Grillning och Babybjörn

Ikväll är vi bjuden till min mor på grillkväll, ska bli skitgott och jag är så hungrig. Eftersom jag klev upp så sent i dag. ( 13.00 ) Så vågade jag inte äta så mycket frukost ifall jag inte skulle orka maten som blir kl 17.00. (:(:
Pierre kom och väckte mig vid 13.00 och tyckte jag hade sovit alldeles för länge och började dra i täcken och hoppa runt mig i sängen ;D. Han tyckte att jag var tvungen att äta något eftersom det var sent och bebisen var hungrig . Han är så söt :D Så jag klev väll upp då och bäddade sängen. ( det är skit fint )



Innan det blev någon frukost vela Pierre att jag skulle raka hans hår så det gjorde jag väll. Det och äta frukost tog typ lång tiden för här har jag bara suttit i en timme. Föresten, på sängen ligger också våran BabyBjörn sele som vi fick idag utan Inga-lills kompis son :D:D skit bra att ha en sån bärsele juue ^^.

Nu läre jag göra mig klar. Det är en timme tills mamma kommer och hämtar mig och Älsk. Vi blir btw ensam hemma i några dagar framöver. Kommer kännas lite konstigt (:

PUSS

IKEA shopping

Det har nog blivit lite av en dålig vana för mig att alltid skriva om dagen som varit ist för den som är hah ;D
Var ju iaf i Gävle Valbo igår som sagt. (:( Jag och Pierre shoppade hur mycket som hellst. En massa saker till våran lilla lya här. Sen köpte vi handdukar till lillhjärtat. Till lunch blev det IKEAs gravlax, som vanligt och det är skit gott. Efter shoppingrundan på IKEA gick jag och Pierre och kollade på en kläder i Valbo center. Köpte 3 st kallingar och 3 st tröjor.

^^ Var inne lite på Gina tricot och BIKBOK också men min kropp tillåter inte snygga party klänningar och sånt älskvärt just nu så jag tyckte det var bäst att vänta med att köpa nå nya kläder till mig själv. Blir till att shoppa som bara den när jag har kropp för det igen. (: Längtar lite smått, Vid 5 tiden åkte vi hem och var hemma typ vid 6 tiden. Då åkte vi med Inga-lill och hämtade tv-dosan som mamma köpt till våran tv. ( Min tv är lika värdelös utan tvdosa som att ta ett bad utan vatten. Så det var gulligt av henne ^^ Åkte och handlade lite mat innan vi åkte tillbaka till lyan.

Vi fick börja med att plocka sopor från golvet i hallen här nere för diddi the dog hade bitit upp påsen och ätit lite mer. Det är 3dje gången hon gör det ( har inte kunnat gå ut med soporna för att det var fullt i den gröna lådan ) Hon är en sopätarperiodare ;D haha . Hon gör tydligen sådär någon gång i bland. Iaf så är det skit äckligt att plocka äppelskruttar och gamla inlägg. När vi gjort det var det bara till att börja städa. Var ju tvungen till det innan vi kunde börja ställa med grejjerna vi köpt.

Fick ett dubbelakan av Inga-lill i förlovningspresent också. Något vi behövde ^^ Så vi bäddade med nya lakan och påslakan och la på de nya överkastet. Satte också upp dom nta gardinerna och ordnade med ljusen ! Så härligt att få det fint. Blev inte klar med allt men när vi slutade var väll klockan 23.30 eller nå (:(: då hade jag skit ont i ryggen OCH fötterna. Somnade som en stock iaf ;D

PUSS


32 fulla veckor

Ursäkta mitt dryga avbrott. Är bara på allmänt jobbigt humör typ hela tiden.

Tänkte lägga upp lite bilder i dag så det blir nog ett bildinlägg med lite skrivet om bilderna. Annars blir det så tråkigt (:(:

Idag vaknade jag typ 11 eller, jag vaknade 7 först när Pierre skulle kliva upp och var skit hungrig så jag kunde inte somna om. Då gick jag upp och tog lite oboy så jag fick nå i magen. Jag somnade om och sov tills typ 11, Linnea kom då hit och vi inväntade Wezlan. Jag linnis och Wezlan drog ner på stan. Det var meningen att jag skulle shoppa kalsonger åt min älskling. ( Han var på leksand sommarland hela dagen och hade kul ) Var på stan i typ 2 timmar och flängde runt i olika affärer. 

Jag köpte ett par Jeansleggings till mig själv, ett par bebis strumpbyxor och fick ett par strumpor till mig på köpet. Dock blev det inga kalsonger i dag eftersom jag inte visste vilka Lovely föredrog. Han är söt han, den där Pierre.
Han hade vunnit ett skitgulligt djur åt mig på leksand ^^

   

Jag och Wezlan skjutsade hem Linnea och sen skjutsade han hem mig innan han for vidare till skogen. Vet inte riktigt vad klockan var eller vad jag gjorde innan jag och Inga-lill åt mjölkpannkakor. Hade inte ätit det innan men det var faktiskt skit gott (:( Efter vi ätit kollade jag på unga mödrar och fortsatte på tavlorna jag har lovat Emelie.

Det är faktiskt hur svårt som hellst att komma på något att måla. Lite av fantasitorka kanske? Det går iaf sakta frammåt.
Emelie kom och hämtade upp mig typ vid 8. Vi åkte på en liten sväng till stallet, sen till ica kvantum och därefter till Emelie för att hämta mickans klänning som vi skulle åka med till henne i rabo. Där var också Linnea . Pratade lite med dom och sen åkte vi hem igen.

