Duktiga mig

Nu idag känner jag mig riktigt trött, sliten uttråkad och jäkligt bra faktiskt. Håller på att storstäda här hemma. Har kommit ganska långt också (:(: mer än så blir det inte idag. Adrian är gnällis också. Jätte klängig så det är svårt att städa med bebis som handikapp. Ingenting är omöjligt, bara det omöjliga tar lite längre tid.

Idag ska jag :
-Tvätta.
-Hänga tvätt.
-Plocka.
-Dammsuga.
-Torka golv(!)
-Göra fint.

Det ska jag fylla min dag med. Jag som hade tänkt snygga till mig också men det känns inte så värt när jag endå städar.
Nu ska jag hämta Arnold.

PUSS

Grillnatta

Kom nyss hem ifrån grillnatta. Eller ja, det var en stund sen nu . Var där med Emelie och Mickan. Vi tittade runt lite. Köpte godis och satte oss på krokanen för en varsin öl. Inte Emelie för hon körde. Drog iväg innan 22.00 för att hinna handla blöjor och chips. Vann också priser idag till pojkarna. Nu ska vi kolla på Tv (:

PUSS

Huddik sjukhus

Vi klev upp i morse vid 06.00 som vanligt skit trött.  Pierre skulle till jobbet och jag var ledig så vi kollade lite på tv. Vid 08.45 var det dags för första tuppluren. han vaknade typ 1½ timme senare och då blev det gröt. Sen efter det packade och fixade jag inför dagstrippen till Huddiksvall.

Adrian hade tid där idag kl.14.00 för att kolla upp hans kräkor. Han spyr fortfarande titt som tätt, det luktar surt och så känns det lite som om att han är för gammal för att spy så nu.

Kollade på H&M också innan vi åkte hem. Blev faktiskt riktigt besviken eftersom INGET nytt fanns. Jag som hade spanat in det jag tänkt köpa i dag, och verkligen sett fram emot det.

Fick ett par mockasiner av Inga-lill med star wars till Adde. Av mig fick han strumpor. Själv köpte jag nya prickiga strumpbyxor skit billigt. Också 4 pack nagellack. Innan vi åkte hem stannade jag hos Rebecka för att fira henne lite.

Nu är jag helt slut. Är det jämt, hela tiden. Men värst är det på morgonen och kvällen. Så känns det som att jag skulle vilja/behöva göra som törnrosa. Och sova i 100 år. Kan man verkligen vara så trött ? Joda det kan man.

Dags att sova.

PUSS


Shulu

Nu är det kväll igen. Den här dagen har verkligen sniglat förbi, jag är också skit trött. Hade tänkt fortstätta läsa mina böker ikväll så jag blir frånvarande.

PUSS

Sägen safari

Nya trenden? näe jag vet inte verkar som att många åker på det iår. Nu är det iaf våran tur, ska strax iväg med Linnea, Mikaela, Emelie, Erik, Wezlan och Mellgren. Har nyss slängt i mig kvällsfika som blev en del av jordgubbarna vi fick av mamma och sen en liten böckling macka. Kan det vara mer somrigt än så?.

Idag har jag jobbat och rensat ogräs. Kul va? Det är kul när man får pengar och se resultaten.

Nu har jag bråttom.

PUSS


jobba

Ikväll eller ja nu klockan 16.00 börjar jag väll. Ska jobba lite, jobbar i morgon också från 07.00-13.00 sen vet jag inte vad som händer. Har iallafall fått lite gjort i dag. Träffat mickan. Ringt om barnmaten (maten sprängdes och jag fick brännsår på ögonlocket) har också ringt till hon som har hand om dagis platserbna. vet att jag är seg och lite sent ute men bättre sent än aldrig.

PUSS


Varmt

Tänk, det är varmt till och med i våran kalla källare. Inga-lill och Adrian är ute och går lite så att jag kunde städa klart. Så ja nu väntar jag på att golven ska torka. Har också hittat laddaren till mobilen. Pierre har åkt och jobbat i iggesund så jag vet inte om han kommer hem ikväll.

