Söndag igen

Uppdaterade inte i går för att jag var i stockholm som sagt ;p och är jag kom hem till pierre kollade vi på eurovison song contest. Typ första gången på hur länge sen som hellst :) bra låt som vann.
Var så trött att jag inte orkade skriva .
Men nu känner jag att jag orkar lite.
Lördag : Vi åkte till skansen jag mamma och nicole. åkte typ 8 och kom fram 12. Bussresan var skit dryg ;s var en massa skrik och grin ungar bakom oss. Ungen som satt precis sätet bakom hade världens ljusaste pipröst som höll på att göra mig knäpp. Han skulle nämligen hålla ton. Vilket lät fördjävligt. Sen vaknade man ibland av att det var gallskrik från en unge bakom mamma som inte fick som han vela. UNDERBART. Hoppas inte min unge blir sån. för då blir jag knäpp :|
Vi kom fram till stockholm som sagt 12 typ och det var soligt och fint. blåste lite kallt men det blev varmare när man gick (:
Kollade på skit fina djur, fick till och med klappa både en orm och en hårig spindel :D


( äntligen fixade jag bilden. dock inte från min skitiga segdata -.- )


Näe vi gick förbi babianerna AKA rövaporna ;D satt hanen med snoppen i handen medans honorna gick fram till honom och ställde fram röven. Han klappade dom på skinkorna sen gick dom. Hur fult som hellst (: haha.
Dagen var jätte mysig och jag tror inte jag haft så trevligt med min familj på riktigt länge (: tråkigt att det har hänt oftare. Och oftare läre det ju knappast bli iaf.
Vi chillade och tog det i vår takt. Alla hade ont i fötterna och var trötta men när vi var klara gick vi ner till bussen igen. Som sa att vi skulle samlas kl halv 6 utanför ingången. Vi kom dit 20 över 5. Och väntade och väntade och täntke vart fan har dom tagit vägen :O. Klockan kvart över 6 kommer alla 4 bussarna. Och inte sa dom varför dom var sen heller. Men i tidn hem kom vi. Pipungen bakom mig var tyst HELA resan ;D men grinskrik ungen var självklart inte nöjd så den skrek på för fulla muggar sådär ibland. Tråkigt när man försöker sova.

När vi kom till stationen här i bollnäs skjutsade mamma mig till pierre där nästan hela familjen akkus satt med sina älskade. Där hade dom familjemys framför euro vison med smörgåstårta chips dip dricka och vin och öl för de äldre som inte skulle köra eller var gravida.  Men läsken smakade bra ^^

Hade iaf skit kul hemma hos pierre, vi gick och la oss och kollade på liar liar. Eller rättare sagt somnade till den ;p

Söndag : Idag klev vi upp typ 10 käkade smörgåstårta till frukost och drack dricka. Väldigt onyttigt men skit gott ;p
sen åkte vi till madde och johan , pierre och johan rågade träd och flyttade möbler. Jag och madde passade zidd pratade och hon klippte lite buskar. Zidd spydde 2 gånger på mig den mysen ;p
åkte hem vid 4 för att göra läxa men inteblev den gjord. som vanligt. Ush jag har ingen självdisiplin alls ibland ;S. Kändes skit konstigt att komma hem idag. För varje gång känner jag mig mindre och mindre hemma. Jag känner mig som ett herrelöst djur. Och det suger. Har inte hunnit fått "hemma känslan" hos pierre än. Och det läre dröja. eftersom jag har bott här så länge. Man känner sig lite ensam och lost. Kanske därför jag inte får någon ro till att plugga. Har bara typ 10 dagar på mig innan skiten ska vara inne. Och jag får inte direkt mer tidför varje dag som går ;S.

Emelie och erik har nyss lämnat stället. bjöd hit dom på en pratstund och lite te. Jag tyckte iaf det var trevligt (:.

Tiden går verkligen fort ;p det är typ 4 veckor kvar till skolan slutar.
Det är typ 2 veckor kvar tills jag åker till cypern
och det är ungefär 3 veckor till nästa besök hos barnmorskan.
Och snart har jag 22 fulla veckor :O  är 21+4 nu
Barnet har också börjat sparka mycket oftare. Och hårdare ;p inte så att det gör ont än. Men det känns lite kul när den sparkar på pissblåsan ;p
Bilder kommer när min data vill funka. Hoppas på imorgon eller senare.
Puss

Bilder på magen,första bilden är från vecka 20+6


och andra är från 21+4


BTW har mina utstickande höftben försvunnit in helt :O

Kommentarer
Postat av: Ella

Bilderna syns ju ;)

Shit vad den växer, mysigt!

Längtar tills min blir så också :)

2009-05-18 @ 15:08:52
URL: http://ellinoranderssson.blogg.se/
Postat av: Maria

oh vilken mys mage ^^,

får se när mina utstickande höftben försvinner ;)

2009-05-21 @ 19:50:54
URL: http://mariadehlin.blogg.se/
Postat av: Maria

Sara sa att de va bäst då dom är otroligt sega så lika bra att ha de gjort innan liksom.. :)

2009-05-22 @ 16:15:25
URL: http://mariadehlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0