Motion

Idag är det andra dagen som jag har varit ute och gått, började igår med tanken att stagårdsvägen inte är så lång. Men det kom jag ju på ganska snabbt. Idag gick jag åt andra hållet för att slippa granbergsbacken på vägen hem. Bättre väder för en promenad var det idag också.

Imorgon blir det BVC med Adrian, tänkte fråga om hans spyor. Dom luktar äckligt igen och är slemmiga. Ska också ut och gå.

PUSS

Magsjuka

Nu har det hänt mycket igen, till mitt försvar som vanligt.

Förra måndagen klippa & färga
Tisdag genrep
Onsdag modevisning hela dagen
Och sen har jag bara varit så jäkla trött så jag har bara gjort det jag måsta. Eller inte på lördagen dock. Då blev det grillning hemma hos Johanna med henne Elina Linnea och Mickan. Efter det åkte jag och Pierre till Patrik och Rebecka för att kolla på Avatar och umgås.

Igår kväll fick Adrian härlig magsjuka, den spyiga inte den skitiga.(: Han började vid 23.30 eller så med att spy ner hela sin säng, sig själv och pjamas. Sedan blev det våran säng. På min sida längst ner. Därefter golvet. Adrian har varit gnällis hela dagen och inte orkat något alls.

Har man släppt ner han har han bara skakat och grinat eller lagt sig platt, så han har fått ligga i min famn större delen av dagen. Sovit i den, ätit i den och spytt i den. Han har mest sovit idag, och nu vid åtta var han så slut att han verkligen bara låg. Tidigare har han grinat om jag inte rört mig iallafall.

Man blir alldeles öm i hjärtat när man ser honom sådär dålig. Särskildt när man inte kan mätta hans lilla mage när han är hungrig. Tur att vätskeersättning finns. Kokade upp en liter i morse.

Nu ikväll har han äntligen fått behålla maten. Han fick ur en kopp med sked för att se hur mycket han klarade av. Får dock se hur natten blir då han sovit hela dagen. Önska oss lycka till.

PUSS

RSS 2.0