På skolan

Sitter på skolan nu och fördriver tiden innan jag ska prata med nina. Det är typ 1 timme och 40 min kvar innan det blir min tur. Vid lunch ska jag träffa Linnea . Och vid 14.00 ska jag på gärdet för att börja på med Adrians Inskolning. Just nu har jag skit tråkigt.

4 dagar tills kalas 5 till Adrian 1 år!

Sitter i skolan nu och fördriver lite tid. Väntar på att Pierre ska sluta för vi ska gå tillsammans hem idag. Har nyss haft englskaprov som jag hoppas gick bra. Kände att jag var lite rostig men godkänt läre jag iallafall få.

Idag har vi haft psykiatriutvecklingsstörning och projektarbete samt matte B och provet i engelska b. Det är få lektioner på en dag som är från 08.00-16.00 Men dom går ganska bra endå. Så länge man jobbar så går tiden fort.

Nu när vi kommer hem ska jag se vad som saknas inför allt bakande och stökande i helgen. Idag ska jag också göra rabarbersagt för första gången. Det ska bli roligt att smaka på resultatet men det blir inte fören på lördag kväll så. (:(:

Ska bara berätta lite fort också att igår var en riktigt bra dag.
1.Bra i skolan
2.Fick mina körlektioner från skolan (så nu kan jag köra på driver)
3.Fick inskrivningen för 700 istället för 1600, enbart för att jag hade läst trafikkunskap i skolan.
4.Träffade min syster Rebecca på renbron när vi var på väg till Johanna. Och hon gav bort sin mobil till mig för att jag är utan!
5.Fick bilen lagat och besiktad i går.
6.Sen var det skit kul att vara ute på en hel dag. Kom inte hem fören 19.45 på kvällen (Adde var med mig).


Tänk om allt det där bra var uppdelat på flera dagar. Tänk hur bra man skulle må jämmt då?
(Bara några dagar kvar tills jag får mitt första paket med kläder också! det blir en bra dag.)(:(:

Nu ska jag gå och titta efter Pierre.

PUSS

Testinlägg

Skirver inget "jag kommer tillbaka på riktigt" inlägg för då vet jag att jag inte kan hålla det så jag skriver nu så märks det. Jag tror jag har behov av att yttra mig lite här igen. Som när jag startade min blogg. Här kan jag vädra mitt huvud från allt.

Det har varit en lång dag idag med mycket att göra. Inte bra för en som håller på att bli sjuk kanske? Och det blir inte direkt mindre att göra för mig resten av veckan.(: Ska försöka göra klart all läxa som jag har och kommer att få innan fredag eftermiddag.

Vill inte behöva tänka på läxa och sånt bajs när jag ska baka kakor och tårtor och bullar och göra saft och grejer. Det är nämnigen så att min lilla Adrian blir stora killen på måndag så det blir stor kalas på söndag. Har också tänkt baka ALLT själv.

Ska också köpa inslagningspapper och en till present till honom innan söndag. Just ja, fick också mina körlektioner idag eller nästan. Jag har dominte i handen än med imorgon kanske. Så jag ska skriva in mig också.

Glad tjej!

Nu ska jag mysa med te och tråk läxa framför halv åtta hos mig.

Adrian har gått jätte mycket idag också(:(:

RSS 2.0