all alone

Japp så är det. Jag tyckte att Pierre skulle få gå ut och ha kul ikväll. Ingen alls är hemma och ingen kommer heller, i vanliga fall kanske det vore världens läge för brakfest. Eller vanliga fall som det var innan Adrian kom.;p Ja iallafall sover han nu, han borde inte men han är skit trött.

Så ikväll blir det ett undantag om han vill upp senare. Jag har också tillbringat dagen med klädprovning inför modevisningen. Blev kär i jeansen jag testade så dom ska jag nog ner och köpa i morgon (:(: kanske. Sen har jag också beställt kläder från H&M som kommer komma i veckan.

En blus från "the garden collecktion(?)" en randig långklänning och en randig miniväska. Jag längtar tills jag får baketet i veckan. btw så var det första gången jag beställde från internet.

Ikväll blir det till kolla lite på South Park 19.50 dubbelt upp. Man läre ju passa på när inte Pierre är hemma.:=) Om jag orkar kanske jag tar en lång ducsh också med lite måla naglar och sånt.

Här kommer också några bilder på världens bästa Adrian.


Leka med dammsugaren.

Hellst upp på den också.

Här käkar han på moster Nicoles halsband och är på toppenhumör.(:(:

PUSS

Trött tröttare Nathalie

Jag är vaken nu, innan 06.00 på morgonen och har endå varit vaken i 40 min kanske. Jag och Pierre kom överens om att han skulle kliva upp i natt och jag i morse (eftersom jag är så trött jämt). Men som vanligt när det gäller sånt här så lyckas jag dra det kortaste strået.

Pierre sov hela natten skulle jag tro eftersom flaskorna är rena. Jag trodde att lilleman skulle vakna många gåner som han har gjort under de senaste veckorna. Och så trodde jag helt fel. Idag var en "kliva upp riktigt tidigt morgon". Känner mig lite piggare än vanligt endå.

Nu innan 11.00 ska jag iväg till såfin och testa kläder inför visningen. Pierre är också "ledig" idag eftersom han ska till sjukan. Nu ska jag nog hämta lite mjölk till mitt te innan VAKNA! med the voice börjar.


BTW! Så misstänker vi fler tänder på lillen. Han snorar som bara den och biter i allt (mer än vanligt).
Sen så håller vi tummarna för att Jennipher får sin bebis snart.(:
PUSS


Tokroligt

Dags för blogg igen (:

jag har nyss tvättat ansiktet och haft på min creme samt borstat tänderna. Så jag tänkte attdet var dags för lite blogg och sen sova. Jag är riktigt trött. Vill bara sova hela tiden. Fick reda på i förra lördagen att jag hade lågt blodvärde igen.

Skönt att det är något som är lätt att åtgärda iallafall. (:

Längtar som en tok gör jag också till allt roligt som händer de närmsta 1½ veckan (:.

Imorgon: Få 300 i fonder som jag vann. Ung förälderträff och sen Desperate Housewifes.
Onsdag: Testa kläder inför visningen och koregrafiträning.
Torsdag:Körskoleutbildning med Eva sen var det något på familje center
Lördag: Tjejparty hos min syster
Måndag:Färga & Klippa håret inför visningen.
Tisdag:Genrep
Onsdag:Visning

Jag hoppas också på att komma iväg till Gävle igen imellan, jag är otålig. (: Sen ska jag också beställa hem en massa kort och kläder!  Jag har börjar belöna mig själv för att jag inte röker. Kom på att det blir lättare att hålla sig då.

PUSS

Gävle

shululu, (: tänkte bara säga att jag följde med mamma Göran och Nicole till Gävle igår. Klev upp tidigt och åkte vid 09.00. Dom skulle iväg på IKEA och jag behövde en grind till trappan. Men när vi kom dit fattades förlängnings delen så det blev ingen grind uppsatt för oss (:.

Fick också en massa fina kläder av mamma och Göran. Fick också med mig teburkar, påslakan och en badmatta till ståduschen. Det fick jag av mor. Själv köpte jag en kjol och säkerhetsgrejjer. Tänkte åka ner snart igen när jag har mer pengar.

På kvällen åkte jag iväg på koregrafiträningen på heden inför modevisningen. Det kändes bra med gruppen och koregrafin. Av Rebecca fick jag skor och strumpor frånmakedonien.

Idag sov jag middag flera timmar på morgonen när Adrian sov en stund. Malin & Saga kom hit en stund på eftermiddagen, Malin hade plockat med sig en ratt + plinga och en vagn till Adrian. Vid 16.00 drog dom hem efter mycket prat och mys.

PUSS

Den lille går

Nu så är jag här igen.(: dålig bloggstart. Tänkte att jag skulle ta igår och idag lite fort nu så att jag får sova.