Pierre har slocknat och jag är trött i kroppen. OCH på konstigt humör så jag funderar på att joina honom. Ska trots allt upp i morgon tidigt för att åka till Gävle och handla det sista till den lille. Ska också inviga mitt dyra silvershampoo i morgon bitti. Det jag köpte på grillnatta.

Ush vad jag handlar. Får lite ångest. Men det är bara saker jag måste ha. Kan jag trösta mig med.



Avslutar detta inlägg med en bild eftersom vi ahr fyllt ännu en vecka. Jag känner mig inte gravid alls. Därför känns det ennu mer mysko att jag ska föda om några veckor och sen vara förälder. Det känns som om att det är för kort tid kvar haha ;p. Overkligt.

Godnatt
PUSS


Trött och slut.

Har inte skrivit på typ 2 dagar, för att jag är ap trött. Kännt mig allmänt seg och stressad. Vet inte varför, har haft en obehaglig känsla i kroppen när jag har vaknar i flera dagar och det är skit drygt. För jag vet inte riktigt varför. I morgon updaterar jag ordentiligt med vad som hänt mig under dagarna och lite bilder tänkte jag (:(:


Långsöndag

dagen har väll varit ganska långtråkig till mesta dels. Vi klev upp och gjorde inte ett skit tills typ 4 halv 5, då kom Linnea och vi åkte med Inga-lill till apoteket för att handla järntabletter. Ska ju äta 2 om dagen nu så ska väll styra upp det nu. Så man slipper vara så jäkla trött jämt.

Efter apoteket åkte vi till hemköp. Inga-lill handlade mat, Linnea blekmedel och en Juice jag handlade bara Juice. Det var rea haha ;D så jag handlade 2 st. Skitgoda. Äpple, apelsin och passionsfrukt. Helt utan konserveringsmedel också. (:(: Vi åkte tillbaka hit och jag började slinga Linnis hår. Det blev 2 omgångar för att det skulle bli så ljust som möjligt. Tog typ hela kvällen men ljust blev det. Hanna och Ann-sofie tittade förbi ett tag dom med.

Blir till att fortsätta allt i morgonbitti om färgen har hållit sig, imorgon ska vi också till första träffen för färäldrautbildning. Knäppt att det redan är sånt. Fasst det känns samtidigt som om att det redan borde vara klart. Jag vet inte jag e. Hoppas det är spännande annars blir dom där 2 timmarna skit långa.

På kvällen funderar jag och Pierre på att åka ner och kolla på grillnatta. Ska shoppa lite :D:D Fasst bara saker som behövs. Men det är ju kul det med ^^
Måste bara säga att Pierre har blivit så söt på sista tiden. Han trycker mig på ryggen när jag har ont och är allmänt gullig mot mig. Jag trivs som fisken i vattnet med honom, det går inte riktigt att beskriva men han är så omtänksam.
PUSS


Flyttfredag

Igår hände det riktigt mycket faktiskt.

Pierre väckte mig med frukost på sängen, det var plättar med sylt och sånt :D:D skit gott och helt oväntat. Det var första gången jag fått frukost på sängen ^^. En stund senare kom Rebecca, Robin och Mikael ner och hade med sig en varsin förlovningspresent till mig och Pierre. Vi fick en varsin tröja, dom var skit fina (:.

Vi följde med dom hem till Rebecca och åt lite och kollade på en skit bra film. När vi hade kollat klart blev det till att åka hem till mig. Det var meningen att vi skulle börja flytta datan och data bordet typ,. Men innan vi var klar var allt från mitt rum förutom sängen ner packat och ivägskjutsat till Pierre. Det tog typ 5 timmar eller nå. Måste ha varit skit jobbigt för Mamma och Pierre att bära. Jag fick ju inte hjälpa till så mycket.

Innan vi började packa upp allt här hemma så rensade vi lite kycklig och mumsa på :):) Vi började med databordet och datan. Älskling har längtat i flera månader efter min data ( jag har ljud på min, det har inte han ) så att han kan lyssna på musik och kolla på film. haha ;D

Medans han byggde ihop bordet bäddade jag med mina rosa lakan. Har misstänkt länge att det var lakan till en dubbel länge och igår fick vi veta att det var det ;D;D. Från att ha haft 3 kuddar i dubbelsängen har vi nu 9 eller 10. UNDERBART ! ^^ Jag hatar att sova med några kuddar. Så inatt var det jätte mysigt.

Idag har jag pillat lite med kläderna och så. Vet inte riktigt hur jag ska göra med allt men det ordnar sig nog. Ska till farster om typ 2 timmar. Hon fyller år så vi ska väll fira henne och så. (:(:

Kommer kanske bilder när jag är klar. Men jag måste säga att jag verkligen saknar mitt rum.

PUSS

1 år och FÖRLOVNINGSDAG!

Ja idag är det den stora dagen.:D:D
Måste erkänna att vi inte kunde hålla oss från att sätta på oss ringarna vid tolvslaget i natt :D:D har verkligen längtat.
Och nu är vi förlovade. Underbart.

Mamma och Nicole kom och hälsade på i morse vid 11 12 tiden kanske. Fick en vattenkokare av dom, jag som dricker så mycket te. Det är ju perfekt, då slipper jag gå upp och koka vatten ^^. Man kan ju använda den till mycket annat också. Som nyponsoppa och varma koppen. Pierres alla syskon kom också så det blev fika och lite småprat.

Dock har vi inte gjort nå mer speciellt i dag. Än. Pierre hjälpte Inga-lill att tapetsera det sista och jag har gjort mig i ordning. Vi ska ju ut och äta i eller snart snarare :)). Så jag har faktiskt sminkat mig extra fint i dag. Och satt upp håret. Så nu känner jag mig lite naken. Får se vad jag tar på mig. Inget passar ju så bra som det gjorde när jag köpte det för typ 100 år sen. Men det blir väll min randiga tröja antar jag haha.

