IKEA shopping

Det har nog blivit lite av en dålig vana för mig att alltid skriva om dagen som varit ist för den som är hah ;D
Var ju iaf i Gävle Valbo igår som sagt. (:( Jag och Pierre shoppade hur mycket som hellst. En massa saker till våran lilla lya här. Sen köpte vi handdukar till lillhjärtat. Till lunch blev det IKEAs gravlax, som vanligt och det är skit gott. Efter shoppingrundan på IKEA gick jag och Pierre och kollade på en kläder i Valbo center. Köpte 3 st kallingar och 3 st tröjor.

^^ Var inne lite på Gina tricot och BIKBOK också men min kropp tillåter inte snygga party klänningar och sånt älskvärt just nu så jag tyckte det var bäst att vänta med att köpa nå nya kläder till mig själv. Blir till att shoppa som bara den när jag har kropp för det igen. (: Längtar lite smått, Vid 5 tiden åkte vi hem och var hemma typ vid 6 tiden. Då åkte vi med Inga-lill och hämtade tv-dosan som mamma köpt till våran tv. ( Min tv är lika värdelös utan tvdosa som att ta ett bad utan vatten. Så det var gulligt av henne ^^ Åkte och handlade lite mat innan vi åkte tillbaka till lyan.

Vi fick börja med att plocka sopor från golvet i hallen här nere för diddi the dog hade bitit upp påsen och ätit lite mer. Det är 3dje gången hon gör det ( har inte kunnat gå ut med soporna för att det var fullt i den gröna lådan ) Hon är en sopätarperiodare ;D haha . Hon gör tydligen sådär någon gång i bland. Iaf så är det skit äckligt att plocka äppelskruttar och gamla inlägg. När vi gjort det var det bara till att börja städa. Var ju tvungen till det innan vi kunde börja ställa med grejjerna vi köpt.

Fick ett dubbelakan av Inga-lill i förlovningspresent också. Något vi behövde ^^ Så vi bäddade med nya lakan och påslakan och la på de nya överkastet. Satte också upp dom nta gardinerna och ordnade med ljusen ! Så härligt att få det fint. Blev inte klar med allt men när vi slutade var väll klockan 23.30 eller nå (:(: då hade jag skit ont i ryggen OCH fötterna. Somnade som en stock iaf ;D

PUSS


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gravad lax ska man ju inte äta om man är gravid :S

2009-07-31 @ 21:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0