Adrian den store

Idag har det inte hänt så mycket som vanligt Pierre är hemma. Och hela huset har börjat med GI. Jag hoppas på det bästa.(: Det har hänt så mycket sen jag skrev aktivt sist så jag vet inte vart jag ska börja men.

Adrian är 6 Månader, 2 Veckor och 3 Dagar och han kan :
-Kypa runt sen en liten tid tillbaka.
-Poppa i och ur nappen själv men det var länge sen han började med det.
-Rulla runt specieltl i sängen.
-Han har två jättetänder i fram längst ner.
-Rulla med tungan (:(:
-Springa runt i gåstol hur mycket som hellst. Öppnar lådor och drar ur saker.

Här hemma har det blivit rensning på allt smått och så har jag plockat bort allt som han INTE får ha i höjd där han kommer åt. Där har jag nu istället ställt saker han får leka med. Jag försöker också få honom att skippa 00.00 målet mat.

Det går ovanligt bra faktiskt. Men det blir också lite mindre sömn för min del, det possitiva i det hela är att det lönar sig i längden. En hel natts sömn är värld guld och det behöver jag sen när skolan börjar och om jag får sommarjobb. Så det är lika bra att börja nu.

För min del så är det dags för körtkortsplugg och en massa körning. För vad jag har fattat det som så har jag fått mina körlektioner från skolan. Jag ska försöka få körkortet senast när skolan börjar. Hellst redan under sommaren för då kan vi åka till Orbaden och bada.

Hoppas bara jag har fattat det rätt. Sen blev jag uttagen till hårmodell grejjen på Donna igen. Det ska bli skit kul, och spännande. Jag längtar.(:(: Bara dom inte klipper av allt mitt hår som jag har sparat hur länge som hellst.

Gud vad skönt med vår/sommar också.

Det här inlägget skrev jag i Onsdags -.- trodde det var publicerat
PUSS


Avbrott

Ursäkta avbrottet, de har varit så mycket på sista tiden. Nu ska det bli skärpning. Men det blir från och med i morgon. Men nu vet ni att jag lever och att jag snart är på G igen.

PUSS

Bright day

:DDDDD BOLLNÄS I FINAL! fan vad nice.

Ja iaf ;p idag har vi varit sjuka. Pierre har varit hemma han med eftersom han går på pencilin. Skönt med sällskap (:(: i morse drog jag fingret ur och gjorde gröt åt Adrian även fasst jag var sjukt trött efter en krångelnatt med lilleman och halsont.

Efter det myste vi på med "riskförlossningar" och som grädde på moset en mysfilm. Inga-lill kom hem vid 15.00 efter sin operation och gjorde lite spagetti&köttfärssås.(: Sen vid 17 tiden gick vi till Madde för att fira hennes födelsedag.

På vägen hem somnade Adrian, han vaknade dock mitt i DesperateHousewifes men det var bara mat han vela ha så det fixade jag i pausen (han prickade precis). Wezlan kom och skulle titta med oss men han drog upp till grabbarna för lite bandy.

Adrian kryper nu eller nå. Jag vet inte vad man kallar att krypa men han tar sig frammåt även om det inte går fort. Och han inte håller på länge men fram kommer han iallafall. (:(:

På lördag blir det studentkryssing med alla vänner. Längtar men endå känns det konstigt att lämna Adrian. Första gången.

Nu måste jag sova.

PUSS

6 Månader baby!

Hallo, nu är vi sjuka igen. Allihopa. Pierre har öroninflammation, jag börjar bli förkyld och Adrian har ögoninflammation och är fortfarande sjuk. Annars på dagarna händer det ingenting speciellt. Och till helgen ska vi på kryssning, efter det blir det att bara ta det lugnt resten av mitt liv känns det som.

Nejdå kanske inte så länge med ett bra tag iaf. Adrian växer så det knakar. Han kryper inte men han tar sig fram sakta men säkert, typ åmar. Han "Pratar" hela tiden och går mycket i sin gåstol. Hoppgungan funkar också en stund. (:(: Han blev 6 månader i går.

Det går så jäkla fort.

(:(: Nu ska vi handla jag och Emelie.