Senare ikväll så kommer kanske några vänner över. Vet inte vilka så jag säger inte så mkt. Om dom kan komma så tänkte vi att vi kunde kolla på film och prata lite. Det kan ju också bli trevligt.

Tänkte också lägga upp bilderna som jag har sagt ;D;D
Första är på boken vi fick av mamma och Nicole i förrgår (:(:
Sen en bild på spjälsängsskyddet vi fick av min syster Rebecca.
Och överdragen till skötbordet. (: Fick ett blått med.

    




Sista bilden justnu är magen. 31 fulla veckor.

Blir kanske fler bilder från kvällen vem vet (:

PUSS


Vecka 32. 31 fulla veckor!

Nu har jag tråkigt igen, eller ja. Jo det har jag föresten. Pierre jobbar med köket och det suger :o. Det betyder ju att jag inte har något att göra.

Var iaf till Familjecenter i dag och kollade. Det såg väll ganska bra ut iaf. Hade gått ner ett halvt kilo och blodvärdet låg på 101 så det var ju mindre bra. Men blodsockret såg bra ut och så :)) Magen mätte 29 om jag minns rätt.
Och bebisen hade fixerat sig så nu är det klart ;D.

Efter besöket följde jag med Inga-lill runt i bollnäs och köpte delar till köket. Och en ny dammsugare. Kom tillbaka hit och åt köttbullar. Ikväll hoppas jag på att Pirris har lust/tid/ork att rensa barnkläder med mig. Vill få bort den fula lådan från golvet någongång lix. Den är jätteivägen. Ikväll är också min sista kväll som "fri" haha ;D för i morgon är jag förlovad med Pierrebaby. Längtar verkligen tills i morgon !

Nu ska jag städa lite för att fördriva lite tid. Kanske måla tånaglarna? (: kan bli fint. Passar nog på att knäppa bilder med. För det blir nog ett kvällsinlägg i dag.


PUSS sålänge

Stressad

Ja jag är skit stressad men jag vet inte varför. Har inte hunnit skriva någonting även fasst jag har haft hur mycket tid som hellst. Nästan iaf.

I går myste jag med min syster Rebecca som bjöd på skit god mat.Lax i gräddsås i ugn, och Jordgubbs smootie. (: Underbart. Sen kollade vi på film och hade det trevligt. Det händer inte så ofta att vi ses så det är kul när det händer.  Innan jag gick fick jag med mig Själsängskydd, ett uppblåsbart skötbordsgrejs med jätte fina överdrag till. Två tröjor hon inte vela ha, en matlåda med tillhörande grönsaker. Tack underbara syster ! :D:D

Idag har jag flängt runt mer än vad jag brukar iaf. Lämnade Pierres place typ 11 i morse eller nå. Emelie kom förbi för att vi skulle umgås. Vi bestämde oss för att åka till ren och vara med Linnea också på Rehn hos mig där. Åt lite frukost, drack te och kollade i kataloger med brudarna. Pratade lite mer Nicole också för den delen ( Lillasyster ) Hon såg jätte förvånad ut över att se mig hemma så tidigt och med en massa kompisar;p. Emelie drog vid kvart över ett eller nå för hon skulle jobba. Tråkigt, men jag och Linnea hade girltalk och ganska trevligt endå (: Länge sen vi pratade sådär. Hur skönt som hellst. Vi gick till henne en stund vid fem tiden och kollade på unga mödrar. Sen skulle hon iväg och käka så då drog jag mig hemmåt.

Där var jag inte länge innan mamma skjutsade mig till Pierres place igen.
BTW hittade mamma och Nicole en skit bra lekbok till mig i dag som jag fick. 250 lekar att leka med din bebis. Från 0- 12 månader:D:D så det ska jag testa när lillen kommer. Låter underbart att jag kan hjälpa den att utvecklas på roliga sätt (:.

Väl hemma hos Pierre var köket nästan klart. Städat var det iaf. Min älskling sliter röven av sig med det där, han och toumo (?) .men duktig är dom och det blir så fint. Han har varit skit trist i typ en och en halv vecka pga av det där köket. Han klivet upp typ halv 10 10. Och jobbar och håller på till sena kvällen. Även om Toumo har åkte fortsätter han med småjobb som luckor och sånt. Jag får honom aldrig när han är pigg och utvilad lix ;D


Imorgon är det 31 fulla veckor. Alltså går vi in i vecka 32. Jag skulle nog vilja stanna tiden ibland för det går så jäkla fort. Och ibland vill jag bara ha den lille. Men snart så. Imorgon ska vi till barnmorskan. Dock inte samma som vanligt men det går nog endå ;D. Annars ska vi inte göra så mycket mer.

Nu ska jag dricka lite midnatts te med mig älskling. Sista påsen Italien te.
Blir nog bilder i morgon om allt funkar ;D

Puss

En ovärderlig början på en lång tid framöver.

Tiden förändrar.

Första gången jag träffade henne.

Nathalie Jonsson, kissgult hår, långa målade ögonfransar.
Svart kajal runt ögonen och fräknar.
Hon hade ett par jeans och något slags linne på sig.
Hon var genom blöt eftersom det spöregnade ute.
Hon var nog som alla 14 åringar är. Fast lite galnare. :)

Hur länge sen var det nu jag träffade nathalie, det måste ha varit nästan 3 år sen.
De sista två åren har gått sjukt fort, kanske för att det har blivit mer ordning på en, man planerar och tar inte dagarna som de kommer längre.