Puss


Jobba kväll

Igår sov lillasyter Nicole här, kollade på film och pratade lite. Hon fick vara den första som sov i våran nya soffa.(:(: Idag har det inte hänt så jätte mycket. Vi gjorde ett hus eller något av kartongen till en del av soffan. Så vi tejpade "fönstret"s kanter för att Adrian inte skulle göra en båtglugg av det.;p

Sen när Nicole åkt har jag gjort mig klar för att Jobba. Ikväll blir det 16.00-21.00 sen är det bara hem för att sova för att kliva upp och jobba 07.00-13.00 i morgon sen 13.30 ska jag klippa mig :D:D

Bara topparna men endå. Riktigt välbehövligt, efter det ska jag träffa Nicole som ska vara barnvakt medans. Vi ska fika och chilla runt efter klippningen.

PUSS


Orbaden 2

Helu shulu idag blev det orbaden igen. Mamma hade Adrian så att vi fick ta det lugnt och ha roligt själva. Sen är det ju inte så roligt för honom att vara på stranden en hel dag. Bra är det inte heller.

Vi åkte dit med Patrik, Rebecka och Mikael. Sen kom Wezlan Jossan M och Linnea dit. Det var hur skönt som hellst. Och jätte konstigt. Det händer inte så ofta (särskilt inte tillsammans) men när det väl händer blir det en reload.

Sen när vi kom hem skyndade jag mig på med cyckelstolen (som vi fick av mamma) innan doms kulle komma med Adde. Vi åt lite sen cyklade jag och handlade lite mat till Adde. Sen har vi bara gjort kväller allihopa.

PUSS

Burned

Nu har vi kommit hem efter en lång dag i solen på Ordaben. Lite molnigt men självklart lyckades jag bränna nästan hela framsidan av kroppen. Lycky me. Näe men jag glödme att smörja mig antagligen för att det aldrig kändes som att jag solade så.
 
Under den tiden vi har varit hemma har vi hunnit äta städa samt badat och lagt världens tröttaste Adde. Så nu smyger si tröttheten, huvudvärken och lite halsont fram. Neb dagen har varit bra.

Ingen sladd till kameran. :(

PUSS

Orbaden

Vaknade i morse vid 04.15 och gav Adrian mat. Visste inte vad klockan var så han fick leka lite på golvet vid sängen när jag drog mig. Plötsligtkom jag på att jag skulle kolla hur mycket klockan var. Då var den 04.45, jag som trodde Adrian skulle sova länge när han la sig vid 21.00 igår.

Det var bara att lägga skitungen för att sova igen ;p då sov han iallafall till 07.00 tiden.

Nu väntar vi på att Patrik och Rebecka ska komma och hämta upp oss. Bilder kommer senare när jag hittat sladden.

PUSS


God morgon igen

Nu har vi vaknat igen. Adde vaknade 05,00 imorse. Men det visste vi inte fören vi gick och åt lite frulle. Vi fick iallafall honom att sova klart vid 07.30 tills nu då. Vi trötta passade på att sova lite vi med. Men nu har jag väll sovit föör mycket istället, jag har huvudvärk.

Idag ska jag ringa lite samtal till bl.a försäkringskassan och komunen om dagisplats till hösten. Jag hoppas det finns platser kvar på ett bra dagis,. ska kanske ner på stan också men det är mindre säkert. Senare vid 16.00 ska jag jobba.

PUSS

Ett tappert försök

Ja här är jag igen, för att få mina dagar att kännas lite mer speciella inte vet jag. Det här är iallafall ett ärligt försök så här kommer det. Idag var det varmt igen, så varmt att Adrian inte kunde vara uppe utan att klibba fasst av svett. Inte jag heller så vi stannade i källaren större delen av dagen.

Linnea kom vid 12.30 och joinade oss en stund innan jag skulle iväg till jobbet. Det gick bra, kom hem för någon timme sen. Så tänkte passa på att mysa lite i vår nya soffa när jag endå börjar sent i morgon.

PUSS


RSS 2.0