PUSS

Sad day :(

Hallå nu såg jag att det var länge sen igen. Ush jag är ledsen, Diddi ska avlivas i morgon. Inga-lill åkte till vertrinären i morse för att kolla varför hon inte ätit på flera dagar. Dom gjorde ett ultraljud över livmodern och där var det 5 stycken 4-5cm knölar. Hon mår verkligen inte bra. Pierre och jag misstänkte det i helgen. Det känns lite som min hund också, Fy vad jag kommer att sakna henne.

Ingen bra dag.

Sjuka

Ucha fortfarande sjuk. Men det känns iaf som att det börjar ge med sig lite iallafall. Jag hatar att vara sjuk. Idag har jag inte gjort mycket alls. Slappat och hoppats på att bli bättre. Nu på kvällen när Adrian sovit har jag gjort lite fransk manikyr på mig själv.

Det är skönt att hinna lite för sin egen skull också (:. Just nu är lilleman vaken. Vilket inte alls är bra. Han borde sova nu men nejdå. Klarvaken och jätte glad. Han ligger och rullar från rygg till mage i sin spjälsäng och kollar på skyddet. Hostar gör han fortfarande också.

Så det är lite osäkert med babysimmet på söndag. Fy vad ovärt, en gång inställd, förra helgen sjuk denna helgen sjuk. Vi missar ju allt och får endå betala det dyra priset. Det suger.

Nu är det dags att kila. Krya på mig lite och sova sen. Jag är osäker på om vi bytte sovardag eller inte. Måste kolla.

PUSS

Klädshopping

Idag är jag sjuk. Adrian är friskare men har sin rethosta kvar. Dock fick jag ta hans förkylning och den är så dryg. Men det känns endå lite bättre att jag har den än han. Vilken fall lyckades jag och Inga-lill komma ner på stan idag. Vi gick ner i kylan och blåsten.

Vi hämtade ut gratispaketet från libero och sen köpte jag en massa kläder till Adrian som han ska ha att växa i. Det blev chinos, en farfarströja, en fleace kofta att ha under skinnjackan, en byxdress skön att krypa i, ett par gröna byxor till koftan och 5 par muminkallingar.

Verkligen jätte nöjd ! Sen efter det blev det fika på krokanen. Inga-lill gav Adrian lite tårta när han var jätte hungrig så när jag värmde maten vägrade han. Det resulterade i skrik skrik och skrik. Det var bara att klä sig och gå hem igen. Tur att han somnade på vägen.

Väl hemma har jag bara varit ynkligt sjuk.

PUSS


Risisar, Dop och Sjukling

Shulu nu är jag här igen. Det har varit helt fullt upp nu ett tag och är väll igentligen det fortfarande. Adrian fick sin 5 månaders vaccination förra veckan och 2 dagar efter, alltså i fredags fick han sin första tand/tänder. Jag är inte helt hundra på om det är en eller två då han drägglar så mycket att det inte går att se.

Sen har han världens rethosta och han snorar som bara den. Han har också haft lite lätt feber under några dagar. Tråkigt att han är sjuk samtidigt som han får tänder. Första gången med båda.

Annars så var det iaf dop i lördags, med mycket hjälp såklart. Det var skönt att det var så sent på dagen. För man hann göra så mycket innan. Först var vi ju i kyrkan såklart. Sen for alla gäster hem till oss där nästan allt var klart. Våra vänner fick komma på kvällen för att vi tänkte att det skulle vara roligare för både dom och oss. Vi fick mer tid åt dom då (:

Helgen var superbra och över alla förväntningar. På söndagen blev det inget sim för Adrian tråkigt nog. Så jag hoppas på nästa söndag. Och i dag fick jag äntligen gå till ortopeden och veta vad som var fel. Underbart enligt mig för nu kan jag åtgärda det för att framöver slippa värken i min rygg.

Adrian är iallafall på bättringsvägen även om det går skit sakta. Så jag längar verkligen tills han mår bättre. För både hans och våran/min skull.

Ja det var lite uppdatering hoppas att ni har orkat väntat på min come back.(:

PUSS

RSS 2.0