När jag träffade Nathalie så hatade jag i princip henne, eller jag hatade att hon kom ivägen för mig och min polare, så man kan ju inte säga att det blev något kärlek vid första ögonkastet. ;) Fast jag tyckte hon var väldigt söt.

Det var inte förens många månader senare vi började umgås och blev väldigt bra vänner, väääääldigt bra vänner .. ;) ;) ;)

Jag var 13 år och jag hade gjort mycket dumma saker, varit ute på en massa, en massa saker som inte många 13 åringar ska ha gjort.

Jag har gjort mycket dumt som jag ångrar, men jag är ändå så glad att jag tänkte efter och insåg att jag hade en underbar flicka vid min sida. Det var aldrig ett val, det bara blev vi två, kanske för att jag delar alla mina hemligheter och hela mitt liv med henne och att jag inte klarar mig utan henne, eller så är det bara så att vi blev den perfekta kombinationen.

Jag Älskar Dig!
//Din Pierre



Nu när min älskade vän har sagt sin verition ska väll jag ta min. Även om jag inte kan uttrycka det så bra som han lyckades.

Pierre var bara en tanig kort liten 13 åring när vi träffades. Inte alls något jag kollade efter.
Men tydligen var jag något han spanade på.
För han sökte verkligen min uppmärksamhet, efter en början av strålande vänskap. Han  drygade sig när vi sågs. Han ringde och skrev och ja, hur ska man kunna förklara att det var i annat syfte än som vanligt?

Till slut halkade jag in genom dimman på ett banan skal. Vi började prata hela kvällarna och nätterna, vi sågs hela tiden. Jag gjorde nästan ingenting utan honom. Det känns konstigt att skriva det men även fasst han bara var 13 så var han inte som någon av dom jag träffat innan. Det var kanske det som gjorde honom sådär spännande vad vet jag. Men fasst var jag.
Sedan kärleken slog mig i huvudet för lite mer än 2 år sedan så har jag varit fasst nästan, eller ja hela tiden. Mer eller mindre lyckligt. Jag försökte glömma men han försvann liksom inte. Han var bara där och jag kände att det var så självklart.

Att veta att jag har dig, att kunna krypa ner med dig på kvällarna gör vi otroligt lycklig. Våran förhållande har bara blivit starkare av det vi går igenom tillsammans justnu.
Vi delar på några underbara år tillsammans, och det ska vi förgylla med ett barn vi delar på. Det är helt ovärderligt.

Jag älskar dig hjärtat / din Nathalie.

Äntligen något att göra.

Jag har inte skrivit nå sen ja sist eftersom jag inte har haft ett skit att skriva om ;D Ingen vill läsa om vilka TV program som har gått under dagen lix.
För det enda jag har gjort är att glo på tv. Kul va? (:
Nejva, det tråkigaste och jobbigaste som finns är att inte göra ett skit när man verkligen vill göra något.
Men i dag har jag faktiskt gjort någonting ;D

Först försökte jag hjälpa Pierre med att markera och slipa väggar i köket. Men jag blev så jävla yr när jag stog på pallen att jag skulle ha ramlat om jag hade stått kvar så jag var tvungen att gå och lägga mig. Helt knäppt. Mådde verkligen skit dåligt, piss yr och det kändes som om att jag skulle spy. :o Fick lite gjort mellan vilopouserna iaf. Hoppas inte Pierre tog illa upp för att jag inte hjälpte honom mer.

Typ precis innan 16.00 kom Emelie från jobbet. Nästan direkt åkte vi och hämtade hennes bil som Hennes bror hade kört hem ifrån Sthlm. Den var skit fin ;) den hade till&med START knapp haha :D:D. Men rullade gjorde den iaf. (:
Sen åkte vi hem till Emelie och hämtade pengar, därefter hälsade vi på hos Hanna en snabbis. Dom skulle röka.
BTW - så har jag varit rökfri i 22 veckor. Det är bra jobbat ;D
Innan vi åkte tillbaka hit till Pirris så svängde vi in på Hemköp och köpte yoghurt, bröd frukt och kexchoklad. Emelie skulle äta lite mellis. Åt det hemma hos Pirris. (:(:

Nu har jag något att göra ett tag iaf, Emelie vela ha två tavlor med olika teman på. Hoppas jag kan även fasst det är "beställt" och inte för kul lix (: blir dom bra kanske jag lägger ut. Men det kan dröja.

Kvällen avslutade vi med att åka och köpa kebabrulle och kebabtallrik på Picasso, Jag och inga-lill delade en rulle (:, tog med "bajsmickis" i bilen ( deras hund ). Som sist målade vi första lagret i köket. Det kommer bli så jäkla snyggt. Bara för att jag och Pierre målar som gudar.

Nu vill han nog att jag ska sova, den där Pierre. Så godnatt.
( Kunde du fråga din kille Ellinor? )

PUSS


Oväntad vändning på dagen

Tar väll och skriver lite om igår kväll eftersom jag inte gjorde ett skit på dagen. Flippade olika tv program och det sög :O.
Typ vid 19. ringer Linnea och frågar om jag vill med ut och träffa Henne Emelie och Annsofie och göra något. Eftersom jag inte hade gjort något på hela dagen så tyckte jag att det lät kul (:. Så dom kom och hämtade mig. Efter att vi släppt av Emelies mamma så bara gled vi runt. Kollade på hus och pratade mat haha ;D.

Sen kom vi på att vi skulle åka till Alfta och tända ljus på Emelies morfars grav men innan så åkte vi hem till Annsofie för hon skulle pudra näsan lite. Fick också 2 persikor av henne eftersom jag inte hade hunnit äta kvällsmat innan vi åkte. Därefter drog vi till MM och sedan tankade vi innan vi åkte. När vi redan var i alfta ringde min söta pojkvän och säger att maten var klar om 15 min ungefär.

