5 veckor

Inget inlägg idag heller. Eller inte under dagen iaf. Vet inte alls vart Söndag tog vägen. Den bara försvann och nu är klockan 19.10. Klev upp tidigt idag och började fixa med tvätten och skötbordet som såg ut som jag vet inte vad. Stökigt iaf. Sen är det typ ett hål. Tror jag myste med älsklingen.

Sen, det enda vi gjort i dag var att "söndagsåka" lite bil. Skjutsade hem Liam och Nicolai innan vi skulle hämta bilderna som Stina knäppte på oss förr. Dom var skit fina. Skickade in en bild till Ljusnan har vi också gjrot i dag. Det var väll på tiden. Så håll utkik i tidningen den 23/10.

Åt god mat i dag. Steeeeeek, potatis, gräddsås och gelé. För dom som bryr sig.

Som sagt vi har inte gjort något speciellt i dag alls. Och endå har dagen försvunnit. Adrian bara växer och växer. Han är 5 veckor i dag. Han kan hålla upp huvudet själv längre stunder nu är för ett tag sen. Och han har börjat vara vaken betydligt mer. Nu fleeera timmar åt gången.



En av bilderna hon knäppte på oss/Adrian.

Gävle blir nog till veckan ist då Emelies mamma inte hade bytt däck på bilen. Får verkligen hoppas på shopping i veckan.


Adrian runt en vecka gammal bara . foto:Stina Jonsson

PUSS

Kommentarer
Postat av: Jennipher Fallqvist

sv; yes, det kommer bilder snart ^^ än så länge är jag ganska pluffsig, jag vill att själva bebismagen ska synas annars känns det ovärt haha ^^



självklart :) vi kan ju ses till onsdagen kanske om du har tid? :)

2009-10-18 @ 21:31:29
URL: http://jfallqvist.blogg.se/
Postat av: maria

Vilka fina bilder! måste ses någon dag tycker ja :D

2009-10-21 @ 19:57:49
URL: http://mariadehlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0