IGÅR: Ja då kom Mileja efter skolan och var här ett bra tag. När Pierre kom hem efter skolan så lärde han mig att byta däck på bilen. 2 st gjorde jag nästan själv. Han drog upp muttrarna(?) på ett hjul för dom satt för hårt. Riktigt stolt över mig själv faktiskt (:(:.

Vid 18.00 kom Wezlan och hämtade mig för lite simning. Det blev en halvtimmes sim och sen balsam inpackning i bastun en bra stund. Innan vi drog hem igen bjöd Wezlan på en kopp te. Måste bara säga att jag tycker att man känner sig renare efter att man har badat och dushat på badhuset än hemma ;p . De ringde också om Modevisningen om håret i går. Nu vet jag hur och när jag ska bli klippt&färgad.:D

IDAG: Imorse klev jag upp vid 07.00 efter att ha dragit en timme i sängen, gjorde i ordning Adrian och mig innan vi gick upp för att äta frulle. 08.20 somnade han och sov 1½ timme kanske sen var det full fart till 13 tiden.

Nicole kom hon också. Så tänkte jag visa henne att Adrian ställer sig själv mot saker. Som sagt så kryper han fram till gåstolen och ställer sig. Helt plötsligt tar han några steg med gåstolen innan han ramlar ihop. Jag blev så förvånad att jag bara skrattade och sa att "det där har han inte gjort förr". Riktigt roligt faktiskt men det känns endå för tidigt.

Han är dock bara 7 månader men han vill verkligen gå.

Det hade också ringt dolt nummer till mig. När jag tittade i inkorgen så såg jag att det var röstbrevlåda. Först trodde jag att dom ringt om sommar vikariat. Men när jag ringer upp så får jag reda på att jag vunnit 300 kr i fonder på handelsbanken ;D. Jag var med i en tävling på hälsinge expon där man skulle gissa hur många 50 öringar det var i burken (:(:.

Kvällen avslutas med att Linnea och Jossan kom hit med fruktsallad och myste på.(:

PUSS

Desperate Housewifes

Nu sitter vi här och väntar. Jag, Pierre Johanna Linnea Mikaela och snart kommer nog Emelie. (: Idag var jag och Inga-lill på rusta och köpte lite grejs. Shampoo, Balsam, benwax och solskyddsfaktor 50 till Adrian. Köpte också Dove duschcreme.

Sen åkte vi på Hemköp och köpte frallor, grönt te , grillad kyckling och tvättlappar. (:(:

På eftermiddagen kom Pierre syster Maddes dotter Mileja hit. Vi hade lite tjejmys med manikyr pedikyr samt våffla hår.;p

PUSS

Äntligen bättre!

Ja nu är jag tillbaka . Det känns skönt att vara på G igen med saker som händer hela tiden. Elelr inte hela tiden kanske men betydligt mer händer nu än för ett tag sen. Adrian växer på i rask takt. Kryper klättrar ställer sig "pratar". Ja allt man kan tänka sig nästan.

Imorse vaknade jag och Adrian på tvären i sängen. Jag med sjukt ont i min axel och Pierre låg bortknuffad till kanten. Vi la Adrian i sin säng med lite leksaker så att vi kunde kramas en stund till. Sånt är verkligen jätteskönt att kunna göra ibland. Speciellt på morgonen.

Det är då man inte riktigt kan göra det i vanliga fall. Sen nu om en liten stund ska jag plocka upp lite från gårdagen. Jag tänkte också byta till bordet vi fick av Patrik och Rebecka. Det har kommit upp så mycket annat sen vi fick det men idag ska det dit ^^

Ska också hinna skriva en liten budget över hur mycket jag får spendera på olika saker så att vi kan spara för framtiden. (: Och om en stund ska jag och Inga-lill åka och handla lite ;p Adrians gröt är slut.


Ikväll kommer Linnea sen vet jag inte om det blir fler. Iallafall så är det Desperate Housewifes, det är skönt att man har en fasst dag i veckan när man alltid ses. Ifall att det inte blir fler dagar.

Nu är det dags att göra klart innan Inga-lill kommer tillbaka (:(:

PUSS


Befriad från dötråkiga inlägg

Inte allt för oväntat när jag kommer med en bloggpause? Jag känner att jag inte har ett skit att skriva om. Inte ens något tråkigt. Så då känns det bäst att vänta lite. Men nu vet ni iaf varför jag inte skriver på ett tag.

Adrian ställer sig i sängen nu, och överallt annars också.(:(: Hörs om ett tag.

PUSS


Ingen bloggdag

Känner att jag är helt tom i huvudet just nu. Jag vet vad jag gjort idag men inte alls hur jag ska få fram det. Hoppas på en bättre bloggdag i morgon.(:

PUSS

RSS 2.0