Blev stressigt och så, kom inte hem fören en timme efter att han hade ringt. :o I alfta träffade vi på Ellinor, som vi hade ringt dit. Det var kul att träffa henne eftersom det var ett tag sen. Typ när skolan sluta. Hon följde med till bollnäs en stund sen efter och satt med mig när jag skulle äta. Annsofie och Emelie kom också en stund innan alla skulle kila. Då var klockan skit sent (:.


Hade tydligen fått en låda med bebis och barnkläder av Någon av Veronikas kompisar. Ingen aning om vem men fina var dom. Och i den lådan låg det till och med lite flick kläder. Det kan ju vara bra eftersom vi inte hade något innan.

Nu ska jag gå upp och äta frukost. :D:D ( Mattan passade skit bra i vardagsrummet Rebecca ) :D:D

Uppdaterar väll senare om jag har haft nå att göra idag. Annars blir det inte kul att läsa ;D

PUSS


15 JULI

Blä! det blir ett kort inlägg nu. Har apa ont i mitt revben (höger sida) , och jag är såå trött. Skriver i morgon bitti om idag/kväll (:   Idag är vi 30 fulla veckor iaf. 10 kvar till beräknat datum.

Godnatt




Puss

En tisdag

Måste säga att jag är helt slut i kroppen. Det känns som om att jag har tränat mig helt bedövad. Fasst inte lika mycket.
Idag klev vi upp, Pierre fortsatte hjälpa thomo med köket. Jag låg kvar en stund. Tills typ 11 kanske då pierre springer ner och säger att han ska ner på stan och byta storlek på förlovningsringen. Jag vela ju också följa med. ( Mest för att bara göra något. ) så jag klädde bara på mig och vi åkte. Det gick fort att fixa ringen så vi fick sitta och vänta hur länge som hellst på Inga-lill. Kände att det inte alls var bra för mig. Kände mig svimfärdig och klen och det var verkligen jätte obehagligt. Jag säger bara, aldrig mer skippa frukost ! :O Sedan när vi kom hem fortsatte dom och jag åt en varma koppen hallon blåbär sen la jag mig nere och läste min tidning innan Linnea kom.


Efter ett tag drog vi ner till Hemköp precis när Mickan kom. Jag skulle köpa något lätt att äta, det blev Nyponsoppa, varma koppen, en korv med risgrynsgröt och ett paket med SMÖR ! Så nu kan jag äta bröd igen ^^. Fick en vakumfri nappflaska av mickan till bebisen också och en kanelsnäcka :D av Linnea fick jag kakor. Dom är snälla dom <3 :)
.
När vi handlat klart tog vi en promenad till Mickan och kollade på hennes nya lillasyster Ellen. Hur söt som hellst, ett litet rispaket ^^ den lilla hade kolik den stackaren.


   
Tack för att du finns bbe, utan dig hade jag inte klarat det här <33


Bebisen sparkar som satan nu, men det gör inte ont än iaf. Men det syns så tydligt, hela magen liksom rör sig. Fångade lite på film faktiskt ;D

Nu ska jag sova
PUSS

Ömma revben

Nu är vi hemma i bollnäs igen. Eller ja det var några timmar sen vi kom hem men jag är så sjukt jävla trött så jag vet inte vad. Vi åkte iaf ifrån jämtland typ halv 12 eller nå i dag och kom hem vid 3 halv 4 tror jag.
Har börjat få skit ont i mina revben, det är riktigt drygt. Det är en sån där molande värk så fort man skrattar eller att bebisen ligger "fel". :) Det känns som om att någon har slagit på dom. Uffa.


Jag hade inte tänkt att skriva så mycket mer, inte just nu iaf kanske senare. För jag är så slut efter helgens jobbande. Trodde inte det skulle ta så hårt.



Känner knän och fötter hur ofta som hellst nu, på sidorna :)
29+4 idag Inte långt kvar alls !


Tänker fråga igen.
Är det någon som har lust att hjälpa mig med bloggdesign eller vet något om det. Skriv? (:


Puss

Hemma en snabbis.

Skriver väll lite fort nu då innan jag ska iväg igen till nästa stuga (:

Igår var jag i mormors stuga i hårte. Vi gjorde inte så mycket typ bara myste. Skit svårt att sova klockan halv 11 iaf n¨är man brukar lägga sig klockan typ 2.

Imorse klev vi upp typ 10 eller nå och åt frukost allihopa, därefter packade vi ihop sängarna och våra saker för att fara hemmåt igen. Det gjorde vi inte fören vid 1 tiden men endå (: Min syster Rebecca och Pierre hade så bråttom med det ;D . Innan vi åkte körde vi in och köpte typ 21 liter jordgubbar. Rebecca skulle ha hon också resten fryser vi ner hemma hos mig och gör kräm av på vintern. Det tar typ 2 timmar att åka hem i från Hårte. Så typ var väll här typ 3.

Stress stress stress ! Vi skulle hinna äta något, och ducha innan Nisse, Pierres syster Veronikas kille skulle hämta upp oss innan 4. Det fanns inget att äta eftersom ingen ska vara hemma fören söndag. Så pierre ställde sig och gjorde makaroner och korv. Sen en kvart innan dom skulle hätma oss skyndade vi ner och duchade. Klar var vi vid 15.50. Klockan 16.00 ringde Pierre och då sa dom att dom skulle hem och hätma grejjer också innan dom kom. Därför har jag lite tid för att sitta här.

Deras stuga ligger i Jämtland så det blir en bit att åka innan vi kommer fram. Inte för att jag vet HUR långt men det märks väll. Blir borta som sagt till söndag. Men jag fick låna Storasyster Rebeccas kamera så jag knäpper väll någon bild och lägger in sen på söndag kväll.

