit under dagen. Som att blogga ex. Men jag har inte gjort så mycket idag så det läre ju gå fort. ;p

- Imorse drog Inga-lill & Hjördis till Egypten. Roligt för dom, tråkigt för mig för då blir jag ensam hela dagarna. Det är så mysigt att prata med Inga-lill hela halva dagen.


- Sen när jag var själv fördrev jag tiden med en film som gick på kanal + medans Adrian sov. Riktigt skönt då jag är trött jämt.

- Rebecka och Patrik kom hit och åt med oss, sen pratade vi en stund innan dom skulle gå. Det var också mysigt (:

- Och på kvällen tittade jag och Pierre på filmen " imagine that " Skit rolig film iaf. Men ja, det var väll kortfattat så nu ska jag sova.

PUSS

Babysimmet 2

Idag har vi varit på andra babysimmet. Dock var inte Adrian så possitiv idag då han både var hungrig och trött tydligen. Även fasst vi smällt i han jätte mycket gröt och banan innan vi drog. Tiden krockade eftersom han brukar sova vid den tiden simmet är. (:

På vägen hem inhandlade vi det näst sista innan Inga-lill åker. Jag gillar att handla.

Sen resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Världens bästa Emelie & Wezlan kom sen på kvällen och hälsade på mig och Adrian.

Imorgon natt åker Inga-lill & Hjördis till Egypten. Kul för dom men tråkigt för mig. För då får jag vara ensam hela dagarna tills Pierre kommer hem på dagen.

Nu ska jag slurpa i mig lite te och titta på Wallader - byfånen.

PUSS

Helt slut

Tänkte ta min dag kortfattat.

På dagen var jag på stan med Inga-lill, mamma och Rebecca. Tittade i affärer och sånt. Jag fick ett par jeans av mamma som är skit snygga (:(: och så köpte jag lika bh och trosor. Efter stan åkte vi och handlade och Inga-lill.

Vid 15.45 skjutsade mamma mig till Affropower dance där jag mötte upp Linnea.

På kvällen skottade jag en del av gården. Alltså max träning idag.Imorgon fyller mormor år så vi ska fira henne. Men innan ska jag skotta lite mer också ska jag hinna med att fixa allt som nu ska fixas. Men Adrian vaknar ju tidigt så det ska nog inte bli några promlem. Bara jag inte blir lat. ;p

PUSS

Nöjd tröttis

Idag har bara flugit iväg. Tog iag en lång dusch medans Adrian sov, sen på kvällen drog jag och Adrian till Emelie en stund. Gjorde dumma tester och hade kul. När vi kom hem hjälptes jag och Inga-lill åt att bada lilleman. För första gången i det stora badkaret.

Med den nya badmattan. Tog fin fina bilder på honom också (: fasst det blir till familjealbumet. Han är världens bästa Adrian. Testade 5 min metoden för några dagar sen. Så nu badar vi han vid 21.00 och efter det blir det lite mat. Sedan sover han skönt.

Visst vaknar han fortfarande och knölar + vill ha napp och kanske lite mat men annars sover vi till 06.00. Sedan en stund till. Jag bara myser.

PUSS

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?



Din ålder borde vara 34.9 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse



hahahah. Alltså är jag nästan dubbelt så gammal enligt det där. Lite pinsamt ;p

PUSS

Box´n fun tisdag.

Nu blir det box´n fun med linnea sen ska vi iväg till affären för att köpa välling och börja ge honom istället för ersättning eftersom han bara spyr hela tiden :o.

More later.

PUSS

En massa dagar & bilder

Ja nu var det länge sedan igen. MEEEN.

I lördags drog vi på IKEA för att lämna tillbaka natttygsbordet som var för kort. Då handlade vi också en massa ljus och doft ljus. Dricksglas  & ölglas ( tills vi flyttar själv ). Det blev också nya påslakan till Adrian som ligger i tvätten och en krokodil badmatta. Samt batterier till babywatcher.


Adrian i sin babybjörn på IKEA. Handduken är för att han suger tag på kanten. Den blir blöt.


Här suger och biter han på babybjörn. Innan dagen var slut hade han skavsår. Vad gör man inte för dom här två.<3

På övriga affärer handlade jag strumpor till Adrian. Ett par beiga(?) leggins och ett linne till mig. Sen fick jag också ett par jättefina leggins( som jag kollat på skit länge ) av Rebecka som också var med. Själv tycker jag att jag ser ut som en korv i de beiga legginsen och linnet var för stort. Det får funka endå eftersom det är för långt för att lämna tillbaka de;p

Så blir det när man inte testar innan.:o

Igår var det söndag. Och då åkte jag och Inga-lill på babysimmet. Det var första gången vi badade. Adrian verkade gilla det och blev trött och hungrig efter. Jag njöt jag också eftersom jag fick mysa med min bebis i det varma vattnet.


På med badbrallan för det ska badas!

När vi kom hem, satte jag och Pierre oss och kollade på en film. Men under filmen fick Adrian in nappen fel i munnen, så när jag skulle dra ut den började han storgrina. Därefter spydde han jätte mycket och drog in det i fel strupe så att han höll på att kvävas :(

Vi fick panik och sprang upp. Under tiden började han att andas igen. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Inte ens när jag höll på att bli överkörd :( Då bestämde vi oss iaf för att åka och köpa en massa nya nappar. Med oss fick också banan gröt och nan ersättning igen.

på kvällen blev det Erik&Mackan + massage med älskling.


Här är Adrian i sin lilla kanin pjamas. Jag blir inte annat är mjuk när jag ser honom.<3


Stl.74 är lite stort men det gör inte så mycket.

Ja och så var det idag. Om nu någon har orkat läsa sig hit då ;). iaf så har vi varit ute på hela dagen. På stan gick jag med Inga-lill, Hjördis och Veronika. I & H skulle kolla på kläder till Egypten. Men det blev lite med mig hem endå.

En BH och ett par trosor till som jag köpte för presentkortet jag fick när jag fyllde år. Det blev också silver shampoo och balsam eftersom det var extra pris. 80 kr billigare än vanligt. Sen också ett nagellack från rean.
Av Veronika fick Adrian ett bamse set med byxor&kofta till + matchande strumpor.

Sen drog vi en snabbis till Söderhamn för Inga-lill skulle byta ett par leggnins. Där hittade jag ett par jeans som jag skulle få av mamma på fredag lät det som. Har letat länge efter ett par jeans. hiih.

Ikväll kom Emelie och myste lite.


Myspys i röran med Tant Emelie. Som han jämt spyr på.

PUSS


To late

Eftersom det är sent nu och så. SÅ tänkte jag uppdatera så fort som möjligt i morgon bitti. Hoppas ni ursäktar (:

PUSS

RSS 2.0