På söndag ska vi också hämta en matta hos Rebecca om vi kommer hem i tid. Hon sa också att hon hade en present till mig. Så jag vet inte jag. Det låter spännande.


Nu ska jag dra mig från datan ifall dom kommer..


PUSS

Stugturné

Snart åker vi till stugan och jag har inte packat än :O inte pierre heller för han prioriterar att laga sin gamla tröja som han hade när han var 11. HAHA (: Mamma kommer typ halv 2 och hämtar oss, då ska vi ha packat för 4-5 dagar och vi ska ha duchat och jag ska ha noppat mina bryn :O.

Det ska bli mysigt att åka dit, jag gillar det stället.

Idag är det 29 fulla veckor! Jag går alltså in i vecka 30 som jag skrev i natt.

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. För förstföderskor fixeras barnet ofta tidigare än för de som fött ett eller flera barn, då barnet kan röra sig ända till slutet. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Vikt 1 600 gram.


Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Passa på att börja lagra kolhydrater inför förlossningen. Ät rätt, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.


Oh happy day !

Jag känner att idag är jag skit glad. Bara flinar och lixom är helt inne i lycka (: Skit fjantig känner jag mig men glad.
Det är helt underbart.

Idag har jag sovit skit länge. Känner att jag måste börja ta järntabletterna för jag är så skit trött. Iaf innan jag har klivit upp.
Vi klev upp typ halv 1 i dag. Vi åt frukost sen åkte Pierre med Inga-Lill och Veronika och var borta i flera timmar. Så jag satte mig här vid datan och kollade igenom lite bloggar och sånt. Känns skönt att göra det för det är så mysigt (:. wezlan kom jag vet inte vilken tid och vi satt och pratade lite innan vi åkte för att handla lite till maten i kväll.


Typ klockan halv 5 tror jag klockan var kom Emelie och hämtade oss, vi hämtade också upp Josefin M efter att vi tankat. Vi åkte då till uggasbo ( tror jag det hette ) till Josefin O. Där var några ifrån klassen. Det var meningen att klassen skulle ses + respektive om man hade det men det var inte så många där. Kul att dom som var där var där iaf (: haha. Vi grillade lite. Och wezlan the master of grillning brände köttet så det blev alldeles svart. Det smakade faktiskt bra endå när man hade skrapat bort det brända :D:D. Vi alla pratade ett bra tag. Josefin O. bjöd på glass, kakor , te och kaffe. Hon är snäll hon (:. Sen lekte vi lek innan alla skulle åka hem. Då var klockan typ 9.  
 
   2.   3.
1. Är wezland köttbit :D
2. Är löshåret jag satte in när vi var hos madde och johan och sjalen jag fick av min mamma.
3. Är presenten jag fick av inga-lill idag. Den sitter bättre än vad som syns på bilden (:

När jag kom in kom Inga-lill fram till mig och gav mig en present ! :D Och jag vet inte alls varför. Den var inslagen och allt. Blev såhär riktigt jätte glad. I paketet låg det en jätte fin T-shirt men kajsa tryck på ^^., Den satt hur fint som hellst och täcker magen :DD

Pierre var gullig i dag han med ^^ Han köpte godis åt mig som jag har velat haft i typ 3 dagar ! Så uppskattat. Jag älskar honom så. Han tänker på mig.

Imorgon åker vi till min stuga endå. Mamma kommer och hämtar oss klockan 3. Hoppas att jag hinner skriva innan, för jag kan inte skriva när jag är där och på fredag när vi kommer hem igen så åker vi till Pierres stuga en timme senare och blir där tills söndag. (:

Imorgon ( onsdag ) är vi 29 fulla veckor. Alltså går jag in i vecka 30 ! Helt sjukt.



Drömde inatt om bebisen. Men ja, jag vet inte om den är bra eller dålig. Jag drömde att jag fick missfall. Men att bebisen fortfarande levde. Men jag hade inte fött ett barn utan jag hade fött fram hela livmodern med bebisen kvar i. Den var stor och såg ut som en ogräddad pirog. Och när den kom i drömmen blev jag skit rädd och tänkte att om jag stoppar den i munnen så behåller den kroppstemperaturen och då överlever den ( man gör ju så ifall man tappar fingret eller tån hah ) Men när bebisen sparkade och rörde sig så höll jag på att spy ( jag hade gått lika långt som nu fasst den var så liten ) .Så jag spottade ut den och tänkte att den klarar sig endå.
Då kom en läkare och sa att bebisen skulle överleva men att den skulle ligga i kuvös hur länge som hellst.
Jag har bara haft sånna drömmar om våran bebis haha :D:D Första drömmen så drömde jag att jag tappade den när den var nyfödd, och så hoppades jag tyst att Pierre inte skulle märka något. Men så fortsatte jag att tappa den. Helt sjuka drömmar alltså ;p.

Precis som vanligt ska jag sova efter inlägget (:


PUSS

Känslodag

Idag har varit en mixad dag av känslor hit och dit. Har varit på bristningsgränsen och ja helt färdig. Hatar när jag mår så.
Idag har det också hänt ganska mycket, samtidigt inget. Men det är mycket för att vara en dag på sommarlovet. (:


Vi var på familjecenter i dag och pratade med våran barnmorska, det gick jätte bra. :) Bebisens hjärta slog som det skulle och jag hade inte gått upp sp mycket, men endå lagomt för att barnet ska ha det bra. Magen låg efter kurvan också. Vi bokade tid igen om typ 2 - 3 veckor men då kommer vi inte att få träffa " våran " barnmorska utan en annan. Våran ska semestra. Bokade också in träffen efter nästa, då får vi träffa henne.


När vi varit där åkte vi hem, sen till hemköp och sen till stan och kollade om våra förlovningsringar hade kommit. Eller ja om tanten hade ringt och hört hur det går och om det skulle gå att fixa. Men hon hade gått på semester i 4 veckor och hade inte medelat resterande personal om att hon sagt att hon skulle ringa runt. Plus att min ring var borta, helt stört. Jobbigt för den nya kassörskan ( eller vad man kallar dom ) som inte visste någonting om det. Vi bestämde oss iaf för att gå därifrån. Det blev inga ringar för vi hade inte tid att strula. Vi kan ju liksom inte vara utan ringar på vårat speciella datum.


Vi åkte hem och jag typ satt här lite. Åkte till Jysk med Inga-lill, Rebecca och Pierre. Där kollade vi på ett fint skötbord. Vi skulle ju behöva ett sånt och det där var fint och neutralt. Hittade också ett skit sött påslakan till bebis sängen med katter och nallar på. MÅSTE köpa det sen när jag har pengar över !


Åter igen kom vi hem ;D ( mycket farande ) då kom Mickan och Emelie, vi åkte på hemköp och köpte godis och grädde. Emelie vela vara snäll och bjöd på Jordgubbar och grädde. Det blev inga jordgubbar nu. För 


Jag Pierre Rebecca och Patrik åkte ner till s.pettersson och köpte andra ringar. Blev förvånad över hur fort det gick att få dom. Dom sa att det skulle ta 3 dagar att få dom. Och när vi då får dom är dom klara att ta med hem. 3 dagar liksom det är ju ingenting. Åkte hem och där var mickan och emelie igen. Käkade lite jordgubbar och färgade deras hår. Mickan röd och Emelie brun. I sällskapet fanns också Linnea. :D:D


Åkte också en snabbis till Patrik och Rebecca innan vi åkte hem hit igen. Mycket flängande idag trots mitt kassa humör. Mot kvällen blev jag underbart avslappnad och glad igen då jag fick sms:et jag aldrig trodde jag skulle få.


Det var väll typ min dag. Nu ska jag krypa ner med min ( snart ) fästman. Jag behöver verkligen kramas med honom nu efter en känsloladdad dag. Underbar lycka känner jag när jag vaknar med honom, och somnar. Vilken tur jag har.


Puss

Kör en till Igår&Idag,.

Måste ta mina dagar lite fort här så att ni orkar läsa.

Igår vad jag och Pierre i segersta hos ¨Madde och Johan.  Jag och madde hade beautyday då vi satte in löshår på varandra och färgade håret. (: Det blev bra. Pierre Johan och Johans pappa höll på att byta tak hela dagen. När vi kom hem hade vi inte ett skit att göra så vi åkte hem till mig och sov. Kändes väldigt konstigt eftersom det var ett tag sen sist.
Alla andra glada var på björn rosenström. Vi drog inte dit, kändes inte så lämpligt att stå i kö i hundra år för att komma in och då vara tvungen att stå längst bak för att inte bli puttad och knuffad av allt fullt folk. No offence mot dom men det var lugnast att stannan hemma. Kollade på en bra film på tv iaf. Sen la vi oss, jag sov skit dåligt, riktigt uselt. Vaknade klarvaken flera gången och gick på toa. Pierre tog mycket täcke och höll på att knuffa ner mig i springan mellan sängen och väggen. Han är söt och jag gillar han endå (:.


Imorse ringde Johan och väckte oss vid 09.40 och sa att hans Pappa skulle komma och hämta oss vilken minut som hellst. Vi skyndade på oss kläderna och jag bredde några mackor innan vi gick ut. Det blev verkligen jätte stressig, pojkarna satte igång direkt när vi kom till segersta. Pierre var glad för idag hade också han en hammare att hamra med. :) Fick låna den av mamma. Fick en sjal av henne innan vi åkte också. Precis den jag kollat på förr. ^^ Jätte snällt.
Jag och madde pysslade på under dagen. Och plötsligt så var klockan efter 7 typ. Då åkte vi hem till Pierre och duchade efter en ansträngande och samtidigt avslappande dag. Därefter gjorde vi lite mat, Emelie och Wezlan hälsade på en sväng dom också. Resten av kvällen har vi bara tillbringat vid Tv:n. 


Imorgon ska jag och Pierre till barnmorskan. Har inte varit där på 5 veckor om jag minns rätt. Får se vad hon säger (: Ska bli mysigt. Hoppas bara att vi minns rätt tid annars känns det ju tråkigt. Min familj åkte också till stugan i morgon. Tråkigt att jag inte ska med. Riktigt tråkigt eftersom jag gillar att vara i stugan.


Nu ska jag och min fästman sova lite. Jag ska trycka bort köttet från mitt innåtstickande revben så att det inte ger mig dryg värk. (: 28+4 idag.Skriver om besöket imorgon ;D


Puss

Puss

Skriver lite kort nu då jag inte har så mkt tid att sitta. (; är i segersta idag och hjälper till lite. Skriver om igår och idag senare när jag kommer hem. Då kan jag sitta i lugn om ro. Kan inte skriva om någon kollar. 

Fredagsmys

Är på apdåligt humur just nu. Iaf, så var jag Pierre och Inga-lill på stan i dag. Jag skulle dit för att köpa en sån där snygg amningsBH,

1. För att jag antagligen behöver en sånn.
2. Så behövde jag en BH och det var rea.
3. Så köpte jag den JUST NU för att jag INTE skulle handla godis och chips för mina pengar.
( Hittade blondshampoo och balsam med )

Men självklart så skulle vi iväg och handla kvällsmat efter att vi varit på stan. Och eftersom det inte gick att ta ut exakt så mycket som jag vela så blev det 88 kr kvar på kortet. Så råkade jag och Pierre vara hungrig, och så råkade vi bara köpa chips, dipp, ostkrokar, dricka och godis. Typiskt mig :O.

Vi åkte iaf hem och gjorde våran mat. Sen var vi utslagna tills Linnea kom, då började vi kolla på filmen " taken " som var bra (: till det blev det dagens inhandlade snask, Linnea hade med sig lite hon med. Efter filmen var iaf jag helt degig. Satt och kollade på magen när bebisen tumlade runt. Snart börjar det nog bli trångt åt den lille kan jag tänka mig. Eftersom den redan nu " skrapar mot ytan " av min mage.

Måste bara tillägga såhär i slutet av dagens inlägg att jag älskar blogg.se funktioner. För hade dom inte funkat som dom gör så hade jag inte fått tillbaka inlägget som jag råkade radera just alldeles nyss. ( Jag brukar råka göra det ibland )

Nu ska jag lägga mig och hoppas på att Pierre trycker lite på min ömmande rygg ;D.



bilden har mickan knäppt. Jag lånade den för att motivet längst fram var så snyggt ! ;)

PUSS

Grillkväll.

Nu blir det såhär sent igen. Men nu har jag faktiskt inte haft tid tidigare. (: och när jag hade tid tidigare var det så jävla varmt att det inte gick att tänka. Idag har det varit skit varmt. Låg nere i källaren hur länge som hellst innan jag gick upp och la lite pussel. Sen följde jag och Pierre med Inga-lill och Veronika på stan och handlade grönsaker sen vidare till Mobackes. Kom på nu att vi köpte vindruvor.

Synd att jag är så mätt att jag inte får ner nå mer. Känner mig sprängfärdig. När vi kom hem, då pusslade jag lite mer pussel med Robin innan Emelie kom och hämtade mig. DÅ åkte vi till Kolbotten och badade lite. Det var hur skönt som hellst i vattnet. Sen åkte vi till Rehn. Emelie skulle hämta sin cykel och lämna den på verkstaden, det gick ganska fort så vi var tillbaka på granberg en stund efter. Då efter ett tag kom Mickan. Vi satt här nere och snackade lite strunt innan vi åkte ner till hemköp och köpte grötkorv. :)

När vi kom tillbaka drog alla men sen kom Linnea och Mickan tillbaka, Annsofie var här en stund med. Men hon kom dock när jag och hela familjen Inga-lill Akkus satt och åt så henne hann jag inte prata nå med. Tråkigt. Blev ju inte mat fören halv 10, 10 så jag var ur hungrig.. Skit gott med grillat. Trodde inte jag kunde äta sådär mycket mat ^^ och som efterrätt blev det Jordgubbar med grädde. Hade hur trevligt som hellst.

Nu ligger jag och Pierre nere i våran svala sköna källare. Det måste vara första gången jag verkligen gillar källaren :) På vintern blir den olidligt kall ist så det är väll inte så konstigt.

Är inne i Vecka 29 nu. ( 28+1 ) På vissa sidor står det att bebisen är typ 40 cm och andra står det 37. Skit skummt. Bebisen kommer att lägga på sig 200g varje vecka från och med nu eller nå. ( Om jag läste rätt ) och den väger 1200 - 1400 g. Olika från olika sidor.

( Tyckte bara att det var konstigt att olika sidor skriver att barnet är just precis ex 37 eller just precis 38 , klart jag fattar att barnen växer olika, sidorna skriver som om att deras info är den enda rätta.Ok om det stått ca.  )

Det känns fortfarande overkligt, att jag och Pierre ska ha en liten bebis. Som om ett år kommer att vara skit stor. Om 7 år kommer att börja skolan. Det är känns så overkligt. Men jag längtar onekligen. Snart smäller det liksom. 82/81 dagar kvar tills den ska komma. Om den nu kommer då. Och för att vara en riktigt glädjedödare så har alla börjat skolan och sommaren är slut då :) Om 82 dagar.

Näe nu ska jag krypa ner med Pierre, det ser skönt ut. Imorgon ska vi nog på stan och kolla på en BH till mig. Måste köpa en nu, + att jag måste göra av med pengarna innan jag köper godis för dom pengarna. Jag har blivit skitslapp på sånt :O.

Godnatt och Puss


Vaaaaarmt

jag då, jag måste ju vara världens smartaste. Ställer mig och gör mannagrynsgröt när det är skit varmt ute. Jag säger bara aldrig mer! :O Först när jag stod och lagade gröten. Så var det skit varmt och det blev inte direkt svalare när man skulle äta gröten. FY. Var tvungen att kyla av mig efteråt. Klev upp ganska sent i dag. Tyckte jag förtjänade en sovmorgon då jag har klivit upp tidigt typ hela sommarlovet. (: Måste också gratulera min lillstumpa till KÖRKORTET idag .
GRATTIS till henne ! :D:D:D


Nu sitter jag bara här, jag och Pierre håller på att fylla i en " mitt första år som mamma och pappa " bok. Kan inte fylla i allt än men faktiskt ganska mycket. Det kan vara kul att kolla i sen för barnet. Fick boken av min Stora syster Rebecca i påskas ;p. Bild på den kommer efter att jag och Pierre har varit och firat mina farbröder Mats och Marcus. Dom blir 29. Så grattis till dom.

 


Idag är det precis 28 fulla veckor. (:

Nu ska jag sminka mig och göra mig klar innan vi ska till mina farbröder. Pierre tycker det ska bli jätte kul!

Puss


RSS 2.0